:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
ma rekao je on meni ako ne zelim to da uradim da ne radim...
ali ja ipak vidim po njemu da zeli to i da ocekuje i ja njemu da pruzim oral..
|
|
|
|
|
|
jakuza Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 131 Mesto: Centre of the Earth
|
|
Meni je recimo jako teško da kada vidim curu kako zaista nesto žarko želi da joj ne izađem u susret.... ali je i jako teško raditi nešto što ti ne želiš u tom trenutku. Prosto u tom trenutku moraš da nađeš nešto između, ja se lično mnogo češće opredelim za ovo prvo, ali ako ne, onda to na simpatičan, uzbudljiv, ponekad i šaljiv način stavim do znanja - da to i ne želim. Siguran sam da se vi dovoljno poznajete i da možes da smisliš neki "izlaz"...
|
|
|
|
|
|
Shea Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 292
|
|
Pa nisam sigurna. Kad mi se ne sexa onda se ne sexam i gotovo. Nikad mi se nije desilo da sam bila ok da primim oral bez da sam bila spremna da ga pruzim.
|
|
|
|
|
|
djokili Dobro upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 517 Mesto: Krusevac
|
|
Pa lepo, reci mu ne na sto jezika !!! Ne, Ne, NE...
|
|
|
|
|
|
sasaal Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 21 Nov 2005 Poruke: 111
|
|
Ma kada si raspolozna za sex nevidim razlog sto nisi raspolozna da pruzis oral...
|
_________________ Red Star forever |
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
zasto bi radila nesto protiv svoje volje? u sexu trebas da uzivas, ne da se dvoumis sta on zeli i da li si ti za to raspolozena.
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
nebofirm Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 313 Mesto: Beograd
|
|
Evo vam savet devojke, budite malo romanticne, umiljavajte se, mazite se.
Ne vole muskarci da povezuju romantiku i grubost, tj seks bez odobravanja ili oral naravno. Kad ste nezne i lepo ga zamolite sve ide kako treba...
|
_________________ Zauvek slobodan... |
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Malena ako ti se nesto ne radi tog trenutka kada bi on zeleo jednostavno reci kako se osecas i da nisi raspolozena.Ako je ok decko shvatice nece forsirati.Sa druge strane ili si raspolozena za sex ili nisi ne znam kako mozes da budes raspolozena da on tebi pruzi oral a onda ti kao neces.I to je glupo.
|
|
|
ixox Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 30 Jun 2005 Poruke: 34
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | ma rekao je on meni ako ne zelim to da uradim da ne radim...
ali ja ipak vidim po njemu da zeli to i da ocekuje i ja njemu da pruzim oral.. |
Pruzi mu drugi puta, kada on to uopce ne ocekuje. Iznenadi ga. Bezveze je, kad nesto radis zato sto je eto red. A i on bi definitvno morao osjetiti razliku kada mu ti pusis sa uzitkom (jer si tako ozbudjena da bi ga cijelog progutala i pojela, citiram moju zenu) ili ako mu popusis reda radi.
Ako on tu razliku ne primjeti, onda je greska u tebi.
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
ili sam mozda tako dobra da nece primetiti razliku...
|
|
|
|
|
|
qzma1981 Upućeni član
|
Datum registracije: 17 Maj 2005 Poruke: 266
|
|
Ma daj ...meni je zadovoljstvo da moja partnerku zadovoljim!A ako se desi da joj posle toga nije za nesto dalje...nije frka "desanka" svacija prva ljubav je spremna.Ali naravno da se cela prica ne desava svaki dan...Svako ima lose trenutke i treba razumeti!
|
|
|
|
|
|
allexandar Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Mar 2006 Poruke: 82
|
|
probaj da mu udaris samar , mozda te vise nikada nece zamoliti za oral ))
|
|
|
|
|
|
|