:: |
Autor |
Poruka |
pokemon21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Okt 2005 Poruke: 208 Mesto: Podgorica,Crna Gora
|
|
Pazite,mozda je nekome film glup jer nije pogledao horore po kojima su radjene parodije,inace da je suprotno,ne bi tako razmisljali nego bi gledali po sto puta kao ja,jer ovo je projekat koji se ne moze ponoviti ideja je odlicna i veoma uspjesna sudeci po zaradi
Ako su nekome ovakvi filmovi glupi,pa volite li vi uopste komedije?
|
|
|
|
|
|
zmaster1911 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
|
|
pa onako. 4ka je losija od trojke, sto znaci da je ispod prosecan film. 3.5/10 po mome misljenju.
|
_________________ [img]http://img276.imageshack.us/img276/690/zm504yb.gif[/img] |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Ok,ja sam malo pomesala,sinoc sam vidla reklamu od scary movie 4,kao sto kaze cute blondie malo je debilni ali ima smesni delova moram priznati...mozda ga budem gledala u junu jer u fr tad ce da izade,a inace trenutno u bioskopu je bas sexy movie!!!
|
|
|
|
|
|
schtranga Makedonsko devojče
|
Godine: 43
Datum registracije: 09 Feb 2004 Poruke: 1880
|
|
pogledala ga i nije bas nesto , prethodni djela su bolji , nije mi se ni najmalo svideo
|
_________________ "Kakav bi život bio kada ne bi imali hrabrosti da baš ništa ne pokušamo?" |
|
|
|
|
MARINA-NS Shukran La Kul Shi
|
Datum registracije: 02 Okt 2005 Poruke: 4921 Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)
|
|
Gledala sam, mislila sam da ce biti mnogo mnogo bolji, ima par smesnih scena i to je sve, bas sam se razocarala, ali zato prva 3 dela su zakon
|
_________________ Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa! |
|
|
|
|
margitrad Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Maj 2006 Poruke: 326
|
|
Po meni je svaki naredni deo ovog filma slabiji od prethodnog
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Odgledao sam ga, nije los, ali se malo primeti da je slabiji u odnosu na ostale filmove brace Cuker.
Inace, mogli su da izbace one pederske i bljak scene ili bar malo da skrate one druge.
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
ljudi trebam uskoro da ga dobijem...barem mi tako obećavaju...
mišljena su podeljena koliko sam mogao da pročitam...
da li je bolji od 3. dela???
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
patis Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 133
|
|
|
|
|
perakojot013 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 535
|
|
Joj, ja se razmišljam da li da ga gledam, pošto mi se treći deo uopšte nije svideo, pa ne znam kakav je ovaj...
|
|
|
|
|
|
pinkybgd Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Dec 2005 Poruke: 123 Mesto: Beograd
|
|
Pogledacu ga, ali ne ocekujem nista posebno, najbolji je prvi deo, kasnije je sve gore i gore. Ok je napraviti jedan, najvise 2 nastavke, ali cetvrti deo mislim da je to bezveze.
|
|
|
|
|
|
Drndoje Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 17 Nov 2004 Poruke: 104
|
|
Kao sto vidim niko vise ne komentarise posle gledanja, posto sam ga gledao i ja film je velika G L U P O S T !!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|