www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jugovic sazidao novi kat! sada imamo i lift....(16.)
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
DeNNiSy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 18 Jun 2005

mexico.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 21, 2005 12:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jugo cestitke i od mene nadam se da cu te jednog dana stici Mr. Green

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 21, 2005 3:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:

Cestitke i od mene. Nadam se da ces jos dugo biti naj moderator, i da ces do kraja godine stici na 100 spratic

Potpisujem navedeno i dodajem-svaka cast majstore! Toliku pozrtvovanost i revnost u necemu sto je volonterski, nikada u zivotu nisam imala prilike da upoznam! Jos jednom: sve cestitke osobi koja je definitivno, daleko najbolji moderator na svim forumima koje sam posetila! Samo tako nastavi, jer ti ovaj forum, cinis drugacijim od ostalih!
Pozdrav i sve najbolje!
Very Happy

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 21, 2005 7:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zar ista treba da kazem..mene nema a ti vec na 16000?Nevidjeno... Twisted Evil Ma salim se salim se miljenice moj..ti znas da si oduvek bio i ostao moj lik....u prethodnim cestitkama toliko sam toga rekla da polako vec ostajem bez reci....Reci cu samo da si jedan od retkih koje mogu nazvati svojim prijateljem...a prijatelja je danas tesko naci....i svaki tvoj uspeh je i moj uspeh Wink (dobro sad sa par hiljadarki manje ali necemo u detalje zar ne? Wink ) Jer znas kako ide ona prica o prijateljstvu :
Nase prijateljstvo mi toliko znaci-kad ti places i ja placem, kad se ti smejes i ja se smejem, kad ti skocis s zgrade ja pogledam dole i opet se smejem
Mr. Green
ma salim se ja opet...Hvala na svom vremenu utrosenom ovde, hvala na postovima kojima si mi ulepsao dan..hvala sto jesi ono sto jesi Mr. Green hvala sto si moj prijatelj Embarassed

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

tijance1984
Šef kuhinje veca kuvarica
Šef kuhinje veca kuvarica

Godine: 40

Datum registracije: 25 Mar 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 21, 2005 7:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

oooo Jugooo Shocked ..pa uspori malo sa tim zidanjem..evo mi ovde sto sto mali i niski vrat smo iskrivili gledajuci u tebe tamo gore Rolling Eyes

hehehh ma salim se ja ali u svakom slucaju zelim ti jos mnooooo kvalitetnih postova..i ostani takav kakav jesi jer te ljudi zbog toga cene Wink

Cestitam ti od srca Very Happy

Bigi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 05 Jun 2005
Mesto: BELFAST

ireland.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 21, 2005 2:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jugo svaka čast.... nemam riječi...

BabyG
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 20 Jun 2005
Mesto: ...caught in the heart of an angel...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 21, 2005 2:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sad kad smo pojeli tortu, moramo nešto i popiti.....
joj, kako volim ovakve zabave.......... Rolling Eyes

Charmed
Malo ~ mače ~
Malo ~ mače ~

Datum registracije: 03 Avg 2004
Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 21, 2005 3:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jugic stari druze,cestitam i zelim ti se ujedno zahvaliti na svim ovim provedenim danima ovde sa tobom nemoj da to ikada prestane,jednom drug zauvek drug Wink

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 22, 2005 2:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

HVALA SVIMA NA PRELEPIM RECIMA....

@Gigi: Hvala... rad ce za neki dan biti zaustavljen ali tamo negde oko oktobra cu da krenem ponovo sa njime! Wink

@velja25: Nemam pojma ni sam kako mi to ide za rukom, ali sigurno je da uzivam u druzenju sa vama, pa i nije tesko da toliko tipkam! Wink

@Boki: Pa ti uvek umes da me iznenadis sa svojim cestitkama! Very Happy ... No, odmorices se ti toga bar sledecih 2 meseca! Wink
A zajedno cemo mi do 20,000 ne brini... samo opusteno! 8)
Puno ti hvala brate na recima, samo mogu da uzvratim sto si o meni napisao, ali znas ti to najbolje i koliko te gotivim!

DeNNiSy: A sto nebi mogao? Wink ... nije to tesko bas... samo treba malo volja, vreme i strpljenje! Wink

knknpnkn: Hmm... Embarassed
Ce ljudi da pomisle da sam platio za ovu izjavu sa tvoje strane! Wink
I kao sto sam ti rekao, dalje imam osecaj i da nisi puno forume upoznala, hihi... ali hvala ti sto imas tako lepo misljenje o meni! Embarassed

pinkie: E pa i ti si moj miljenik, sama to najbolje znas! Wink
Dok sam ja na odmoru, ti pokusaj da stignes do 16,000 ili da me preteknes... da mi budes ravna (sta se postova tice)! Wink
Izuzetno mi je drago da sam ti prijatelj, kao sto si mi iskrena drugarica i jako to cenim... a delicemo mi sve! Smeh i bol, pa i poruke ako treba! 8)
Cmokic za tebe...

@tijance1984: Znas kako? Nema odmora dok traje obnova, posto sam sada zazidao 16 sprata i lift, mogu na odmor, zar nije logicno? Wink
Nadam se da me ljudi ne cene bas zbog poruka nego zbog onog sto jesam, ali razumeo sam kako to mislis! Wink
Hvala ti....

@Bigi: Hvala... nekad i reci nisu potrebne! Wink

@CharmedS: Hvala ti puno.... ostacemo mi drugovi, koliko god nam sudbina to dozvolila... mislim ko zna sta ce sve biti, ali sam ponosan sto te imam u krugu svog drustva! Wink

Poslednja prepravka: Jugović datum Uto Avg 02, 2005 12:17 am; ukupno izmenjena 1 put

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 57

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 22, 2005 11:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E vala Jugsone, svaka ti se dala bar toliko puta koliko postova imas Very Happy

Nek ti je sa srecom prijatelju i druze.

Neko je vec rekao da imas veliki uticaj na to da je sajt ovo sto jeste, a ja to zelim samo da podvucem i potvrdim.

Mislim da i sam znas kakvio misljenje imamo o tbei i da uopste nije ni potrebno da pisemo, al ipak... svaka ti cast i veliko ti hvala na svemu.

Jedinstven si, nema sta Wink

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 52

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 22, 2005 3:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaka cast Jugo bas si majstor Wink

Little_dress
~50% angel & 50% devil~
~50% angel & 50% devil~

Godine: 44

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: Dream world

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 22, 2005 10:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jugi,

Tako mi je zao sto kasnim. Ali i sam znas da sam tek sada stigla kuci.
Svaka sekunda kasnjenja neka se pomnozi sa 1.000.000.000.000 i posalje ti toliko cestitki od mene.

Svaka cast zaista.
Jednostavno, slova su tako skromna da bi mogla da opisu ono sto ti zelim reci, ali postar dusa poslace ti pismo puno iskrenih nota. One ce u tvojim snovima kao po notnom papiru, napisati melodiju koju ce samo tvoje srce moci da prepozna.

Daca
~Žena Sanjicinog švalera~
~Žena Sanjicinog švalera~

Godine: 51

Datum registracije: 16 Apr 2004
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 28, 2005 12:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E,mislim...dok ja stignem ti vec na pola sledeceg sprata Shocked
Ali sta ces...teta u godinama..videces ti kako je to...bole noge breeeeee Mr. Green

Cestitam loodo Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Jugovic sazidao novi kat! sada imamo i lift....(16.) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon