:: |
Autor |
Poruka |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Ne odustaj!Nikad!Takav je moj slučaj!Dopala mi se devojka za koju sam tek posle nekog vremena saznao da ima dečka.I šta sad?Pošteno,zabole me...znate već šta za njega.Mene ne interesuje taj lik,već ona. Ja sam rekao sebi:''Ova će biti moja ili Božja!'',i baš me briga da l' je zauzeta ili ne.Ja svom srcu ne mogu da naredjujem i ne pada mi na pamet da odustanem.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
^^^ A zamisli da ta devojka postane tvoja, i nadje se neko kao ti i uzme ti je?
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
MiLiTzAaA Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Jan 2008 Poruke: 37 Mesto: ...sa one strane duge gde padaju zvezde..
|
|
Zavisi u kakvoj je vezi taj neko i ako vredi boriti se zasto da ne!Ali rasturati neciju vezu uz cistog hira je glupost!
|
_________________ Po mome srcu hodaj stope ti ljubim...
Voli me kad nijedan bas razlog za to nemas... |
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
*Mayche* je napisao/la sledeće: | ^^^ A zamisli da ta devojka postane tvoja, i nadje se neko kao ti i uzme ti je? |
Pa ne bi mogao da mi je bilo ko uzme,ako to ona ne želi.Prosto,nije problem u onome ko otima,već je problem u ''objektu otimanja'' :ako taj ''objekat otimanja'' pristaje dobrovoljno na ''otmicu'' od strane ''otmičara'',onda onda ovaj od koga se otima se ne pita tu mnogo. Uhhhhhhhhhhhhh,od ovog objašnjenja može da se rikne.
Da uprostim:Meni se dopada devojka koja je zauzeta i stvarno me baš briga za njenog dečka,tj. boli me...ali stvarno... .Ako bi ona raskinula s njim i postala moja devojka,znači da nisam ja kriv za raskid,već ona,jer ako bi ona raskinula zbog mene,znači da je ona ta koja odlučuje da li će ostati u vezi ili ne,a ne ja.Ja ne mogu da nateram neku devojku da raskine s dečkom i da bude sa mnom,ako ona to ne želi.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
^Razumem ja sta si ti hteo da kazes,ali dzaba,ne bih ja neciju tugu i zalost da nosim na dusi. Ako taj neko dobrovoljno resi da raskine i krene za mnom.. ne bih imala nista protiv,ali mislim da ne bih "cackala mecku" dok u ovom slucaju,on, ne zavrsi tu pricu.
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Jos uvek mislim da niko ne moze da bude otet a da to ne zeli. Ja bih iskreno radije odustala, sto je oteto to je prokleto. Sto nije moje, nije moje.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Što je TVOJE niko ti ga neće niti moze oduzeti.
Ne bih se mešala u već nečiji odnos.. Radije odustajem i bi odustala nego da 'kradem' tog nekog..
Nisam baš za ta neka otimanja, ne volim ništa na silu.. Ako mu je stalo pronaćiće me ali kao slobodan
Kao što ne volimo da nam drugi nanose bol i patnju tako isto ne bismo smeli to isto činiti drugima.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|