www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

dugi nokti na nogama kao fetis i uvod u extra sex
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
Eliot je sreda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 21, 2006 10:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bez' bre...
Da ti riba u krevetu bude ko sivi soko!
To nisu nokti, to su kandze.

Belphegor
Cute Blondie's devil
Cute Blondie's devil

Godine: 39

Datum registracije: 22 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 23, 2006 3:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Bez' bre...
Da ti riba u krevetu bude ko sivi soko!
To nisu nokti, to su kandze.

otprilike ovako. samo što dalje od mene inače uzimam testeru Mr. Green

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 26, 2006 2:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E, ja svaki put kad vidim ove slike, mogu najstrasnije da bacim peglu! :puke:

Meni ovo, sto kaze "Eliot je sreda" kao suri orao, iliti sivi soko, a ponajmanje kao zensko! Very Happy Very Happy Very Happy A jos manje kao negovano zensko! Rolling Eyes :puke:

rvydo.dabar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 27 Apr 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 27, 2006 10:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bljak?Odvratno? ili nesto trece ?
Mogao bi ti brale moj da pocnesh da obracash paznju na zenske obline,i "organe" a mani se tih kandzi,u 69ci da te zakolje... Laughing

Eliot je sreda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 27, 2006 10:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rvydo.dabar je napisao/la sledeće:
u 69ci da te zakolje... Laughing

to ni sekirom ne mo'sh skratiti Crying or Very sad

rvydo.dabar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 27 Apr 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 03, 2006 3:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eliot je sreda je napisao/la sledeće:
rvydo.dabar je napisao/la sledeće:
u 69ci da te zakolje... Laughing

to ni sekirom ne mo'sh skratiti Crying or Very sad

Joj svaki dan se smejem , na ovo "uredno " "negovano" zensko...
Dobro mi nije...
Svaki put kad sam sk*njan malo a ja pogledam ove 2 stranice i placem od smeha... Laughing Laughing

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 15, 2006 2:55 pm    Naslov poruke: Re: dugi nokti na nogama kao fetis i uvod u extra sex Na vrh strane Na dno strane

Shea je napisao/la sledeće:
Jel to da ih moze da zarije u madrac da se ne klize? Very Happy ( Sala mala) Ne volim duge nokte na nogama.

:lolj: :lolj: :lolj: hehehehe e ovaj me je komentar iskreno nasmejao :lolj:

becky je napisao/la sledeće:
mojoj sreci nije bilo kraja kada sam napokon nekom otvorio svoje srce i kazao sve svoje fantazije vezane za moj fetis.
od tada sex se kod nas upraznjava svakodnevno nekoliko puta na dan.strahovito me to uzbudjuje da sam naprosto lud za njima.njoj ne pada na pamet da ih nema jer pomocu njih i ona i ja dozivljavamo visestruke orgazme i zaista smo strasno sretni.

e sad ozbiljno..svaka cast svakome, o ukusima ne treba raspravljati..ali zna se sta su noge sta su ruke..mislim barem kad su nokti u pitanju.negovati ih da..lepo ih uobliciti da..ali tako i toliko ih pustiti, to zaista ne volim..ali bas ne volim..ma mislim, daj covece..ajd prstencic na nozi nosim i ja..tu ne vidim nista lose...nalakiram nokte i ja..ali neko rece to bre na orla lici...mislim Shocked i ne vidim u kom smislu pomocu noktiju mozete dozivljavati visestruke orgazme..ajd pomozi glupima..mislim ajde prvi put dok joj pedikiras mazes i uoblicavas nokte...a sta kad je sve to gotovo, a vec ste doziveli jedan orgazam??aceton u ruke i hajd iz pocetka ili sta??? Rolling Eyes
Mislim stvarno....kako ona zimi nosi obucu??I ovaj...joj bre bolje da se uzdrzim drugih komentara, ali ovaj deo me je bas bio zaintrigirao Confused

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

RunnerSG
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 09 Jun 2006
Mesto: ...tamo gde ti nisi...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 16, 2006 3:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja to za duge nokte na nogama stvarno prvi put cujem. I uopste se nisam ni malo zadivio, zato sto me to verovatno ne bi palilo kao predigra u sexu... Nevolim duge nokte na nogama, ali uredne da... !!! Smile

PlavaRuzica
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 39

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 09, 2006 3:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kao sto rece nego, ne postoji osoba zbog koje bi ja ovo radila..meni se licno gadi, ali ko voli nek izvoli jel..

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 09, 2006 3:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Strašno! Pa ja ne znam koga to može da "pali"... Fuj, odvratno je i u opšte nije privlačno već neuredno i grozno Confused Užas živi. Volim duge nokte na rukama i obično su takvi, ali na nogama, ne hvala. :321:

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

whitesnake1710
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 54

Datum registracije: 24 Okt 2006
Mesto: Limasol

cyprus.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 09, 2006 2:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je to odvratno!!! Pitam se koji broj patika kupuju te ribe???
Ma odvratno bre!

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 09, 2006 4:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sviđaju mi se malo dulji nokti, ali samo malo, kao na onoj zadnjoj slici s french manikurom. Ali one prve slike su mi grozne! To mi djeluje totalno nehigijenski i ljigavo. Nema šanse da bi pustila tolike nokte na nogama Laughing onda mi mogla zimi nositi muške cipele

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> dugi nokti na nogama kao fetis i uvod u extra sex Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon