:: |
Autor |
Poruka |
nishki88 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 3
|
|
nisam imao prilike jos da idem tamo ali kako se nadam ici cu ove godina
|
|
|
|
|
|
Knjaz1989 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 26 Jan 2006 Poruke: 96
|
|
Bio sam na letovanju pre dve godine,bilo mi je super.Nadam se da cu i ove godine imati priliku da odem
|
_________________ Ja sam godine proveo sa tobom,tebi dao sve,za tebe ziveo.Sad sam opet tu i bicu uvek s tobom,vecno ostaces ti u srcu mom........ |
|
|
|
|
sharky1986 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jan 2006 Poruke: 40
|
|
Dosta sam se nagledao slika . . . ove godi ako sve bude uredu idem da vidim ga i uzivo.
|
|
|
|
|
|
milanche_81 Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 323
|
|
Bio sam u Kushadasiju, provod je odlichan a more savrsheno chisto i bistro. Mozda nije toliko poznato i atraktivno mesto kao Bodrum, ali svakako vredi posetiti. Plaze su velike i uglavnom peshchane, malo kishnih dana, preporuchujem svima.
|
_________________ Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu... |
|
|
|
|
victory Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 60
Datum registracije: 25 Jul 2005 Poruke: 152
|
|
Bila sam u Kušadasiju na letovanju, bilo je super, naročito mi se svidelo krstarenje i naravno šoping u zanatskom centru. I noćni provod je strava.
|
|
|
|
|
|
Rakelly Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo
|
|
Letovao sam u Kusadasiju 2003 godine. Grad mi se veoma dopao. Mesavina modernog i orijentalnog uocljiva je na svakom koraku. Plaze su lepe, ali prepune i daleko od centra gde sam odseo, pa sam morao koristiti javni prevoz (mini busevi koji vise lice na kombi). Aqua park, jedan od najvecih na svetu, je nesto posebno. U blizini su i ostaci starog grada Efesa. Putovanje autobusom (35 sati) prilicno smara, ali je interesantno trajektom preci moreuz Dardaneli i proci kroz grad Izmir.
|
|
|
|
|
|
NADJIJA Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Sep 2005 Poruke: 413
|
|
fino malo mesto...lepo sam se provela kad sam bila ...ali iskreno ne bi opet isla...sad sam vise za mesta sa vise zelenila, neka divljina mi prija...a kusadasi je vise grad nego mesto za odmor..ali u svakom slucaju preporucujem da se vidi
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Jedno predivno iskustvo. Prelep grad. Volela bih ponovo da odem.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
80Moma Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 455 Mesto: Kac
|
|
Bio sam 2004 i odlicno je posebno green bich de dolaze samo nasi a i sve ostalo od otrva ptica do onog hotela sto je bio zatvor ludnica je
|
_________________ "Mi pamtimo BARI a vi Fljarmuntari" |
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Kad sam bio ostao sam bez teksta,reci nisu dovoljne da bi se nesto toliko dobro opisalo.Jednostavno morate otici i videti da bi ste shvatili sta hocu da kazem... 8)
|
|
|
|
|
|
goran k Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Apr 2006 Poruke: 58 Mesto: beograd
|
|
Bio sam pre 3 godine i super sam se proveo.
|
|
|
|
|
|
aleks3 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 195
|
|
jako lepo mesto!!!