:: |
Autor |
Poruka |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 57
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
|
|
|
stamenid Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 9671 Mesto: daS ivoN
|
|
Dule Care Srecan ti rodjendan,da si nam ziv i zdrav jos 100 godina i da nema vise problema sa sajtom...i takoooooo
|
_________________ турбопичећи новосадиста
:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d: |
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
.....šefe, srećan ti rodjendan, srećan ti rodjenadan, srećan ti rodjendan :new-bday: .......i vid' ovako :crazyeyes: :
kako stvari stoje tebi ne treba mnogo i nemam nešto veliko da ti poželim, je l' tako?.....zdrav si, prav si, zgodan i pametan,
imaš lepu ženu i nasmejanu decu , stalni posao i najbolju internet srpsku kafanu u Evropi :wav: ......
šta ćeš više, leba ti?
Nego, ja tebi mislim da poželim samo to da svoju rodnu grudu i sve nas na njojzi posećuješ malo redovitije :rainbow1: ...
...kao npr. sad u februaru?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Citat: |
?.....zdrav si, prav si, zgodan i pametan
|
khm.... pa sad.... zdrav jesam..... godine su krive da sam poceo da se krivim, tako da ovo drugo bas i ne... a ovo ostalo.............. pa sad.... nisam bas siguran, al ajd.... kad ti kazes da je tako pa da ti poverujem
Ima neki koji se bas ne slazu s tim (sanjice, dobro je, ne skaci..... vidis da sam reko, Neso tisina i ti..... ) a za SVE ostalo ti dajem za pravo, a sto se tice poslednjeg dela....... to nisam ja kriv za to nego vi svi redom koliko vas god ima
februar..... hmmmmm..... neznam bas,, mislim da necu moci da obecam....
Hvala Mayo, hvala od srca, kao i svima ostalima
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
Miss Nikakve Sanse Odomaćeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1596 Mesto: Zagreb :)
|
|
... e pa Gazda (nije Đole nego DULE) sretan rođus sa malim, malim, jako malim zakašnjenjem ... da si ti nama živ i zdrav ... živio ... ej, ej... umalo da zaboravi...'ajd dođi krajem februara, da te i ja upoznam, konačno ... biću dobra, obećaJEM ...
|
_________________ :93: Mi plešemo... la la lala... cijeli dan i noć... :93: :50: |
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
Ja naravno kasnim......iako nemam obicaj !!
Pa i od mene sve najbolje....znas ti vec
Happy Birthday!!!!!
|
|
|
|
|
|
FANATIC-NS PARTY MAN
|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad
|
|
E pa CARE!!! Sve najbolje! Izvini na kasnjenju.
Ma rastrgle me bre ove maloletnice jedva stigoh da ti cestitam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DzudzusNeoplantus Veštica
|
Godine: 58
Datum registracije: 20 Okt 2004 Poruke: 1894
|
|
Ej, Sefe, sad kad su te svi izljubili, iscestitali, kad su se nasladili i istakmicili raznim zeljama, sad sam te se ja docepala, pa kad te izljubim ima sve da prsti!!! Puno srece dragi nas!!! A, za srecu nikad nije kasno, ni kad prodje rodjendan.
P.S. - Ja sam u stvari imala neki slican problemcic kao Fan, al' me sramota da priznam!!!
|
_________________ Danas je prvi dan ostatka tvog zivota!!! |
|
|
|
|
rujni Upućeni član
|
Godine: 55
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 403
|
|
|
|
|
rouzvel Prijatelj foruma
|
Godine: 67
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd
|
|
Dal' su svi prošli?
Nisam sigurna..............
Ja isključivo hoću da budem poslednja koja će da te izljubi
Ako nikako drugačije, ti zaključaj temu ha,ha,ha.......
Ma šalim se ja Dule srećo, znaš ti mene,
da si mi ti živ i zdrav, da ti je stalno prav i da
slušaš tvoju ženicu, žene su uvek u pravu
|
_________________ istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|
|
|
|
Ksenija_86 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Avg 2004 Poruke: 1057 Mesto: Beograd-Medak
|
|
i ja se pridruzujem cestitkama!sve najnajnajlepse care!!!da ti se sve zeljice ispune!
|
_________________ ...krijem te u uglu oka svog... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|