www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Scary Movie 4
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ Kadar po kadar ~
::  
Autor Poruka
pokemon21
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 03 Okt 2005
Mesto: Podgorica,Crna Gora

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 26, 2006 6:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pazite,mozda je nekome film glup jer nije pogledao horore po kojima su radjene parodije,inace da je suprotno,ne bi tako razmisljali nego bi gledali po sto puta kao ja,jer ovo je projekat koji se ne moze ponoviti ideja je odlicna i veoma uspjesna sudeci po zaradi
Ako su nekome ovakvi filmovi glupi,pa volite li vi uopste komedije?

zmaster1911
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 19 Maj 2005
Mesto: Cape Town

southafrica.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 29, 2006 8:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa onako. 4ka je losija od trojke, sto znaci da je ispod prosecan film. 3.5/10 po mome misljenju.

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 42

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 30, 2006 10:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ok,ja sam malo pomesala,sinoc sam vidla reklamu od scary movie 4,kao sto kaze cute blondie malo je debilni ali ima smesni delova moram priznati...mozda ga budem gledala u junu jer u fr tad ce da izade,a inace trenutno u bioskopu je bas sexy movie!!!

schtranga
Makedonsko devojče
Makedonsko devojče

Godine: 43

Datum registracije: 09 Feb 2004

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 14, 2006 12:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pogledala ga i nije bas nesto , prethodni djela su bolji , nije mi se ni najmalo svideo Sad

MARINA-NS
Shukran La Kul Shi
Shukran La Kul Shi

Datum registracije: 02 Okt 2005
Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 14, 2006 8:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Gledala sam, mislila sam da ce biti mnogo mnogo bolji, ima par smesnih scena i to je sve, bas sam se razocarala, ali zato prva 3 dela su zakon

Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa!

margitrad
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 25 Maj 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 25, 2006 9:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Po meni je svaki naredni deo ovog filma slabiji od prethodnog

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 26, 2006 10:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Odgledao sam ga, nije los, ali se malo primeti da je slabiji u odnosu na ostale filmove brace Cuker.
Inace, mogli su da izbace one pederske i bljak scene ili bar malo da skrate one druge.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

venom
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 24 Avg 2005
Mesto: City of Heroes!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 27, 2006 3:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ljudi trebam uskoro da ga dobijem...barem mi tako obećavaju...
mišljena su podeljena koliko sam mogao da pročitam...
da li je bolji od 3. dela???

patis
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 31 Maj 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 06, 2006 10:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mnogo je smesan

perakojot013
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 27 Okt 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 06, 2006 3:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Joj, ja se razmišljam da li da ga gledam, pošto mi se treći deo uopšte nije svideo, pa ne znam kakav je ovaj...

pinkybgd
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Dec 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 18, 2006 7:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pogledacu ga, ali ne ocekujem nista posebno, najbolji je prvi deo, kasnije je sve gore i gore. Ok je napraviti jedan, najvise 2 nastavke, ali cetvrti deo mislim da je to bezveze.

Drndoje
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 17 Nov 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 27, 2006 11:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kao sto vidim niko vise ne komentarise posle gledanja, posto sam ga gledao i ja film je velika G L U P O S T !!!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ Kadar po kadar ~ -> Scary Movie 4 Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon