:: |
Autor |
Poruka |
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Bez' bre...
Da ti riba u krevetu bude ko sivi soko!
To nisu nokti, to su kandze.
|
|
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Citat: | Bez' bre...
Da ti riba u krevetu bude ko sivi soko!
To nisu nokti, to su kandze. |
otprilike ovako. samo što dalje od mene inače uzimam testeru
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
E, ja svaki put kad vidim ove slike, mogu najstrasnije da bacim peglu! :puke:
Meni ovo, sto kaze "Eliot je sreda" kao suri orao, iliti sivi soko, a ponajmanje kao zensko! A jos manje kao negovano zensko! :puke:
|
|
|
rvydo.dabar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 27 Apr 2006 Poruke: 51 Mesto: Novi Sad
|
|
Bljak?Odvratno? ili nesto trece ?
Mogao bi ti brale moj da pocnesh da obracash paznju na zenske obline,i "organe" a mani se tih kandzi,u 69ci da te zakolje...
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
rvydo.dabar je napisao/la sledeće: | u 69ci da te zakolje... |
to ni sekirom ne mo'sh skratiti
|
|
|
|
|
|
rvydo.dabar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 27 Apr 2006 Poruke: 51 Mesto: Novi Sad
|
|
Eliot je sreda je napisao/la sledeće: | rvydo.dabar je napisao/la sledeće: | u 69ci da te zakolje... |
to ni sekirom ne mo'sh skratiti |
Joj svaki dan se smejem , na ovo "uredno " "negovano" zensko...
Dobro mi nije...
Svaki put kad sam sk*njan malo a ja pogledam ove 2 stranice i placem od smeha...
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Shea je napisao/la sledeće: | Jel to da ih moze da zarije u madrac da se ne klize? ( Sala mala) Ne volim duge nokte na nogama. |
:lolj: :lolj: :lolj: hehehehe e ovaj me je komentar iskreno nasmejao :lolj:
becky je napisao/la sledeće: | mojoj sreci nije bilo kraja kada sam napokon nekom otvorio svoje srce i kazao sve svoje fantazije vezane za moj fetis.
od tada sex se kod nas upraznjava svakodnevno nekoliko puta na dan.strahovito me to uzbudjuje da sam naprosto lud za njima.njoj ne pada na pamet da ih nema jer pomocu njih i ona i ja dozivljavamo visestruke orgazme i zaista smo strasno sretni.
|
e sad ozbiljno..svaka cast svakome, o ukusima ne treba raspravljati..ali zna se sta su noge sta su ruke..mislim barem kad su nokti u pitanju.negovati ih da..lepo ih uobliciti da..ali tako i toliko ih pustiti, to zaista ne volim..ali bas ne volim..ma mislim, daj covece..ajd prstencic na nozi nosim i ja..tu ne vidim nista lose...nalakiram nokte i ja..ali neko rece to bre na orla lici...mislim i ne vidim u kom smislu pomocu noktiju mozete dozivljavati visestruke orgazme..ajd pomozi glupima..mislim ajde prvi put dok joj pedikiras mazes i uoblicavas nokte...a sta kad je sve to gotovo, a vec ste doziveli jedan orgazam??aceton u ruke i hajd iz pocetka ili sta???
Mislim stvarno....kako ona zimi nosi obucu??I ovaj...joj bre bolje da se uzdrzim drugih komentara, ali ovaj deo me je bas bio zaintrigirao
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
RunnerSG Upućeni član
|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...
|
|
Ja to za duge nokte na nogama stvarno prvi put cujem. I uopste se nisam ni malo zadivio, zato sto me to verovatno ne bi palilo kao predigra u sexu... Nevolim duge nokte na nogama, ali uredne da... !!!
|
|
|
|
|
|
PlavaRuzica Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava
|
|
kao sto rece nego, ne postoji osoba zbog koje bi ja ovo radila..meni se licno gadi, ali ko voli nek izvoli jel..
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Strašno! Pa ja ne znam koga to može da "pali"... Fuj, odvratno je i u opšte nije privlačno već neuredno i grozno Užas živi. Volim duge nokte na rukama i obično su takvi, ali na nogama, ne hvala. :321:
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
whitesnake1710 Dobro upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol
|
|
Meni je to odvratno!!! Pitam se koji broj patika kupuju te ribe???
Ma odvratno bre!
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Sviđaju mi se malo dulji nokti, ali samo malo, kao na onoj zadnjoj slici s french manikurom. Ali one prve slike su mi grozne! To mi djeluje totalno nehigijenski i ljigavo. Nema šanse da bi pustila tolike nokte na nogama onda mi mogla zimi nositi muške cipele
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|