:: |
Autor |
Poruka |
Strasni GIMLI Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Sep 2005 Poruke: 105
|
|
Znam da je rano za takvu temu,ima jos dosta meceva da se igra,ali hajde da vidimo vase znanje i zelje. Navijacki i statisticki mislim da ce Detroit PISTONS ,biti najbolji
|
_________________ mene niko ne voli |
|
|
|
|
Zaca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 44 Mesto: Karaburma
|
|
Miami Heat ! Dovoljan je Onil pa da se osvoji titula !
|
_________________ Zaca Pandur |
|
|
|
|
držte lopova Banovan! Zna tudju muku
|
Godine: 29
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city
|
|
San Antonio, navijam za njih još od vremena dok su imali tandem Rodman-Robinson.
|
|
|
Shaq Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 152
|
|
Strasni GIMLI je napisao/la sledeće: | Znam da je rano za takvu temu,ima jos dosta meceva da se igra,ali hajde da vidimo vase znanje i zelje. Navijacki i statisticki mislim da ce Detroit PISTONS ,biti najbolji |
pa navijacki...Houston ! Yao i T-mac su po meni dovoljni za velike stvari,ali kako su loshe pocheli,bice dobro ako uopste i dodju do playoffa
Statisticki i realno gledano Detroit! To je tm koji ima najbolju petorku u NBA,a i trener im je vrhunski,mada moze bit i iznenadjenja,odnosno timova koji lako mogu doc u finale,tu prije svega mislim na Clipperse i Grizliese...
|
_________________ "It's not how hard you push along the way,it's having something in you to finish"-His Airness,Michael Jordan |
|
|
|
|
Gaucos_boy Upućeni član
|
Datum registracije: 11 Maj 2005 Poruke: 261
|
|
Mislim da Dalas konacno ima tim koji moze do titule
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Hmmm....Bice tesko.
Miami je jako dobar, Dalas vreba takodje, svi se uzdamo uz Sacramento...
Ne znam, videcemo.Bice cupavo.
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Shaq Početnik Domaćeg.de
|
|
|
Evo nocas (25.12) se igra najjachi mech u ligi.Pogadjate, radi se o duelu izmedju Pistonsa i Spursa...ochekujem strashan mech,a bash me zanima kako ce se Duncan snaci sa Wallacima..
|
_________________ "It's not how hard you push along the way,it's having something in you to finish"-His Airness,Michael Jordan |
|
|
|
|
tombo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 19 Jun 2005 Poruke: 5
|
|
Navijam za Lejkerse,ali ove sezone su suvise slabi da bi nesto uradili. Mislim da San Antonio osvaja!
|
_________________ Ja sam u sustini varioc,znaci varim i te stvari |
|
|
|
|
igor-bp Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 141 Mesto: VOJVODINA
|
|
Ima nekoliko izjednacenih ekipa ali mislim da ce Miami biti prvi
|
|
|
|
|
|
Shaq Početnik Domaćeg.de
|
|
|
Detroit ima najbolju startnu petorku u ligi,odmah poslije njih San Antonio.Mislim da ce se ponoviti pricha od prohle godine...samo shto mislim da ce ovaj put Pistonsi osvojiti prsten...
Josh kad bi onaj Houston pocheo igrati...Ming out 6-8 weeks,bakterija mu napala kosti na desnom stopalu,operisan proshlog ponedjeljka...a opet ima ubjedljivo najvishe glasova za ovogodishnji All Star,koji ce se odrzhati u Houstonu,TX
|
|
|
|
|
gool Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Dec 2005 Poruke: 28
|
|
Miami Heat. mogli bi da budu, dobri su
A shaq
|
|
|
|
|
|
a991245 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Jan 2006 Poruke: 23
|
|
Najveci favoriti su San Antonio, Detroit i Miami
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|