www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Mis Amerike - jugoslovenska tinejdžerka!
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 16, 2011 6:09 pm    Naslov poruke: Mis Amerike - jugoslovenska tinejdžerka! Na vrh strane Na dno strane

Tereza Skenlan je najmlađa devojka koja je osvojila titulu najlepše Amerikanke.

Tinejdžerka Tereza (17) iz Nebraske žiri je osvojila lepotom, ali i odgovorom na pitanje šta misli o aferi "Vikiliks".

"U pitanju je bezbednost nacije, i moramo najpre da se fokusiramo na bezbednost ljudi, a tek onda na njihovo pravo da znaju sve", rekla je mlada pijanistkinja jugoslovenskog porekla.

Ona je pored titule osvojila i stipendiju od 50.000 dolara, koju planira da uloži u sticanje diplome pravnog fakulteta. Nada se da će postati advokat.

U trci za najlepšu bilo je 53 devojke, a na ceremoniji u Las Vegasu za prvu pratilju proglašena je Mis Arkanzasa Elis Idi.

(MONDO)

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 16, 2011 6:31 pm    Naslov poruke: Re: Mis Amerike - jugoslovenska tinejdžerka! Na vrh strane Na dno strane

anchi22 je napisao/la sledeće:

"U pitanju je bezbednost nacije, i moramo najpre da se fokusiramo na bezbednost ljudi, a tek onda na njihovo pravo da znaju sve"

Mursh Neutral

The tears of a clown make the whole world laugh.

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 16, 2011 6:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing
to ona sa svojih sedamnaest godina...ovako pametno veli svima nama... Laughing Laughing Laughing

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 16, 2011 7:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ipak je to stari Edison-Westinghouse princip:
"U pitanju je profit, i moramo najpre da se fokusiramo da pokrademo ljudima shto vishe para, pa tek onda da mislimo o poboljshanju zivotnih uslova za sve."

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 16, 2011 11:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cudno... kod nas kazu da je hrvatskog podrijetla Mr. Green

Nova Miss Amerike je hrvatskog podrijetla!

Teresa Scanlan, 17-godišnjakinja iz Geringa u Nebraski, postala je nova Miss Amerike na izboru ljepote održanom u Las Vegasu. Lijepa plavuša četvrta je najmlađa Miss Amerike u povijesti.

Lijepa Teresa ima hrvatske korijene i već je nekoliko puta bila na odmoru u domovini svojih predaka.

Teresini baka, djed i majka su Hrvati koji potječu s otočića Ilovika na sjevernom Jadranu, piše 24sata.

Nova Miss Amerike do trećeg razreda srednje škole školovala se kod kuće, nakon čega je u samo godinu dana završila dva razreda i maturirala.

Zbog pobjede na izboru Teresa će odgoditi upis fakulteta.

Teresa je na natjecanju prezentirala svoju vještinu sviranja klavira, govorila je o poremećajima prehrane kod djevojaka te je na upit što misli o objavljivanju povjerljivih dokumenata američke vlade na WikiLeaksu, rekla da smatra da 'nacionalna sigurnost dolazi ispred prava ljudi na informaciju'.

Teresa je četvrta najmlađa Miss Amerike. Od nje su bile mlađe samo ljepotice okrunjene početkom prošlog stoljeća. Najmlađa Miss SAD-a u povijesti je bila Marion Bergeron, koja je ovu titulu osvojila sa samo 15 godina 1933. godine.

Ovo je također prvi put da najljepša Amerikanka dolazi iz Nebraske.

M.L.
16.01.2011.

net.hr

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 17, 2011 7:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikako ne mogu da se otmem utisku da je sve to ipak čista prodaja mladog mesa, a da sad imam sedamnaest godina, trebao bi mi tumač da mi objasni šta je ljepotica htjela da kaže.

Rega5
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 31 Dec 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 17, 2011 10:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Americka prica, sad kad se sve saznalo, onda svi dobrice...Neka oni sebi pametuju, mimo nas.....

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 17, 2011 12:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam malo surfovao i gledao neke fotke..i ova mala je stvarno lijepa ... Razz
tacno se vidi da vuce korijene sa ovih prostora... Wink
da bogdom i kod nas na izboru za bilo sto...pobjedjuju oni najbolji ili najljepsi... Wink
zavisno od takmicenja... Evil or Very Mad kod nas u ziriju sjede ljudi koji imaju osjecaj za ljepotu...
i kapiraju se u istu...kao ja u nuklarnu fiziku... Razz
sta je sve pobjedjivalo na izboru za miss bih... Shocked to je strasno... Rolling Eyes
a kakve ljepotice su ispadale u prvom krugu takmicenja...
ili uopste nisu prosle na lokalnim izborima... Shocked Laughing Laughing Laughing
vazno je da joj tata ili ujak malo juaci bizMisMen.. Laughing
a misica ima koljena ko rio ferdinand... Shocked Razz Laughing
a prirodna boja kose ne znam kakvim detektorom se nebi mogla provaliti... Laughing

dostici je neces nikada.
Rolling Eyes

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 17, 2011 7:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bobak_BL je napisao/la sledeće:
ja sam malo surfovao i gledao neke fotke..i ova mala je stvarno lijepa ... Razz

da zanemarimo shto je kanda lomila nos Laughing

Jes' da su ukusi razliciti, al' nije neshto.. generalno missice su sve manje lepe iz godine u godinu..
..mislim, kad Cehinja udje u prvih 10, onda znash kol'ko su ostale bile loshe..
Laughing Laughing Laughing

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 17, 2011 7:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

iznad onakvih usta i osmijeha... Razz uopste nije vazno sta se nalazi... Rolling Eyes
sta je jedan slomljen nosic na ovolikoj curi... Shocked Laughing Laughing Laughing

dostici je neces nikada.
Rolling Eyes

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 17, 2011 8:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ne znam bas, nije losa cura. Ali da sam vidjao boljih, itekako boljih - jesam...

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 17, 2011 9:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Žuta? Ovdje naš narod ima jednu izreku: žutu mačku,žuto pašče i žutu ženu ne treba držati ni oko kuće ni u kući. Neka mi ne zamjere one prave žene kojih, dakako ima. Ništa lično. To je neka nauka naših starih, zašto, nisam dokučila.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Mis Amerike - jugoslovenska tinejdžerka! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon