Tereza Skenlan je najmlađa devojka koja je osvojila titulu najlepše Amerikanke.
Tinejdžerka Tereza (17) iz Nebraske žiri je osvojila lepotom, ali i odgovorom na pitanje šta misli o aferi "Vikiliks".
"U pitanju je bezbednost nacije, i moramo najpre da se fokusiramo na bezbednost ljudi, a tek onda na njihovo pravo da znaju sve", rekla je mlada pijanistkinja jugoslovenskog porekla.
Ona je pored titule osvojila i stipendiju od 50.000 dolara, koju planira da uloži u sticanje diplome pravnog fakulteta. Nada se da će postati advokat.
U trci za najlepšu bilo je 53 devojke, a na ceremoniji u Las Vegasu za prvu pratilju proglašena je Mis Arkanzasa Elis Idi.
(MONDO)
Alexns Tinkerbell's pixie dust
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
anchi22 je napisao/la sledeće:
"U pitanju je bezbednost nacije, i moramo najpre da se fokusiramo na bezbednost ljudi, a tek onda na njihovo pravo da znaju sve"
Mursh
Bobak_BL * Domaci Lazov *
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
to ona sa svojih sedamnaest godina...ovako pametno veli svima nama...
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Ipak je to stari Edison-Westinghouse princip:
"U pitanju je profit, i moramo najpre da se fokusiramo da pokrademo ljudima shto vishe para, pa tek onda da mislimo o poboljshanju zivotnih uslova za sve."
aureliano ♣ El Capitán ♠
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
Cudno... kod nas kazu da je hrvatskog podrijetla
Nova Miss Amerike je hrvatskog podrijetla!
Teresa Scanlan, 17-godišnjakinja iz Geringa u Nebraski, postala je nova Miss Amerike na izboru ljepote održanom u Las Vegasu. Lijepa plavuša četvrta je najmlađa Miss Amerike u povijesti.
Lijepa Teresa ima hrvatske korijene i već je nekoliko puta bila na odmoru u domovini svojih predaka.
Teresini baka, djed i majka su Hrvati koji potječu s otočića Ilovika na sjevernom Jadranu, piše 24sata.
Nova Miss Amerike do trećeg razreda srednje škole školovala se kod kuće, nakon čega je u samo godinu dana završila dva razreda i maturirala.
Zbog pobjede na izboru Teresa će odgoditi upis fakulteta.
Teresa je na natjecanju prezentirala svoju vještinu sviranja klavira, govorila je o poremećajima prehrane kod djevojaka te je na upit što misli o objavljivanju povjerljivih dokumenata američke vlade na WikiLeaksu, rekla da smatra da 'nacionalna sigurnost dolazi ispred prava ljudi na informaciju'.
Teresa je četvrta najmlađa Miss Amerike. Od nje su bile mlađe samo ljepotice okrunjene početkom prošlog stoljeća. Najmlađa Miss SAD-a u povijesti je bila Marion Bergeron, koja je ovu titulu osvojila sa samo 15 godina 1933. godine.
Ovo je također prvi put da najljepša Amerikanka dolazi iz Nebraske.
M.L.
16.01.2011.
net.hr
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Nikako ne mogu da se otmem utisku da je sve to ipak čista prodaja mladog mesa, a da sad imam sedamnaest godina, trebao bi mi tumač da mi objasni šta je ljepotica htjela da kaže.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Rega5 Početnik Domaćeg.de
Datum registracije: 31 Dec 2008 Poruke: 12
Americka prica, sad kad se sve saznalo, onda svi dobrice...Neka oni sebi pametuju, mimo nas.....
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
ja sam malo surfovao i gledao neke fotke..i ova mala je stvarno lijepa ...
tacno se vidi da vuce korijene sa ovih prostora...
da bogdom i kod nas na izboru za bilo sto...pobjedjuju oni najbolji ili najljepsi...
zavisno od takmicenja... kod nas u ziriju sjede ljudi koji imaju osjecaj za ljepotu...
i kapiraju se u istu...kao ja u nuklarnu fiziku...
sta je sve pobjedjivalo na izboru za miss bih... to je strasno...
a kakve ljepotice su ispadale u prvom krugu takmicenja...
ili uopste nisu prosle na lokalnim izborima...
vazno je da joj tata ili ujak malo juaci bizMisMen..
a misica ima koljena ko rio ferdinand...
a prirodna boja kose ne znam kakvim detektorom se nebi mogla provaliti...
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
Bobak_BL je napisao/la sledeće:
ja sam malo surfovao i gledao neke fotke..i ova mala je stvarno lijepa ...
da zanemarimo shto je kanda lomila nos
Jes' da su ukusi razliciti, al' nije neshto.. generalno missice su sve manje lepe iz godine u godinu..
..mislim, kad Cehinja udje u prvih 10, onda znash kol'ko su ostale bile loshe..
iznad onakvih usta i osmijeha... uopste nije vazno sta se nalazi...
sta je jedan slomljen nosic na ovolikoj curi...
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
aureliano ♣ El Capitán ♠
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
Pa ne znam bas, nije losa cura. Ali da sam vidjao boljih, itekako boljih - jesam...
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Žuta? Ovdje naš narod ima jednu izreku: žutu mačku,žuto pašče i žutu ženu ne treba držati ni oko kuće ni u kući. Neka mi ne zamjere one prave žene kojih, dakako ima. Ništa lično. To je neka nauka naših starih, zašto, nisam dokučila.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana 1, 2sledeća
Strana 1 od 2
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma