:: |
Autor |
Poruka |
Good_Girl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Jun 2005 Poruke: 127
|
|
Molim, ovako mi kaze frendica:
"Jeb*** se sa momkom i nakon nekog vremena mi se pi*** malo rasiri. Pa onda dok se dalje sexamo ponekada izvadi ku*** i tada mi u pi*** ude malo zraka i onda kada mi ga opet naglo gurne taj zrak izade iz pi*** pa ona ko da zaprdi malo, tako se cuje."
Meni osobno je to smijesno i nikad mi se nije dogodilo. Jel se to kada vama desilo, fakat me zanima.
Ne bi mi ni smetalo to jer za vrijeme sexa ima svakakvih smijesnih i cudnih zvukova.
Da li vam se kad to desilo, jel vam bed?
|
_________________ The only place where success comes before work is in the dictionary.
Veni Vidi Vici !! |
|
|
|
|
cp6ujanka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 123
|
|
Desilo se... i onda se nasmejemo i decko i ja i nastavimo sa radnjom... ko ce misliti o tome u sred one "frke" i guzve?? ehehehee :angel: :zadihani:
|
_________________ Srpkinja je mene majka rodila,sve da volim ona me ucila..sa verom u Boga majka radjala, pa mi dusa kao nebo velika.... |
|
|
|
|
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
desilo mi se i desava se...pogotovo ako radimo doggy style...ali to je do zraka...n ek kaze decku da ga skroz ne vadi
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
da,desilo mi se i jako me je blam... ali sad sta da radim? tako je kako je...
|
|
|
|
|
|
schtranga Makedonsko devojče
|
Godine: 43
Datum registracije: 09 Feb 2004 Poruke: 1880
|
|
Citat: | Meni osobno je to smijesno i nikad mi se nije dogodilo |
nikad ???
|
_________________ "Kakav bi život bio kada ne bi imali hrabrosti da baš ništa ne pokušamo?" |
|
|
|
|
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
pa nije nista strasno i akd se dogodi... sto bi englezi reklI MOVE ON...
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Desilo mi se...bude mi na momenat glupo i smesno...ali show must go on...
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
Good_Girl Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Jun 2005 Poruke: 127
|
|
schtranga je napisao/la sledeće: | Citat: | Meni osobno je to smijesno i nikad mi se nije dogodilo |
nikad ??? |
stvarno nikad mi se to nije desilo. mislim da bude glasno. desavalo mi se to al jedva cujno. onako nesto kao pffffft ili nesto slicno, al stvarno glasno ne.
a tebi??
|
_________________ The only place where success comes before work is in the dictionary.
Veni Vidi Vici !! |
|
|
|
|
ASSIM Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 21 Nov 2005 Poruke: 67 Mesto: Breza
|
|
Smijesno ali muskarci su krivi sto ga vade pa povuce zraka.
|
|
|
|
|
|
colovic_vladan Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 371
|
|
Ma kako da se nije desilo!!! Smesno mnogo smesno mi nekada i prekinemo zbog toga ali crknemo od smeha onda malo iskuliramo pa teraj dalje...
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
desava se sa sadasnjom devojkom i u poc mi je bilo neobicno cak sam se i nasmejao a ona se posramila al sad ni ne obracamo paznju na to.....vazno je da se volimo i uzivamo u vodjenju ljubavi....
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Meni se dogodilo... Osjecaj je bas cudan, jer ne ocekujes takav zvuk, i onda se ja samo uhvatim smijati, a on mrtav ozbiljan.
Ali to mi se dogodi kad je on na meni, pa valjda udje malo zraka unutra... Ponekad je dobro malo smjeha tijekom toga... :418:
|
|
|
|
|
|