www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kušadasi
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Svet i putovanja ~ -> ~ Arhiva - Svet i putovanja ~
::  
Autor Poruka
nishki88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Jan 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 27, 2006 9:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam imao prilike jos da idem tamo ali kako se nadam ici cu ove godina

Knjaz1989
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 26 Jan 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 27, 2006 10:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bio sam na letovanju pre dve godine,bilo mi je super.Nadam se da cu i ove godine imati priliku da odem

sharky1986
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Jan 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 01, 2006 3:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dosta sam se nagledao slika . . . ove godi ako sve bude uredu idem da vidim ga i uzivo. Laughing

milanche_81
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 27 Jan 2006

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 01, 2006 8:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bio sam u Kushadasiju, provod je odlichan a more savrsheno chisto i bistro. Mozda nije toliko poznato i atraktivno mesto kao Bodrum, ali svakako vredi posetiti. Plaze su velike i uglavnom peshchane, malo kishnih dana, preporuchujem svima.

victory
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 60

Datum registracije: 25 Jul 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 11, 2006 1:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bila sam u Kušadasiju na letovanju, bilo je super, naročito mi se svidelo krstarenje i naravno šoping u zanatskom centru. I noćni provod je strava.

Rakelly
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 54

Datum registracije: 24 Feb 2006
Mesto: Valjevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 15, 2006 2:29 am    Naslov poruke: Kusadasi Na vrh strane Na dno strane

Letovao sam u Kusadasiju 2003 godine. Grad mi se veoma dopao. Mesavina modernog i orijentalnog uocljiva je na svakom koraku. Plaze su lepe, ali prepune i daleko od centra gde sam odseo, pa sam morao koristiti javni prevoz (mini busevi koji vise lice na kombi). Aqua park, jedan od najvecih na svetu, je nesto posebno. U blizini su i ostaci starog grada Efesa. Putovanje autobusom (35 sati) prilicno smara, ali je interesantno trajektom preci moreuz Dardaneli i proci kroz grad Izmir.

NADJIJA
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 10 Sep 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 20, 2006 4:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

fino malo mesto...lepo sam se provela kad sam bila ...ali iskreno ne bi opet isla...sad sam vise za mesta sa vise zelenila, neka divljina mi prija...a kusadasi je vise grad nego mesto za odmor..ali u svakom slucaju preporucujem da se vidi

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 08, 2006 8:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jedno predivno iskustvo. Prelep grad. Volela bih ponovo da odem.

80Moma
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 44

Datum registracije: 15 Mar 2006
Mesto: Kac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 09, 2006 9:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bio sam 2004 i odlicno je posebno green bich de dolaze samo nasi a i sve ostalo od otrva ptica do onog hotela sto je bio zatvor ludnica je

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 38

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 24, 2006 11:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad sam bio ostao sam bez teksta,reci nisu dovoljne da bi se nesto toliko dobro opisalo.Jednostavno morate otici i videti da bi ste shvatili sta hocu da kazem... 8)

goran k
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 26 Apr 2006
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 04, 2006 11:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bio sam pre 3 godine i super sam se proveo.

aleks3
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Sep 2005

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 06, 2006 10:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jako lepo mesto!!!
bila sam dva put,i otisla bi ponovo..preljepo je..uglavnom cela turska je raj Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Svet i putovanja ~ -> ~ Arhiva - Svet i putovanja ~ -> Kušadasi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon