:: |
Autor |
Poruka |
*tzar* ulični pas
|
Datum registracije: 12 Maj 2006 Poruke: 3345
|
|
davno. kad sam bio klinac! bio sam mnogo dobar decko ali secam se da sam se i dosta tukao, ne secam se da li sam bio izazivac. mislim da nisam.
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Poslednja tuča je bila u 16 god između moje škole №528 i škole №525. To je bila gomila ljudi više od 100 priznajem da sam se plašio i nisam hteo ići ali šta ćeš moraš se biti za drugove srećom ništa nisam dobio, samo par ožiljka i td.. Zato je jedan dečko dobio ciglom po glavi Inače rat između naše škole i njihove i sad se produžava stalno se neko bije i policija se stalno umešava Znam da će se to završiti kad neka škola nestane
|
|
|
DrVuk83 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 05 Avg 2007 Poruke: 11
|
|
Prva tuca...njih cetvorica i ja.Legnes zastitis glavu...u principu na psu rana na psu i zarasla.Gadno je kada tuku dva ili tri coveka,mislim da su se ta cetiri tipa vise tukla izmedju sebe,nego sto su mene polivali...ali sve je vraceno kasnije,osveta je najbolja kada se servira hladna
|
_________________ Kosovo je Srbija,to je zemlja moja |
|
|
|
|
Landser Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Jul 2006 Poruke: 224 Mesto: nedostizno
|
|
davno je to bilo...
bio sam u osnovnoj skoli,cale mi je bio na frontu kod Vukovara, neki moji "drugari" me pitali da li mi se javlja,da li se cujem sa njim,rat je i to.. mi ga nismo culi dobrih mesec dana i ja im to kazem a oni u glas uzmu da mi vicu kako je poginuo. pocnu oni mene da zezaju kako nemam vise caleta a oni svi imaju,meni pukne film uzmem kamen i najglasnijeg zveknem u glavu a ostali pocnu da beze i placu,jbg i nije bila neka tuca al to mu dodje nesto slicno treba se potuci sa vremena na vreme,ispraznis malo negativnu energiju na nekome,naravno ako to zasluzi,glupo je i bedno tuci slabije,najjace je kad postoji izazov
|
|
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
tuča nevaljalih dečaka sa Zvezdare i Voždovca
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
prosle godine, pre 2 godine tucha u bloku...
|
|
|
Jale21 Mister Domaći.de 2007
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Okt 2005 Poruke: 1218 Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...
|
|
Bio sam je dosta puta. Do skoro nije bilo nista ozbiljno do pre god dana. Bio sa drugarom u kaficu i popili ja i drugar po pola litra pelinkovca. Prisla na 4 lika i kazu ajde na ferku.. Hmmm yeeee.... Mi izasli ispred lokala kad ono meni mrak na oci ( flasa u glavu ) srecom nije pukla. U tom trenutku je drugar zalepio ovom drugom po sred face flasu. Onda je pocela makljaza, skocio jos jedan drugar isto sa dzudo-a i otkinuli ih ko jagodu. Posle su setali sa masnicama na glavi ko devojcice...
|
|
|
|
|
|
ivance85 .::Cicos Macos::.
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Feb 2008 Poruke: 1252 Mesto: Srbija
|
|
prva tuca je predavno bila ima sigurno 13 ili 14godina rastavili su nas ucitelji ali cini mi se da sam ja tad vise po nosu dobijo. to je bila skola tako da sam posle toga poceo sa kikboksom i od tad nemogu da se bunim kad je frke bilo nikad deblji kraj izvukao nisam......
|
|
|
|
|
|
hit-man Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jul 2008 Poruke: 5
|
|
Slicno kako i bmw_mg-ov post...
Polimio sam i bio kasnije polomljen...
|
|
|
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
ja mislim da sam se prvi put potukao , kada sam polagao casnu pionirsku zakletvu...
pobio sam sam se s klincem, kojem sam sada kum...vjencani..
da se nismo pobili nikad ne bismo bili ovako dobri...
samo nisu to jedine batine taj dan sto sam dobio...
prvo me stara zgazila, pa posle i stari..sto sam ih obrukao...
nek su me razbili, nisu oni mene tako ucili da se ponasam..
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
the stefix22 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 07 Jan 2011 Poruke: 2 Mesto: Topola
|
|
Prva tuca sa 6 godina ali vise se toga i ne secam,a prva prava tuca sa 14 godina jednog u skoli sam isamarao nogama da nije znao gde se nalazi,posle su mi smanjili ocenu iz vladanja ...''
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|