www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

CharmedS is on the 8th floor
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Charmed
Malo ~ mače ~
Malo ~ mače ~

Datum registracije: 03 Avg 2004
Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 10, 2005 9:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@Sascha336 Hvala to cemo popiti skupa Wink

@zilika Koleginice hvalaaa

@GiGimix ej bre ko je rekao da si najzahtevniji,ma ljubim te tako blesavog i pametnog Wink hvala kolega

@cika Kure pocrveneo si me za ono sarmantno Embarassed

@gaga021 Hvaaala

budidobar
Upozorenja: 1 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 10, 2005 10:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dado super. uvek si bre u fazonu ! bilo gde , bilo kada pravish rekorde ! super

Charmed
Malo ~ mače ~
Malo ~ mače ~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 11, 2005 9:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@budidobar Hvala Kikice trudim se Wink

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 13, 2005 11:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo da se i ja ukljucim u ovu cestitku .. zasluzeno, nema sta .. sve cestitke dado na 8-om spratu .. eto i mene uskoro tu .. Wink ..

Sve najbolje u daljem radu ..

Charmed
Malo ~ mače ~
Malo ~ mače ~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 14, 2005 3:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@Boky Hvala za cestitku Wink

ZOZEFINA
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 45

Datum registracije: 03 Jul 2005
Mesto: Nis

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 14, 2005 6:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitke i od mene

Charmed
Malo ~ mače ~
Malo ~ mače ~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 15, 2005 10:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@Zozi Hvala na cestitci Smile

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 19, 2005 6:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oh "Zetovice", nadam se da ces mi oprostiti! Embarassed

Svaka ti cast... samo ti idi dalje, penji se na 10. sprat, pa da gledamo zajedno na Nesu! Wink

Nastavi da se druziiiiiiiiiis dugo sa nama a evo mali i skroman poklon od mene za tebe.... Laughing

Gile80
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 16 Feb 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 19, 2005 5:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast Dado, samo napred

Nove midi fajlove i karaoke mozete slati na gile80@domaci.de
PRAVILA ZA FONTANU ZELJA

SLAKI33
Banovan!

Iskusni član
Iskusni član

Godine: 37

Datum registracije: 04 Avg 2005
Mesto: U snovima mnogih...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 20, 2005 1:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bravo ti ga,evo jedan mali poklon da jos brze stignes do 10,pa i do 1000!

Red bi bio da uzmes malko cvetica:

I par malih maca,znam da ih obozavas,mozes da ih uzmes i za avtar!

Maja S.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 18 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 29, 2005 11:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Charmed svaka ti cast...meni je to tako nedostizno za sada....

C e s t i t a m t i

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> CharmedS is on the 8th floor Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon