www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Glasan vjetar iz medjunozja
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
Good_Girl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 14 Jun 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 05, 2005 2:58 pm    Naslov poruke: Glasan vjetar iz medjunozja Na vrh strane Na dno strane

Molim, ovako mi kaze frendica:

"Jeb*** se sa momkom i nakon nekog vremena mi se pi*** malo rasiri. Pa onda dok se dalje sexamo ponekada izvadi ku*** i tada mi u pi*** ude malo zraka i onda kada mi ga opet naglo gurne taj zrak izade iz pi*** pa ona ko da zaprdi malo, tako se cuje."

Meni osobno je to smijesno i nikad mi se nije dogodilo. Jel se to kada vama desilo, fakat me zanima.
Ne bi mi ni smetalo to jer za vrijeme sexa ima svakakvih smijesnih i cudnih zvukova.

Da li vam se kad to desilo, jel vam bed?

Veni Vidi Vici !!

cp6ujanka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 18 Mar 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 06, 2005 8:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Desilo se... i onda se nasmejemo i decko i ja i nastavimo sa radnjom... ko ce misliti o tome u sred one "frke" i guzve?? ehehehee Very Happy Very Happy :angel: :zadihani:

Vestica
Banovan!

Freak Of Nature
Freak Of Nature

Datum registracije: 13 Jan 2005
Mesto: Nebo

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 06, 2005 3:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

desilo mi se i desava se...pogotovo ako radimo doggy style...ali to je do zraka...n ek kaze decku da ga skroz ne vadi Smile

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 09, 2005 10:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da,desilo mi se i jako me je blam... ali sad sta da radim? tako je kako je...

schtranga
Makedonsko devojče
Makedonsko devojče

Godine: 43

Datum registracije: 09 Feb 2004

germany.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 10, 2005 12:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Meni osobno je to smijesno i nikad mi se nije dogodilo

nikad ??? Shocked

Vestica
Banovan!

Freak Of Nature
Freak Of Nature

Datum registracije: 13 Jan 2005
Mesto: Nebo

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 10, 2005 8:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa nije nista strasno i akd se dogodi... sto bi englezi reklI MOVE ON...

yeki
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 11, 2005 11:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Desilo mi se...bude mi na momenat glupo i smesno...ali show must go on... Smile

And break the rule

Good_Girl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Jun 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 12, 2005 12:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

schtranga je napisao/la sledeće:
Citat:
Meni osobno je to smijesno i nikad mi se nije dogodilo

nikad ??? Shocked

stvarno nikad mi se to nije desilo. mislim da bude glasno. desavalo mi se to al jedva cujno. onako nesto kao pffffft ili nesto slicno, al stvarno glasno ne.

a tebi??

Veni Vidi Vici !!

ASSIM
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 21 Nov 2005
Mesto: Breza

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 16, 2006 9:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Smijesno ali muskarci su krivi sto ga vade pa povuce zraka.

colovic_vladan
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 04 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 18, 2006 5:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma kako da se nije desilo!!! Smesno mnogo smesno mi nekada i prekinemo zbog toga ali crknemo od smeha onda malo iskuliramo pa teraj dalje...

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 20, 2006 11:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

desava se sa sadasnjom devojkom i u poc mi je bilo neobicno cak sam se i nasmejao a ona se posramila al sad ni ne obracamo paznju na to.....vazno je da se volimo i uzivamo u vodjenju ljubavi....

....tvoj i u dobru i u zlu....

ametist heart
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 08 Avg 2006
Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 11:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni se dogodilo... Osjecaj je bas cudan, jer ne ocekujes takav zvuk, i onda se ja samo uhvatim smijati, a on mrtav ozbiljan. Mr. Green
Ali to mi se dogodi kad je on na meni, pa valjda udje malo zraka unutra... Rolling Eyes Ponekad je dobro malo smjeha tijekom toga... :418:

I svaki dodir njegov nema cijenu, od tužne je stvorio sretnu ženu...
To je vrijedilo čekati...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Glasan vjetar iz medjunozja Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon