:: |
Autor |
Poruka |
hingog Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Okt 2005 Poruke: 94
|
|
tesko da ce neko moci skroz da zameni shevchenka ali islim da ce se rossoneri snaci!!
|
|
|
djokili Dobro upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 517 Mesto: Krusevac
|
|
Nadam se da ce zavrsiti u Seriji B zbog namestanja utakmica kao i ostali klubovi koji su umesani, a Juve u Seriji C. Ja sam mislio da je Inter baksuzna ekipa ali ona i nije mogla vise s obzirom da je igrala posteno!!!!!
|
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Evo naša Zvezda će na megdan velikom Milanu, biće gusto, a ja se iskreno nadam da će Zvezda nekako da prođe dalje
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
Ronaldo27 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 03 Jul 2006 Poruke: 313 Mesto: New Now , Ruma City
|
|
Zvezda da prodje, ha ha!!!
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
02/08/06 Izvor:Blic
UEFA danas presuđuje italijanima
Milanezi već spremili žalbu
Odbor za hitna pitanje UEFA danas će tačno u 14 časova objaviti odluku da li Milan ima pravo da se uključi u treće kolo kvalfikacija za Ligu šampiona, gde bi „roso-neri“ igrali sa pobednikom meča Crvena zvezda - Kork siti. Predsednik UEFA, Lenart Johanson, njegov zamenik Turčin Seneš Erzvik i blagajnik Holanđanin Metju Sprengers, zbog državnog praznika u Švajcarskoj neće se sastati u Nionu, već će razgovarati telefonom a vest će biti objavljena na sajtu evropske kuće fudbala.
- Do ponedeljka smo poslali sve što je UEFA tražila od nas. Na 12 stranica objasnili smo da je Milan plasmanom u Seriji A obezbedio mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Uvereni smo da će UEFA doneti jedinu i pravu odluku po naš klub. Takođe, imamo i punu podršku Fudbalskog saveza Italije - izjavio je Umberto Gandini, predsednik Milana.
Italijanski mediji pišu da je Milan, za svaki slučaj, pripremio i žalbu koju bi u slučaju negativnog odgovora iz Niona istog trenutka prosledio Sudu za sportsku arbitražu. Srpskom predstavniku najviše bi odgovorala odluka da se Milan eliminiše i da u takmičenje po grupama direktno uđe pobednik duela između Zvezda i Korka. Takođe, postoji opcija i da mesto italijanskog kluba zauzme francuski Lans.
- Ne znam zbog čega nas plaše izbacivanjem iz Evrope? Mislim da mi igrači nikada nismo veću želju da osvojimo Ligu šampiona. Treniramo dva puta dnevno i spremni smo da 9. avgusta odigramo prvi meč u kvalifikacijama - smatra napadač Aleberto Đilardini.
Trener Karlo Ančeloti prvi put od početka priprema ima kompletan sastav, osim povređenog Alesandra Neste koji trenira odvojeno. Milan večeras u Lećeu ima jedinu proveru pred početak kvalifikacija, a očekuje se da će u startnoj postavu igrati i Brazilac Kaka i Andrea Pirlo, koji su najduže odmarali posle završetku Mondijala.
Ančeloti je u potrazi za jakim utakmicama pred revanš u Beogradu, ili Korku prijavio Milan za turnir „Trofej Tereza Erera“, koji se od 11. do 13. avgusta igra u La Korunji. „Roso-neri“ će 12. avgusta (22) igrati sa madridskim Atletikom, dok ih dan kasnije, u zavisnosti da li se bore za prvo (22) ili treće mesto (19.30), čekaju domaći Deportivo ili Nacional iz Montevidea.
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
02/08/2006 | Izvor: B92
UEFA: AC Milan ipak u Ligi šampiona
Ekipa Milana dobila je dozvolu da igra u ovogodišnjoj ligi šampiona ,saopštila je disciplinska komisija UEFA.
"Roso-neri" koji su bili umešani u skandal oko nameštanja rezultata sastaće se 9.avgusta sa boljim iz dvomeča Crvena zvezda- Kork Siti.
Prvi meč igraće se 9.avgusta na „San Siru“.
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
Georgiev17 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jul 2006 Poruke: 32
|
|
Najjaci smo
|
_________________ Stadion pun,u dimu sve
i zastave se vijore
bubnjeva zvuk odjekuje
Sever u transu luduje
i zapevajte Delije... |
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Ma nemoze nam Milan nista, Zve\da ide dalje
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
domacin99 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Feb 2006 Poruke: 116
|
|
ma vala nek bankrotiraju sto se mane tice ako prodju zvezdu
|
|
|
|
|
|
sparx Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jul 2006 Poruke: 29
|
|
volim milan ali vise volim zvezdu
|
_________________ HAIL! |
|
|
|
|
dosic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 33 Mesto: BECEJ
|
|
Milan je jak došao im je Ibrahimovic ali mi imamo Žigića.
RED STAR ARMY
|
|
|
|
|
|
romeomarkovic Otrov za cure
|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055
|
|
Ajmo se malo spustiti na zemlju, razumem ja da navijate za CZ, ali REALNO nema sanse da prodjete.
Nije vazno da li ja navijao za CZ, Partizan ili Helfsboorusson sa Islanda, to je surova istina.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|