www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kako reci ne
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 15, 2005 7:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma rekao je on meni ako ne zelim to da uradim da ne radim...
ali ja ipak vidim po njemu da zeli to i da ocekuje i ja njemu da pruzim oral..

jakuza
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 24 Mar 2005
Mesto: Centre of the Earth

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 16, 2005 12:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je recimo jako teško da kada vidim curu kako zaista nesto žarko želi da joj ne izađem u susret.... ali je i jako teško raditi nešto što ti ne želiš u tom trenutku. Prosto u tom trenutku moraš da nađeš nešto između, ja se lično mnogo češće opredelim za ovo prvo, ali ako ne, onda to na simpatičan, uzbudljiv, ponekad i šaljiv način stavim do znanja - da to i ne želim. Siguran sam da se vi dovoljno poznajete i da možes da smisliš neki "izlaz"... Smile

Shea
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 44

Datum registracije: 10 Apr 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 16, 2005 6:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa nisam sigurna. Kad mi se ne sexa onda se ne sexam i gotovo. Nikad mi se nije desilo da sam bila ok da primim oral bez da sam bila spremna da ga pruzim.

djokili
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 45

Datum registracije: 31 Jan 2005
Mesto: Krusevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 16, 2005 8:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa lepo, reci mu ne na sto jezika !!! Ne, Ne, NE...

sasaal
Upozorenja: 2 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 21 Nov 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 04, 2006 7:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma kada si raspolozna za sex nevidim razlog sto nisi raspolozna da pruzis oral...

srna2422
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 05, 2006 12:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zasto bi radila nesto protiv svoje volje? u sexu trebas da uzivas, ne da se dvoumis sta on zeli i da li si ti za to raspolozena.

nebofirm
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 11 Jun 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 05, 2006 1:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo vam savet devojke, budite malo romanticne, umiljavajte se, mazite se.
Ne vole muskarci da povezuju romantiku i grubost, tj seks bez odobravanja ili oral naravno. Kad ste nezne i lepo ga zamolite sve ide kako treba... Wink

Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

Godine: 43

Datum registracije: 03 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 05, 2006 6:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Malena ako ti se nesto ne radi tog trenutka kada bi on zeleo jednostavno reci kako se osecas i da nisi raspolozena.Ako je ok decko shvatice nece forsirati.Sa druge strane ili si raspolozena za sex ili nisi ne znam kako mozes da budes raspolozena da on tebi pruzi oral a onda ti kao neces.I to je glupo. Confused

ixox
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 53

Datum registracije: 30 Jun 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 05, 2006 8:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

andrejica je napisao/la sledeće:
ma rekao je on meni ako ne zelim to da uradim da ne radim...
ali ja ipak vidim po njemu da zeli to i da ocekuje i ja njemu da pruzim oral..

Pruzi mu drugi puta, kada on to uopce ne ocekuje. Iznenadi ga. Bezveze je, kad nesto radis zato sto je eto red. A i on bi definitvno morao osjetiti razliku kada mu ti pusis sa uzitkom (jer si tako ozbudjena da bi ga cijelog progutala i pojela, citiram moju zenu) ili ako mu popusis reda radi.
Ako on tu razliku ne primjeti, onda je greska u tebi.

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 05, 2006 8:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ili sam mozda tako dobra da nece primetiti razliku... Very Happy Very Happy Wink

qzma1981
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 17 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 06, 2006 1:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma daj ...meni je zadovoljstvo da moja partnerku zadovoljim!A ako se desi da joj posle toga nije za nesto dalje...nije frka "desanka" svacija prva ljubav Smile je spremna.Ali naravno da se cela prica ne desava svaki dan...Svako ima lose trenutke i treba razumeti!

allexandar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 27, 2006 9:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

probaj da mu udaris samar , mozda te vise nikada nece zamoliti za oral Smile))

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Kako reci ne Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon