www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Vasa prva tucha!
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
*tzar*
ulični pas
ulični pas

Datum registracije: 12 Maj 2006

columbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 24, 2007 12:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

davno. kad sam bio klinac! bio sam mnogo dobar decko ali secam se da sam se i dosta tukao, ne secam se da li sam bio izazivac. mislim da nisam.

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 2:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Poslednja tuča je bila u 16 god između moje škole №528 i škole №525. To je bila gomila ljudi više od 100 Shocked priznajem da sam se plašio i nisam hteo ići Rolling Eyes ali šta ćeš moraš se biti za drugove Laughing srećom ništa nisam dobio, samo par ožiljka i td.. Zato je jedan dečko dobio ciglom po glavi Rolling Eyes Inače rat između naše škole i njihove i sad se produžava stalno se neko bije i policija se stalno umešava Mad Znam da će se to završiti kad neka škola nestane Laughing

DrVuk83
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 05 Avg 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 08, 2007 11:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prva tuca...njih cetvorica i ja.Legnes zastitis glavu...u principu na psu rana na psu i zarasla.Gadno je kada tuku dva ili tri coveka,mislim da su se ta cetiri tipa vise tukla izmedju sebe,nego sto su mene polivali...ali sve je vraceno kasnije,osveta je najbolja kada se servira hladna

Landser
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 27 Jul 2006
Mesto: nedostizno

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 22, 2007 9:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

davno je to bilo...
bio sam u osnovnoj skoli,cale mi je bio na frontu kod Vukovara, neki moji "drugari" me pitali da li mi se javlja,da li se cujem sa njim,rat je i to.. mi ga nismo culi dobrih mesec dana i ja im to kazem a oni u glas uzmu da mi vicu kako je poginuo. pocnu oni mene da zezaju kako nemam vise caleta a oni svi imaju,meni pukne film uzmem kamen i najglasnijeg zveknem u glavu a ostali pocnu da beze i placu,jbg i nije bila neka tuca al to mu dodje nesto slicno Laughing treba se potuci sa vremena na vreme,ispraznis malo negativnu energiju na nekome,naravno ako to zasluzi,glupo je i bedno tuci slabije,najjace je kad postoji izazov Twisted Evil

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 23, 2007 1:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tuča nevaljalih dečaka sa Zvezdare i Voždovca Embarassed

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 23, 2007 10:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prosle godine, pre 2 godine tucha u bloku... Wink

~ Banetova Žena ~

Jale21
Mister Domaći.de 2007
<font color=red><b>Mister Domaći.de 2007</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 16 Okt 2005
Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 23, 2007 12:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bio sam je dosta puta. Do skoro nije bilo nista ozbiljno do pre god dana. Bio sa drugarom u kaficu i popili ja i drugar po pola litra pelinkovca. Prisla na 4 lika i kazu ajde na ferku.. Hmmm yeeee.... Mi izasli ispred lokala kad ono meni mrak na oci ( flasa u glavu ) srecom nije pukla. U tom trenutku je drugar zalepio ovom drugom po sred face flasu. Onda je pocela makljaza, skocio jos jedan drugar isto sa dzudo-a i otkinuli ih ko jagodu. Posle su setali sa masnicama na glavi ko devojcice... Very Happy Very Happy

ivance85
.::Cicos Macos::.
<b>.::Cicos Macos::.</b>

Godine: 40

Datum registracije: 17 Feb 2008
Mesto: Srbija

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 18, 2008 7:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prva tuca je predavno bila ima sigurno 13 ili 14godina rastavili su nas ucitelji ali cini mi se da sam ja tad vise po nosu dobijo. to je bila skola tako da sam posle toga poceo sa kikboksom i od tad nemogu da se bunim kad je frke bilo nikad deblji kraj izvukao nisam......

hit-man
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 24, 2009 7:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slicno kako i bmw_mg-ov post... Smile
Polimio sam i bio kasnije polomljen...

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 08, 2010 2:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja mislim da sam se prvi put potukao , kada sam polagao casnu pionirsku zakletvu...
pobio sam sam se s klincem, kojem sam sada kum...vjencani..
da se nismo pobili nikad ne bismo bili ovako dobri...
samo nisu to jedine batine taj dan sto sam dobio...
prvo me stara zgazila, pa posle i stari..sto sam ih obrukao...
nek su me razbili, nisu oni mene tako ucili da se ponasam..

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

the stefix22
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 07 Jan 2011
Mesto: Topola

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 07, 2011 1:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prva tuca sa 6 godina ali vise se toga i ne secam,a prva prava tuca sa 14 godina jednog u skoli sam isamarao nogama da nije znao gde se nalazi,posle su mi smanjili ocenu iz vladanja ...'Very Happy'

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Vasa prva tucha! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon