:: |
Autor |
Poruka |
ufo1 Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 21 Maj 2005 Poruke: 1307 Mesto: zagreb
|
|
Ja se isto malo toga bojim....
Zapravo se bojim jedino da se mojima u familiji nešto ne dogodi....
Nije nikakav trik....
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
Po meni su ljudi hrabri, ako ih "Boli ku..c za sve...". Znaci ono,ne razmuslja o posledicama i o necemu sto tek treba da dodje i da se desi.
|
|
|
|
|
|
bree BabyG´s mezimica
|
Godine: 33
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima
|
|
Ja mislim da su hrabri zaista hrabri. Ne verujem da neko pokusava da sakrije strah da bi izgledao hrabro. Jednostavno ili si hrabar ili nisi.
P.S>Ja nisam bas hrabra....
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA! |
|
|
|
|
topmodelsica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Jan 2006 Poruke: 65 Mesto: Beograd,Uzice
|
|
krimhilda je napisao/la sledeće: | Da li se hrabri zaista ne boje, ili samo znaju trik kako da ne pokazu strah? |
Hrabrost je kad radis nesto uprkos strahu.
|
_________________ prirodna plavusa rodila sam se sa plavom kosom |
|
|
|
|
shadowman77 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 166
|
|
Kaz tako se zvao Tajsonov trener je rekao sto je zajednicko kukavici i heroju
to je strah a ono sto heroj radi kad se boji cini ga herojem a ono sto kukavica ne radi cini ga kukavicom. Tako da je tanka linija izmedju kukavice i heroja medjutim u Bibliji je to pokazano ovako. Djavo zna da Bog postoji i drhti a covjek zna isto da Bog postoji i boji se ali gleda da ide prema Bogu.
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Hrabar i lud? ne. Ako si lud neces razmisljati o svojim postupcima, a ako si samo hrabar, sagledaces sve posledice, rizike i tek onda krenuti u neku akciju. Kad je neko hrabar kod nas se kaze da ima herca ili ti ima srce. Hrabar itekako ima strahove, ali ih prevazilazi jer zna da mora. Takvim ljudima se divim!
|
|
|
|
|
|
nera100 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Feb 2006 Poruke: 87 Mesto: austrija
|
|
Mislim da hrabri imaju mali strah u odnosu na one koji se boje.U nekim situacijama sam hrabra dok u nekim slaba.Hrabar biti, znaci nerazmisljati o posljedicama.
|
|
|
|
|
|
loco3000 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Nov 2005 Poruke: 133
|
|
Samo se budala ne plasi
A onaj ko je hrabar, hrabar je zato sto strah ume da kontrolise.
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Nema čovjeka koji je HRABAR i da bar nekada nije osjeti strah ili bojazan. Medjutim postoje ljudi koji taj svoj strah jednostavno potisnu duboko u sebe i ne pokazuju ga. Tako s vanjske strane svoje individue izgledaju kao da su jako hrabri , ali ih je jako strah u dubini sebe samoga.
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
loter Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Dec 2005 Poruke: 66
|
|
hrabrost mi je mana jel ce me jednog dana kostat *ebiga ja sam malo previse hrabar kaj se tice svega al stvarno ce me to kostat
|
|
|
|
|
|
Reponja Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Avg 2005 Poruke: 335 Mesto: Novi Sad
|
|
Bas sam sad citao knjigu "Psihologija borbenih jedinica" i sve je lepo objasnjeno tamo. Uprosteno receno. Hrabar covek je onaj koji se u*ere u gace isto k'o i kukavica, al' ostane na strasnom mestu. Jer ko se ne boji, taj ne moze da bude hrabar, za njega je opasnost k'o dobar dan.
|
_________________ Milo moje, mimo tvoje volje
sve nas ceka pet asova ka dolje! |
|
|
|
|
Kengur77 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Avg 2005 Poruke: 70
|
|
Hrabrost je kada pristajes da nesto ucinis ili ne ucinis sa svescu o mogucim posledicama.Ako nema te svesti,onda si samo glup.
|
|
|
|
|
|
|