www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Hrabri?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
ufo1
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 36

Datum registracije: 21 Maj 2005
Mesto: zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 22, 2006 8:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja se isto malo toga bojim....
Zapravo se bojim jedino da se mojima u familiji nešto ne dogodi....
Nije nikakav trik....

Beat_93
Dance Šmeker
Dance Šmeker

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Loznica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 22, 2006 10:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Po meni su ljudi hrabri, ako ih "Boli ku..c za sve...". Znaci ono,ne razmuslja o posledicama i o necemu sto tek treba da dodje i da se desi.

bree
BabyG´s mezimica
BabyG´s mezimica

Godine: 33

Datum registracije: 09 Sep 2005
Mesto: daleko u mislima

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 23, 2006 3:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislim da su hrabri zaista hrabri. Ne verujem da neko pokusava da sakrije strah da bi izgledao hrabro. Jednostavno ili si hrabar ili nisi.
P.S>Ja nisam bas hrabra....

Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA!

topmodelsica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 16 Jan 2006
Mesto: Beograd,Uzice

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 25, 2006 2:18 pm    Naslov poruke: Re: Hrabri? Na vrh strane Na dno strane

krimhilda je napisao/la sledeće:
Da li se hrabri zaista ne boje, ili samo znaju trik kako da ne pokazu strah?

Hrabrost je kad radis nesto uprkos strahu.

shadowman77
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 27 Nov 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 25, 2006 5:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kaz tako se zvao Tajsonov trener je rekao sto je zajednicko kukavici i heroju
to je strah a ono sto heroj radi kad se boji cini ga herojem a ono sto kukavica ne radi cini ga kukavicom. Tako da je tanka linija izmedju kukavice i heroja medjutim u Bibliji je to pokazano ovako. Djavo zna da Bog postoji i drhti a covjek zna isto da Bog postoji i boji se ali gleda da ide prema Bogu.

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 34

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 26, 2006 8:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hrabar i lud? ne. Ako si lud neces razmisljati o svojim postupcima, a ako si samo hrabar, sagledaces sve posledice, rizike i tek onda krenuti u neku akciju. Kad je neko hrabar kod nas se kaze da ima herca ili ti ima srce. Hrabar itekako ima strahove, ali ih prevazilazi jer zna da mora. Takvim ljudima se divim!

nera100
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 26 Feb 2006
Mesto: austrija

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 28, 2006 3:52 pm    Naslov poruke: Hrabri? Na vrh strane Na dno strane

Mislim da hrabri imaju mali strah u odnosu na one koji se boje.U nekim situacijama sam hrabra dok u nekim slaba.Hrabar biti, znaci nerazmisljati o posljedicama.

loco3000
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 10 Nov 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 01, 2006 9:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo se budala ne plasi Smile
A onaj ko je hrabar, hrabar je zato sto strah ume da kontrolise.

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 27, 2006 1:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema čovjeka koji je HRABAR i da bar nekada nije osjeti strah ili bojazan. Medjutim postoje ljudi koji taj svoj strah jednostavno potisnu duboko u sebe i ne pokazuju ga. Tako s vanjske strane svoje individue izgledaju kao da su jako hrabri , ali ih je jako strah u dubini sebe samoga.

loter
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Dec 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 28, 2006 10:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hrabrost mi je mana jel ce me jednog dana kostat *ebiga ja sam malo previse hrabar kaj se tice svega al stvarno ce me to kostat

Reponja
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 13 Avg 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 06, 2006 2:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas sam sad citao knjigu "Psihologija borbenih jedinica" i sve je lepo objasnjeno tamo. Uprosteno receno. Hrabar covek je onaj koji se u*ere u gace isto k'o i kukavica, al' ostane na strasnom mestu. Jer ko se ne boji, taj ne moze da bude hrabar, za njega je opasnost k'o dobar dan.

Kengur77
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 31 Avg 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 10, 2006 6:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hrabrost je kada pristajes da nesto ucinis ili ne ucinis sa svescu o mogucim posledicama.Ako nema te svesti,onda si samo glup.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Hrabri? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 2 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon