www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

A.C.MILAN
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Sport - Opšte diskusije ~ -> ~ Arhiva - Sport - Opšte diskusije ~
::  
Autor Poruka
hingog
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Okt 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 19, 2006 8:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tesko da ce neko moci skroz da zameni shevchenka ali islim da ce se rossoneri snaci!!

djokili
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 45

Datum registracije: 31 Jan 2005
Mesto: Krusevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 08, 2006 3:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nadam se da ce zavrsiti u Seriji B zbog namestanja utakmica kao i ostali klubovi koji su umesani, a Juve u Seriji C. Ja sam mislio da je Inter baksuzna ekipa ali ona i nije mogla vise s obzirom da je igrala posteno!!!!!

boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 28, 2006 3:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo naša Zvezda će na megdan velikom Milanu, biće gusto, a ja se iskreno nadam da će Zvezda nekako da prođe dalje

Ronaldo27
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 03 Jul 2006
Mesto: New Now , Ruma City

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 29, 2006 12:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zvezda da prodje, ha ha!!!

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 51

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 02, 2006 10:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

02/08/06 Izvor:Blic

UEFA danas presuđuje italijanima
Milanezi već spremili žalbu

Odbor za hitna pitanje UEFA danas će tačno u 14 časova objaviti odluku da li Milan ima pravo da se uključi u treće kolo kvalfikacija za Ligu šampiona, gde bi „roso-neri“ igrali sa pobednikom meča Crvena zvezda - Kork siti. Predsednik UEFA, Lenart Johanson, njegov zamenik Turčin Seneš Erzvik i blagajnik Holanđanin Metju Sprengers, zbog državnog praznika u Švajcarskoj neće se sastati u Nionu, već će razgovarati telefonom a vest će biti objavljena na sajtu evropske kuće fudbala.

- Do ponedeljka smo poslali sve što je UEFA tražila od nas. Na 12 stranica objasnili smo da je Milan plasmanom u Seriji A obezbedio mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Uvereni smo da će UEFA doneti jedinu i pravu odluku po naš klub. Takođe, imamo i punu podršku Fudbalskog saveza Italije - izjavio je Umberto Gandini, predsednik Milana.

Italijanski mediji pišu da je Milan, za svaki slučaj, pripremio i žalbu koju bi u slučaju negativnog odgovora iz Niona istog trenutka prosledio Sudu za sportsku arbitražu. Srpskom predstavniku najviše bi odgovorala odluka da se Milan eliminiše i da u takmičenje po grupama direktno uđe pobednik duela između Zvezda i Korka. Takođe, postoji opcija i da mesto italijanskog kluba zauzme francuski Lans.

- Ne znam zbog čega nas plaše izbacivanjem iz Evrope? Mislim da mi igrači nikada nismo veću želju da osvojimo Ligu šampiona. Treniramo dva puta dnevno i spremni smo da 9. avgusta odigramo prvi meč u kvalifikacijama - smatra napadač Aleberto Đilardini.

Trener Karlo Ančeloti prvi put od početka priprema ima kompletan sastav, osim povređenog Alesandra Neste koji trenira odvojeno. Milan večeras u Lećeu ima jedinu proveru pred početak kvalifikacija, a očekuje se da će u startnoj postavu igrati i Brazilac Kaka i Andrea Pirlo, koji su najduže odmarali posle završetku Mondijala.

Ančeloti je u potrazi za jakim utakmicama pred revanš u Beogradu, ili Korku prijavio Milan za turnir „Trofej Tereza Erera“, koji se od 11. do 13. avgusta igra u La Korunji. „Roso-neri“ će 12. avgusta (22) igrati sa madridskim Atletikom, dok ih dan kasnije, u zavisnosti da li se bore za prvo (22) ili treće mesto (19.30), čekaju domaći Deportivo ili Nacional iz Montevidea.

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 02, 2006 2:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

02/08/2006 | Izvor: B92
UEFA: AC Milan ipak u Ligi šampiona

Ekipa Milana dobila je dozvolu da igra u ovogodišnjoj ligi šampiona ,saopštila je disciplinska komisija UEFA.

"Roso-neri" koji su bili umešani u skandal oko nameštanja rezultata sastaće se 9.avgusta sa boljim iz dvomeča Crvena zvezda- Kork Siti.

Prvi meč igraće se 9.avgusta na „San Siru“.

Georgiev17
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Jul 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 02, 2006 4:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najjaci smo

Sever u transu luduje
i zapevajte Delije...

boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 02, 2006 7:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma nemoze nam Milan nista, Zve\da ide dalje

domacin99
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Feb 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 03, 2006 5:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma vala nek bankrotiraju sto se mane tice ako prodju zvezdu

sparx
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Jul 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 07, 2006 1:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

volim milan ali vise volim zvezdu

dosic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 31 Jan 2005
Mesto: BECEJ

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 09, 2006 6:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Milan je jak došao im je Ibrahimovic ali mi imamo Žigića.

RED STAR ARMY

romeomarkovic
Otrov za cure
Otrov za cure

Godine: 36

Datum registracije: 31 Maj 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 09, 2006 7:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ajmo se malo spustiti na zemlju, razumem ja da navijate za CZ, ali REALNO nema sanse da prodjete.
Nije vazno da li ja navijao za CZ, Partizan ili Helfsboorusson sa Islanda, to je surova istina.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Sport - Opšte diskusije ~ -> ~ Arhiva - Sport - Opšte diskusije ~ -> A.C.MILAN Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon