www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ko ce biti prvak u NBA ?
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Sport - Opšte diskusije ~ -> ~ Arhiva - Sport - Opšte diskusije ~
::  
Autor Poruka
Strasni GIMLI
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 27 Sep 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 07, 2005 11:34 am    Naslov poruke: Ko ce biti prvak u NBA ? Na vrh strane Na dno strane

Znam da je rano za takvu temu,ima jos dosta meceva da se igra,ali hajde da vidimo vase znanje i zelje. Navijacki i statisticki mislim da ce Detroit PISTONS ,biti najbolji

Zaca
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 06 Dec 2005
Mesto: Karaburma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 07, 2005 5:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Miami Heat ! Dovoljan je Onil pa da se osvoji titula !

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 29

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 07, 2005 7:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

San Antonio, navijam za njih još od vremena dok su imali tandem Rodman-Robinson.

Shaq
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 08 Apr 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 18, 2005 8:54 pm    Naslov poruke: Re: Ko ce biti prvak u NBA ? Na vrh strane Na dno strane

Strasni GIMLI je napisao/la sledeće:
Znam da je rano za takvu temu,ima jos dosta meceva da se igra,ali hajde da vidimo vase znanje i zelje. Navijacki i statisticki mislim da ce Detroit PISTONS ,biti najbolji

pa navijacki...Houston ! Yao i T-mac su po meni dovoljni za velike stvari,ali kako su loshe pocheli,bice dobro ako uopste i dodju do playoffa
Statisticki i realno gledano Detroit! To je tm koji ima najbolju petorku u NBA,a i trener im je vrhunski,mada moze bit i iznenadjenja,odnosno timova koji lako mogu doc u finale,tu prije svega mislim na Clipperse i Grizliese...

Gaucos_boy
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 11 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 19, 2005 11:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da Dalas konacno ima tim koji moze do titule

Rile_Master
*Master*
*Master*

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 19, 2005 4:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmmm....Bice tesko.
Miami je jako dobar, Dalas vreba takodje, svi se uzdamo uz Sacramento...
Ne znam, videcemo.Bice cupavo.

Shaq
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 25, 2005 10:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo nocas (25.12) se igra najjachi mech u ligi.Pogadjate, radi se o duelu izmedju Pistonsa i Spursa...ochekujem strashan mech,a bash me zanima kako ce se Duncan snaci sa Wallacima.. Twisted Evil

tombo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 19 Jun 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 29, 2005 12:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Navijam za Lejkerse,ali ove sezone su suvise slabi da bi nesto uradili. Mislim da San Antonio osvaja!

igor-bp
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Jun 2005
Mesto: VOJVODINA

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 29, 2005 10:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ima nekoliko izjednacenih ekipa ali mislim da ce Miami biti prvi

Shaq
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 29, 2005 10:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Detroit ima najbolju startnu petorku u ligi,odmah poslije njih San Antonio.Mislim da ce se ponoviti pricha od prohle godine...samo shto mislim da ce ovaj put Pistonsi osvojiti prsten...
Josh kad bi onaj Houston pocheo igrati...Ming out 6-8 weeks,bakterija mu napala kosti na desnom stopalu,operisan proshlog ponedjeljka...a opet ima ubjedljivo najvishe glasova za ovogodishnji All Star,koji ce se odrzhati u Houstonu,TX

gool
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 31 Dec 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 31, 2005 3:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Miami Heat. mogli bi da budu, dobri su
A shaq Twisted Evil

a991245
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Jan 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 02, 2006 10:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najveci favoriti su San Antonio, Detroit i Miami

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Sport - Opšte diskusije ~ -> ~ Arhiva - Sport - Opšte diskusije ~ -> Ko ce biti prvak u NBA ? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 1 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon