www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Šefovsko slavlje
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 57

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 30, 2005 12:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hahaha, hvala vam hvala Smile

Pa sekula, osecam se punoletno....... po drugi put Very Happy Very Happy Very Happy

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

stamenid
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 06 Jun 2004
Mesto: daS ivoN

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 31, 2005 12:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dule Care Srecan ti rodjendan,da si nam ziv i zdrav jos 100 godina i da nema vise problema sa sajtom...i takoooooo

:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d:

Manhattan
Psycho Killer
Psycho Killer

Godine: 47

Datum registracije: 15 Jul 2004
Mesto: ...where the wild roses grow!

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 01, 2005 1:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

.....šefe, srećan ti rodjendan, srećan ti rodjenadan, srećan ti rodjendan :new-bday: .......i vid' ovako :crazyeyes: :
kako stvari stoje tebi ne treba mnogo i nemam nešto veliko da ti poželim, je l' tako?.....zdrav si, prav si, zgodan i pametan,
imaš lepu ženu lover i nasmejanu decu Mr. Green , stalni posao i najbolju internet srpsku kafanu u Evropi :wav: ......
šta ćeš više, leba ti?
Nego, ja tebi mislim da poželim samo to da svoju rodnu grudu i sve nas na njojzi posećuješ malo redovitije :rainbow1: ...
...kao npr. sad u februaru? Wink

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 01, 2005 1:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:

?.....zdrav si, prav si, zgodan i pametan

khm.... pa sad.... zdrav jesam..... godine su krive da sam poceo da se krivim, tako da ovo drugo bas i ne... a ovo ostalo.............. pa sad.... nisam bas siguran, al ajd.... kad ti kazes da je tako pa da ti poverujem Very Happy
Ima neki koji se bas ne slazu s tim (sanjice, dobro je, ne skaci..... vidis da sam reko, Neso tisina i ti..... Razz) a za SVE ostalo ti dajem za pravo, a sto se tice poslednjeg dela....... to nisam ja kriv za to nego vi svi redom koliko vas god ima Wink

februar..... hmmmmm..... neznam bas,, mislim da necu moci da obecam.... Confused

Hvala Mayo, hvala od srca, kao i svima ostalima Wink

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

Miss Nikakve Sanse
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 46

Datum registracije: 02 Avg 2004
Mesto: Zagreb :)

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 01, 2005 4:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

... e pa Gazda (nije Đole nego DULE) sretan rođus sa malim, malim, jako malim zakašnjenjem Mr. Green ... da si ti nama živ i zdrav ... živio ... ej, ej... umalo da zaboravi...'ajd dođi krajem februara, da te i ja upoznam, konačno Rolling Eyes ... biću dobra, obećaJEM Mr. Green ...

Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

Datum registracije: 28 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 01, 2005 8:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja naravno kasnim......iako nemam obicaj Mr. Green !!
Pa i od mene sve najbolje....znas ti vec Wink

Happy Birthday!!!!!

FANATIC-NS
PARTY MAN
PARTY MAN

Godine: 47

Datum registracije: 18 Jul 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 01, 2005 9:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa CARE!!! Sve najbolje! Izvini na kasnjenju.
Ma rastrgle me bre ove maloletnice jedva stigoh da ti cestitam Mr. Green

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 01, 2005 9:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hval vam momci hvala, za to nikad nije kasno Wink

Fan, ne brini za to je uvek opravdano Wink

DzudzusNeoplantus
Veštica
Veštica

Godine: 58

Datum registracije: 20 Okt 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 02, 2005 12:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ej, Sefe, sad kad su te svi izljubili, iscestitali, kad su se nasladili i istakmicili raznim zeljama, sad sam te se ja docepala, pa kad te izljubim ima sve da prsti!!! Puno srece dragi nas!!! A, za srecu nikad nije kasno, ni kad prodje rodjendan.
P.S. - Ja sam u stvari imala neki slican problemcic kao Fan, al' me sramota da priznam!!! Rolling Eyes Wink

rujni
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 55

Datum registracije: 07 Sep 2004

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 02, 2005 1:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

[ sretan ti rođendan

rouzvel
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 67

Datum registracije: 22 Jul 2004
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 02, 2005 2:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dal' su svi prošli?
Nisam sigurna.............. Confused
Ja isključivo hoću da budem poslednja koja će da te izljubi Mr. Green
Ako nikako drugačije, ti zaključaj temu ha,ha,ha.......
Ma šalim se ja Dule srećo, znaš ti mene,
da si mi ti živ i zdrav, da ti je stalno prav i da
slušaš tvoju ženicu, žene su uvek u pravu Wink

Ksenija_86
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 01 Avg 2004
Mesto: Beograd-Medak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 02, 2005 11:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ja se pridruzujem cestitkama!sve najnajnajlepse care!!!da ti se sve zeljice ispune!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Šefovsko slavlje Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon