:: |
Autor |
Poruka |
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
@Sascha336 Hvala to cemo popiti skupa
@zilika Koleginice hvalaaa
@GiGimix ej bre ko je rekao da si najzahtevniji,ma ljubim te tako blesavog i pametnog hvala kolega
@cika Kure pocrveneo si me za ono sarmantno
@gaga021 Hvaaala
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
dado super. uvek si bre u fazonu ! bilo gde , bilo kada pravish rekorde ! super
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
@budidobar Hvala Kikice trudim se
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Evo da se i ja ukljucim u ovu cestitku .. zasluzeno, nema sta .. sve cestitke dado na 8-om spratu .. eto i mene uskoro tu .. ..
Sve najbolje u daljem radu ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
|
|
@Boky Hvala za cestitku
|
|
|
|
|
ZOZEFINA Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 03 Jul 2005 Poruke: 2340 Mesto: Nis
|
|
Cestitke i od mene
|
_________________ Sve se oko mene kretalo i bujalo, zivelo zivotom koji ja nisam osecala. Praznina, strasna praznina u glavi i grudima ispunjavala je moje trulo telo
Ovo je mesto gde sve stvarno prestaje gde mali deo mene krije se, secam se nekada nesto sam zelela i nekud sam krenula |
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
|
|
@Zozi Hvala na cestitci
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Oh "Zetovice", nadam se da ces mi oprostiti!
Svaka ti cast... samo ti idi dalje, penji se na 10. sprat, pa da gledamo zajedno na Nesu!
Nastavi da se druziiiiiiiiiis dugo sa nama a evo mali i skroman poklon od mene za tebe....
|
|
|
|
|
|
Gile80 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 3261 Mesto: Beograd
|
|
|
|
|
SLAKI33 Banovan! Iskusni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Avg 2005 Poruke: 760 Mesto: U snovima mnogih...
|
|
Bravo ti ga,evo jedan mali poklon da jos brze stignes do 10,pa i do 1000!
Red bi bio da uzmes malko cvetica:
I par malih maca,znam da ih obozavas,mozes da ih uzmes i za avtar!
|
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Charmed svaka ti cast...meni je to tako nedostizno za sada....
C e s t i t a m t i
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|