www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Fan club CRNKI (devojaka sa crnom kosom) !!!
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 20, 21, 22  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
Plavsha
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 03 Nov 2005
Mesto: Blizu njega.....

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 29, 2005 10:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nego sta crnke su lepse166 miliona puta

Nastassia
*Szépség*
*Szépség*

Datum registracije: 27 Sep 2005
Mesto: Budapest

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 15, 2005 6:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo da malo obnovim ovaj klub Razz

Labudica_
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: ljubljana

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 15, 2005 6:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

crnaaaa zenoo crnaa zenoo u crnoo me zavilaaaa....;)hihi black is the besttttt:)

moju voljenu

BabyG
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 20 Jun 2005
Mesto: ...caught in the heart of an angel...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 15, 2005 6:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Aj da se ukljucim i ja u taj klub... 8)
Meni najljepsa sophie marceau!!!!! Wink

^pedja^
Krajišnik iz Like
Krajišnik iz Like

Godine: 38

Datum registracije: 10 Mar 2005
Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 23, 2005 1:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

oho pa ima i novih clanova....samo tako.....napred......vidim ja da ovaj klub zivi,pored ovako divnih clanova u njemu....

schtranga
Makedonsko devojče
Makedonsko devojče

Godine: 43

Datum registracije: 09 Feb 2004

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 02, 2006 4:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

opet nam klub nesto zamreo Rolling Eyes

sweat_rich
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Apr 2006
Mesto: Krusevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 02, 2006 4:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mozda crnke nisu najlepse, ali sigurno jesu veoma harizmaticne. Kao npr. Andjelina Dzoli, Monika Beluci, Ketrin Zita Dzouns, Demi Mur, Ceca Raznatovic, sve same zene koje zrace, kako spoljasnjom, tako i unutrasnjom lepotom. Mislim, naravno, da tu ubrajam i sebe, moja slika, neki drugi put. Wink Very Happy Very Happy Very Happy

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 03, 2006 8:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmmmm, ko je uopste crnka sve ovde?
Svi nesto pisete, ali nikako mi nije jasno ko je sve crnka. Rolling Eyes Confused

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 04, 2006 9:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam od rodjena crnokosa i volim crno pa makar i opiturano/ofarbano hehehehe

jeka_ks
GiGijeva miljenica
GiGijeva miljenica

Godine: 34

Datum registracije: 18 Mar 2005
Mesto: krusevac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 05, 2006 3:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo,evo i ja da se prikljucim posto sam crnka!!!!

malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek

ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem

ja..

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 07, 2006 12:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Malo vas je, malo...plavuse vladaju ovim sajtom sad je to ocito i definitivno! Twisted Evil 8)

Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

Godine: 44

Datum registracije: 03 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 07, 2006 2:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da plavuse vladaju Laughing Ali evo jedne tamnokose lepotice koja obara s nogu da cak i ja plavusa skidam kapu Wink Go Angie Exclamation Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Fan club CRNKI (devojaka sa crnom kosom) !!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 20, 21, 22  sledeća
Strana 21 od 22

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon