www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Razaracice veza...
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 22, 2008 2:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam, ali meni je glupo i da zovem druga koji ima devojku...ja ne bi mogla nista da uradim da bi razorila neciju vezu..

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 24, 2011 2:10 pm    Naslov poruke: Re: Razaracice veza... Na vrh strane Na dno strane

PlavaRuzica je napisao/la sledeće:
Zanime me kako bi vi reagovale na to da neka devojka vama kaze da je bila sa vasim deckom i da se ispostavi da se ta devojka pali na vaseg decka i da zeli da vam prekine vezu...al da iako je to istina, da vam je rodila sumnju... Question

Može ga odmah uzeti za ručicu i povesti kući svojoj mami i tati, što se mene tiče, ako još i on pristane na to. Mada, rijetke su djevojske koje imaju tu smjelost mene pogledati u oči i tako mi nešto reći. Jedna je pokušala i nije uspjela. Za to trebaju dvoje, a ne samo ona. Sumnja se ne rađa na taj način.

vixi23
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 28 Sep 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 12, 2011 9:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

verovatno joj ne bih poverovala na prvu loptu, posle svega kroz sta sam prosla i sa nekim nazovi dobrim drugaricama. tako da prvo bih dobro razmislila i raspitala se pa tek onda donela sud o tome sta mi je rekla i da li je to tacno...

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 07, 2011 7:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ponekad pomislim kako takve djevojke koriste ljubav kao izgovor da učine podlu i nisku stvar i nisam sklona da iste branim. Kako sam i sama imala veza i vezica kroz svoj život sa ljudima koji su imali stalnu i postojanu vezu, usudim se o tome i govoriti, jer sama nisam bila stanju nikad nikom reći i trudila sam se da istu sakrijem, a sama pomisao da pristupim djevojci ili ženi i tako nešto kažem nije se nikad rodila. Nije tu u pitanju ljubav, samo vrsta podlosti koja se rodi u trenutku a protiv koje se malo ko želi i hoće boriti.

oljica-lolica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 05 Jul 2011
Mesto: Jadransko more

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 21, 2011 11:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imala sam situacije kad su mi vrlo drage osobe pokusale rasturit vezu ali ne krivim ih toliko.Samo raskinem prijateljstvo bez ikakvih svadja,prepirki.Precrtam...Ali i da je decko uzvratio vise bih njega krivila sto je dozvolio da nas iko rastavi,nebitno o kome se radilo..

sedam nebesa u jednom pogledu,
vihor u jednom uzdahu,
grom u jednom dodiru,
hiljadu godina u jednom trenu."

Zemovka
Miss Domaći.de 2008
<font color=red><b>Miss Domaći.de 2008</b></font>

Godine: 36

Datum registracije: 28 Jan 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 15, 2012 2:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ahahahahah rekla bih joj nije ona stvar sapun da se potrosi samo napred Very Happy Very Happy Very Happy ahahahah saaaalim se...prvo bih ozbiljno popricala sa njim da vidim da li tu ima razloga za brgu... kasnije donela odluku sta i kako dalje Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Razaracice veza... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon