:: |
Autor |
Poruka |
Plavsha Odomaćeni član
|
Datum registracije: 03 Nov 2005 Poruke: 1305 Mesto: Blizu njega.....
|
|
Nego sta crnke su lepse166 miliona puta
|
_________________ Hocu tebe da sanjam i danju i nocu kao da si stigao iz neke price jer svi moji snovi na tebe lice. |
|
|
|
|
Nastassia *Szépség*
|
Datum registracije: 27 Sep 2005 Poruke: 2415 Mesto: Budapest
|
|
evo da malo obnovim ovaj klub
|
|
|
|
|
|
Labudica_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 41 Mesto: ljubljana
|
|
crnaaaa zenoo crnaa zenoo u crnoo me zavilaaaa....;)hihi black is the besttttt:)
|
_________________ Krila daj mi zvijezdo da poletim
na njene prozore da sletim
i u noci njezno da poljubim
moju voljenu |
|
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
Aj da se ukljucim i ja u taj klub... 8)
Meni najljepsa sophie marceau!!!!!
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
^pedja^ Krajišnik iz Like
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 1825 Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)
|
|
oho pa ima i novih clanova....samo tako.....napred......vidim ja da ovaj klub zivi,pored ovako divnih clanova u njemu....
|
_________________ Uvek se treba truditi da iskoristimo današnji dan maksimalno,jer ni mi a niti ko drugi zna šta nas čeka sutra |
|
|
|
|
schtranga Makedonsko devojče
|
Godine: 43
Datum registracije: 09 Feb 2004 Poruke: 1880
|
|
opet nam klub nesto zamreo
|
_________________ "Kakav bi život bio kada ne bi imali hrabrosti da baš ništa ne pokušamo?" |
|
|
|
|
sweat_rich Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Apr 2006 Poruke: 60 Mesto: Krusevac
|
|
Mozda crnke nisu najlepse, ali sigurno jesu veoma harizmaticne. Kao npr. Andjelina Dzoli, Monika Beluci, Ketrin Zita Dzouns, Demi Mur, Ceca Raznatovic, sve same zene koje zrace, kako spoljasnjom, tako i unutrasnjom lepotom. Mislim, naravno, da tu ubrajam i sebe, moja slika, neki drugi put.
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Hmmmm, ko je uopste crnka sve ovde?
Svi nesto pisete, ali nikako mi nije jasno ko je sve crnka.
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Ja sam od rodjena crnokosa i volim crno pa makar i opiturano/ofarbano hehehehe
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
jeka_ks GiGijeva miljenica
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac
|
|
Evo,evo i ja da se prikljucim posto sam crnka!!!!
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Malo vas je, malo...plavuse vladaju ovim sajtom sad je to ocito i definitivno! 8)
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 44
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Naravno da plavuse vladaju Ali evo jedne tamnokose lepotice koja obara s nogu da cak i ja plavusa skidam kapu Go Angie
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|