:: |
Autor |
Poruka |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Ne znam, ali meni je glupo i da zovem druga koji ima devojku...ja ne bi mogla nista da uradim da bi razorila neciju vezu..
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
PlavaRuzica je napisao/la sledeće: | Zanime me kako bi vi reagovale na to da neka devojka vama kaze da je bila sa vasim deckom i da se ispostavi da se ta devojka pali na vaseg decka i da zeli da vam prekine vezu...al da iako je to istina, da vam je rodila sumnju... |
Može ga odmah uzeti za ručicu i povesti kući svojoj mami i tati, što se mene tiče, ako još i on pristane na to. Mada, rijetke su djevojske koje imaju tu smjelost mene pogledati u oči i tako mi nešto reći. Jedna je pokušala i nije uspjela. Za to trebaju dvoje, a ne samo ona. Sumnja se ne rađa na taj način.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
vixi23 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 28 Sep 2009 Poruke: 8751
|
|
verovatno joj ne bih poverovala na prvu loptu, posle svega kroz sta sam prosla i sa nekim nazovi dobrim drugaricama. tako da prvo bih dobro razmislila i raspitala se pa tek onda donela sud o tome sta mi je rekla i da li je to tacno...
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Ponekad pomislim kako takve djevojke koriste ljubav kao izgovor da učine podlu i nisku stvar i nisam sklona da iste branim. Kako sam i sama imala veza i vezica kroz svoj život sa ljudima koji su imali stalnu i postojanu vezu, usudim se o tome i govoriti, jer sama nisam bila stanju nikad nikom reći i trudila sam se da istu sakrijem, a sama pomisao da pristupim djevojci ili ženi i tako nešto kažem nije se nikad rodila. Nije tu u pitanju ljubav, samo vrsta podlosti koja se rodi u trenutku a protiv koje se malo ko želi i hoće boriti.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
oljica-lolica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Jul 2011 Poruke: 51 Mesto: Jadransko more
|
|
Imala sam situacije kad su mi vrlo drage osobe pokusale rasturit vezu ali ne krivim ih toliko.Samo raskinem prijateljstvo bez ikakvih svadja,prepirki.Precrtam...Ali i da je decko uzvratio vise bih njega krivila sto je dozvolio da nas iko rastavi,nebitno o kome se radilo..
|
_________________ "Ljubav !
Čitava knjiga u jednoj riječi,
cijeli okean u jednoj suzi,
sedam nebesa u jednom pogledu,
vihor u jednom uzdahu,
grom u jednom dodiru,
hiljadu godina u jednom trenu." |
|
|
|
|
Zemovka Miss Domaći.de 2008
|
Godine: 36
Datum registracije: 28 Jan 2008 Poruke: 194
|
|
ahahahahah rekla bih joj nije ona stvar sapun da se potrosi samo napred ahahahah saaaalim se...prvo bih ozbiljno popricala sa njim da vidim da li tu ima razloga za brgu... kasnije donela odluku sta i kako dalje
|
_________________ ...dozvola za ljubav... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|