:: |
Autor |
Poruka |
Comma Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 15 Mesto: Kotor

|
|
Vrhunski pripovjedac i vjerni svjedok naseg vremena.
Moc, slava i sex - elementi koje Robbins alhemijski vjesto sjedinjuje dajuci nam autenticno tumacenje 'americkog sna'.
Da li ga citate i ako da koji vam se od njegovih romana najvise dopada i zbog cega?
|
_________________ "Ako za te ja ne vridim, ništa ti lipo niman reć."
Poslednja prepravka: Comma datum Pon Jun 06, 2005 3:38 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
missanja Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 25 Maj 2005 Poruke: 21

|
|
kupila sam dve knjige haroda robinsa, cekaju leto da ih procitam jer mislim da su lako stivo, pa cu ih na plazi citati... mozes li mi reci koliko su dobre... to su Oganja strasti i Grad greha......
pozzzzz
|
_________________ 'Fathers and teachers, I ponder "What is Hell?" I maintain that it is the suffering of being unable to love....' The Brothers Karamazov |
|
|
|
 |
Comma Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 15 Mesto: Kotor

|
|
Oba romana publikovana su nakon Robbinsove smrti i zapravo su rezultat truda anonimnog autora, angazovanog od strane njegove udovice sa zadatkom da ideje sadrzane u brojnim biljeskama koje je Robbins ostavio za sobom oblikuje i pretoci u niz romana koji bi bili napisani u maniru vjernom autenticnom Robbinsovom stilu.
'Sin City' nisam procitao dok sam 'Heat of Passion' uvrstio u svoj raspored i ceka strpljivo na polici da dodje red na nju
|
_________________ "Ako za te ja ne vridim, ništa ti lipo niman reć." |
|
|
|
 |
We-She`` Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 29 Apr 2007 Poruke: 18

|
|
Imam qci The storyteller [Pripovjedach] ali. . . .chekam ljeto. . . ((: Ne znam samo kako se ta knjiga obrela u nashoj qci, ali dobro. . biti ce prochitana
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|