www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Harold Robbins
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~
::  
Autor Poruka
Comma
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 01 Jun 2005
Mesto: Kotor

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 05, 2005 9:22 am    Naslov poruke: Harold Robbins Na vrh strane Na dno strane

Vrhunski pripovjedac i vjerni svjedok naseg vremena.
Moc, slava i sex - elementi koje Robbins alhemijski vjesto sjedinjuje dajuci nam autenticno tumacenje 'americkog sna'.
Da li ga citate i ako da koji vam se od njegovih romana najvise dopada i zbog cega?

Poslednja prepravka: Comma datum Pon Jun 06, 2005 3:38 pm; ukupno izmenjena 1 put

missanja
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 25 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 06, 2005 12:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kupila sam dve knjige haroda robinsa, cekaju leto da ih procitam jer mislim da su lako stivo, pa cu ih na plazi citati... mozes li mi reci koliko su dobre... to su Oganja strasti i Grad greha......

pozzzzz

Comma
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 01 Jun 2005
Mesto: Kotor

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 06, 2005 9:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oba romana publikovana su nakon Robbinsove smrti i zapravo su rezultat truda anonimnog autora, angazovanog od strane njegove udovice sa zadatkom da ideje sadrzane u brojnim biljeskama koje je Robbins ostavio za sobom oblikuje i pretoci u niz romana koji bi bili napisani u maniru vjernom autenticnom Robbinsovom stilu.

'Sin City' nisam procitao dok sam 'Heat of Passion' uvrstio u svoj raspored i ceka strpljivo na polici da dodje red na nju Wink

We-She``
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 02, 2007 11:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam qci The storyteller [Pripovjedach] ali. . . .chekam ljeto. . . ((: Ne znam samo kako se ta knjiga obrela u nashoj qci, ali dobro. . biti ce prochitana Razz

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~ -> Harold Robbins Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon