:: |
Autor |
Poruka |
DeNNiSy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 213
|
|
Jugo cestitke i od mene nadam se da cu te jednog dana stici
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Citat: |
Cestitke i od mene. Nadam se da ces jos dugo biti naj moderator, i da ces do kraja godine stici na 100 spratic
|
Potpisujem navedeno i dodajem-svaka cast majstore! Toliku pozrtvovanost i revnost u necemu sto je volonterski, nikada u zivotu nisam imala prilike da upoznam! Jos jednom: sve cestitke osobi koja je definitivno, daleko najbolji moderator na svim forumima koje sam posetila! Samo tako nastavi, jer ti ovaj forum, cinis drugacijim od ostalih!
Pozdrav i sve najbolje!
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
zar ista treba da kazem..mene nema a ti vec na 16000?Nevidjeno... Ma salim se salim se miljenice moj..ti znas da si oduvek bio i ostao moj lik....u prethodnim cestitkama toliko sam toga rekla da polako vec ostajem bez reci....Reci cu samo da si jedan od retkih koje mogu nazvati svojim prijateljem...a prijatelja je danas tesko naci....i svaki tvoj uspeh je i moj uspeh (dobro sad sa par hiljadarki manje ali necemo u detalje zar ne? ) Jer znas kako ide ona prica o prijateljstvu :
Nase prijateljstvo mi toliko znaci-kad ti places i ja placem, kad se ti smejes i ja se smejem, kad ti skocis s zgrade ja pogledam dole i opet se smejem
ma salim se ja opet...Hvala na svom vremenu utrosenom ovde, hvala na postovima kojima si mi ulepsao dan..hvala sto jesi ono sto jesi hvala sto si moj prijatelj
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
tijance1984 Šef kuhinje veca kuvarica
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 5095
|
|
oooo Jugooo ..pa uspori malo sa tim zidanjem..evo mi ovde sto sto mali i niski vrat smo iskrivili gledajuci u tebe tamo gore
hehehh ma salim se ja ali u svakom slucaju zelim ti jos mnooooo kvalitetnih postova..i ostani takav kakav jesi jer te ljudi zbog toga cene
Cestitam ti od srca
|
|
|
|
|
|
Bigi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 05 Jun 2005 Poruke: 116 Mesto: BELFAST
|
|
jugo svaka čast.... nemam riječi...
|
_________________ No Sikiriki... |
|
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
sad kad smo pojeli tortu, moramo nešto i popiti.....
joj, kako volim ovakve zabave..........
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Jugic stari druze,cestitam i zelim ti se ujedno zahvaliti na svim ovim provedenim danima ovde sa tobom nemoj da to ikada prestane,jednom drug zauvek drug
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
HVALA SVIMA NA PRELEPIM RECIMA....
@Gigi: Hvala... rad ce za neki dan biti zaustavljen ali tamo negde oko oktobra cu da krenem ponovo sa njime!
@velja25: Nemam pojma ni sam kako mi to ide za rukom, ali sigurno je da uzivam u druzenju sa vama, pa i nije tesko da toliko tipkam!
@Boki: Pa ti uvek umes da me iznenadis sa svojim cestitkama! ... No, odmorices se ti toga bar sledecih 2 meseca!
A zajedno cemo mi do 20,000 ne brini... samo opusteno! 8)
Puno ti hvala brate na recima, samo mogu da uzvratim sto si o meni napisao, ali znas ti to najbolje i koliko te gotivim!
DeNNiSy: A sto nebi mogao? ... nije to tesko bas... samo treba malo volja, vreme i strpljenje!
knknpnkn: Hmm...
Ce ljudi da pomisle da sam platio za ovu izjavu sa tvoje strane!
I kao sto sam ti rekao, dalje imam osecaj i da nisi puno forume upoznala, hihi... ali hvala ti sto imas tako lepo misljenje o meni!
pinkie: E pa i ti si moj miljenik, sama to najbolje znas!
Dok sam ja na odmoru, ti pokusaj da stignes do 16,000 ili da me preteknes... da mi budes ravna (sta se postova tice)!
Izuzetno mi je drago da sam ti prijatelj, kao sto si mi iskrena drugarica i jako to cenim... a delicemo mi sve! Smeh i bol, pa i poruke ako treba! 8)
Cmokic za tebe...
@tijance1984: Znas kako? Nema odmora dok traje obnova, posto sam sada zazidao 16 sprata i lift, mogu na odmor, zar nije logicno?
Nadam se da me ljudi ne cene bas zbog poruka nego zbog onog sto jesam, ali razumeo sam kako to mislis!
Hvala ti....
@Bigi: Hvala... nekad i reci nisu potrebne!
@CharmedS: Hvala ti puno.... ostacemo mi drugovi, koliko god nam sudbina to dozvolila... mislim ko zna sta ce sve biti, ali sam ponosan sto te imam u krugu svog drustva!
|
Poslednja prepravka: Jugović datum Uto Avg 02, 2005 12:17 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 57
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
E vala Jugsone, svaka ti se dala bar toliko puta koliko postova imas
Nek ti je sa srecom prijatelju i druze.
Neko je vec rekao da imas veliki uticaj na to da je sajt ovo sto jeste, a ja to zelim samo da podvucem i potvrdim.
Mislim da i sam znas kakvio misljenje imamo o tbei i da uopste nije ni potrebno da pisemo, al ipak... svaka ti cast i veliko ti hvala na svemu.
Jedinstven si, nema sta
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
svaka cast Jugo bas si majstor
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
Little_dress ~50% angel & 50% devil~
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 3035 Mesto: Dream world
|
|
Jugi,
Tako mi je zao sto kasnim. Ali i sam znas da sam tek sada stigla kuci.
Svaka sekunda kasnjenja neka se pomnozi sa 1.000.000.000.000 i posalje ti toliko cestitki od mene.
Svaka cast zaista.
Jednostavno, slova su tako skromna da bi mogla da opisu ono sto ti zelim reci, ali postar dusa poslace ti pismo puno iskrenih nota. One ce u tvojim snovima kao po notnom papiru, napisati melodiju koju ce samo tvoje srce moci da prepozna.
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
E,mislim...dok ja stignem ti vec na pola sledeceg sprata
Ali sta ces...teta u godinama..videces ti kako je to...bole noge breeeeee
Cestitam loodo
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|