www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Odustati ili otimati...???
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 14, 15, 16
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

Godine: 42

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 28, 2008 12:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne odustaj!Nikad!Takav je moj slučaj!Dopala mi se devojka za koju sam tek posle nekog vremena saznao da ima dečka.I šta sad?Pošteno,zabole me...znate već šta za njega.Mene ne interesuje taj lik,već ona. Laughing Ja sam rekao sebi:''Ova će biti moja ili Božja!'',i baš me briga da l' je zauzeta ili ne.Ja svom srcu ne mogu da naredjujem i ne pada mi na pamet da odustanem.

Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 11, 2008 7:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^^^ A zamisli da ta devojka postane tvoja, i nadje se neko kao ti i uzme ti je? Very Happy

MiLiTzAaA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Jan 2008
Mesto: ...sa one strane duge gde padaju zvezde..

spain.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 11, 2008 11:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zavisi u kakvoj je vezi taj neko i ako vredi boriti se zasto da ne!Ali rasturati neciju vezu uz cistog hira je glupost!

Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

Godine: 42

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 11, 2008 11:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*Mayche* je napisao/la sledeće:
^^^ A zamisli da ta devojka postane tvoja, i nadje se neko kao ti i uzme ti je? Very Happy

Pa ne bi mogao da mi je bilo ko uzme,ako to ona ne želi.Prosto,nije problem u onome ko otima,već je problem u ''objektu otimanja'' Laughing :ako taj ''objekat otimanja'' pristaje dobrovoljno na ''otmicu'' od strane ''otmičara'',onda onda ovaj od koga se otima se ne pita tu mnogo. Laughing Uhhhhhhhhhhhhh,od ovog objašnjenja može da se rikne. Mr. Green

Da uprostim:Meni se dopada devojka koja je zauzeta i stvarno me baš briga za njenog dečka,tj. boli me...ali stvarno... Mr. Green .Ako bi ona raskinula s njim i postala moja devojka,znači da nisam ja kriv za raskid,već ona,jer ako bi ona raskinula zbog mene,znači da je ona ta koja odlučuje da li će ostati u vezi ili ne,a ne ja.Ja ne mogu da nateram neku devojku da raskine s dečkom i da bude sa mnom,ako ona to ne želi.

Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 13, 2008 9:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^Razumem ja sta si ti hteo da kazes,ali dzaba,ne bih ja neciju tugu i zalost da nosim na dusi. Ako taj neko dobrovoljno resi da raskine i krene za mnom.. ne bih imala nista protiv,ali mislim da ne bih "cackala mecku" dok u ovom slucaju,on, ne zavrsi tu pricu.
Cool

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 17, 2010 3:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jos uvek mislim da niko ne moze da bude otet a da to ne zeli. Ja bih iskreno radije odustala, sto je oteto to je prokleto. Sto nije moje, nije moje.

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 17, 2010 4:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Što je TVOJE niko ti ga neće niti moze oduzeti.
Ne bih se mešala u već nečiji odnos.. Radije odustajem i bi odustala nego da 'kradem' tog nekog..
Nisam baš za ta neka otimanja, ne volim ništa na silu.. Ako mu je stalo pronaćiće me ali kao slobodan Wink
Kao što ne volimo da nam drugi nanose bol i patnju tako isto ne bismo smeli to isto činiti drugima.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Odustati ili otimati...??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 14, 15, 16
Strana 16 od 16

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon