www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sedma: Harry Potter and the Deathly Hallows
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~
::  
Autor Poruka
MR BEAN
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 24 Apr 2007
Mesto: Zajecar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 09, 2007 7:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svima kojima treba harry potter u pdf formatu neka se jave na anikola@nadlanu.com
imam sve delove na srpskom, VEROVALI ILI NE Very Happy

Pozdrav od Nikole ! ! !

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 24, 2007 5:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ponocni docek poslednjeg Potera na srpskom

BEOGRAD (SEEcult.org) - Poslednji deo serijala Dzoane Roling o Hariju Poteru, preveden na srpski jezik, konacno ce se pojaviti u prodaji u ponoc izmedju 22. i 23. decembra, a ljubitelji popularnog decaka carobnjaka pozvani su da se okupe u knjizari Akademija u Knez Mihajlovoj u Beogradu i ispred nje, gde ce biti odrzana ceremonija doceka te dugoocekivane knjige.

Srpsko izdanje knjige “Hari Poter i relikvije smrti” pojavljuje se u prodaji gotovo pola godine posle originalne engleske verzije, u prevodu Vesne i Draska Roganovica, a u izdanju kuce Evro-Giunti.

Izlazak te knjige, koja se u medjuvremenu pojavila i na hrvatskom, kasnio je zbog neregulisanih odnosa ranijeg izdavaca “Narodne knjige” sa originalnom izdavackom kucom.

Po uzoru na svetske metropole, specijalna posiljka prvih primeraka srpskog izdanja bice isporucena tacno u ponoc u pratnji obezbedjenja, a vreme do ponoci buduci vlasnici novog romana moci ce da provedu sa Bodom Ninkovicem i Jovicom Tismom, ciji zabavni program pocinje u 23 sata.

Bice organizovan i kviz “Koliko poznajes Hari Potera” a najbolji ucesnici dobice majice, bedzeve i postere sa likom omiljenog junaka.

Prvih 20 primeraka najnovijeg romana bice podeljeno besplatno, kao poklon izdavacke kuce Evro-Giunti, a od 23. decembra knjiga ce se naci u redovnoj prodaji sirom Srbije.

Izvor: Seecult

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 02, 2008 10:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moguc i osmi nastavak Harija Potera

LONDON (SEEcult.org) - Britanska spisateljica Dzoana Rouling (JK Rowling), koja se obogatila serijalom romana o Hariju Poteru i filmovima snimljenim na osnovu tih bestselera, nije iskljucila mogucnost da se pojavi i osmi nastavak romana o popularnom decaku carobnjaku.

Iako je rekla da je malo verovatno da ce se prihvatiti pisanja osmog nastavka u narednih deset godina, Roulingova je izjavila “Tajmu” da u “trenucima slabosti” pomislja da bi ipak bilo dobro da napise i osmi nastavak.

Prethodno je izjavila da ce serijal imati sedam delova, a poslednji je objavljen sredinom ove godine.

Ukoliko napise osmi nastavak, Roulingova je rekla da ne veruje da ce Hari Poter biti glavni lik u njemu.

“Ako - i pri tom je to veliko ako - napisem ikada osmu knjigu, sumnjam da ce Hari biti centralni karakter. Osecam da je vec ispricao svoju pricu”, rekla je Roulingova, koja je bila medju nominovanima za listu “Licnost godine” 2007. magazina “Tajm”, a pobednik je ruski predsednik Vladimir Putin.

“To su velika pitanja ’ako. Videcemo za deset godina”, dodala je ona.

Poslednji nastavak serijala romana o Poteru, koji je nedavno konacno dobio i izdanje na srpskom jeziku, postao je najbrze prodata knjiga od kada je objavljen u julu, na osnovu podataka iz SAD i Velike Britanije.

Njena rukom pisana kopija nove knjige “The Tales of Beedle the Bard” nedavno je prodata za gotovo dva miliona funti.

Sajt Roulingove je http://www.jkrowling.com

Izvor: Seecult

milann89
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 19 Mar 2007
Mesto: Zajechar over the Rainbow!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 05, 2008 4:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bio sam na doceku... Jedan sam od admina koji se toliko borio za srpsko izdanje... Cool

Miwena
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Okt 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 07, 2008 5:28 pm    Naslov poruke: Help!!! Na vrh strane Na dno strane

Hey, Nikola, mozes li ti nekako da nakacis linkove za Hari Potera? Joooj, mnoooogo mi trebaju knjige, a ne smem da koristim mail, jer ga delim sa sestrom... Sad Molim te, mozes li nekako da mi pomognes? Hvala unapred!!! Laughing Mr. Green

MR BEAN
Upućeni član
Upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 07, 2008 5:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koliko znam ovde je linkovanje zabranjeno,ali pokusacu nekako da ti dam link na Privatnu poruku.
e ljudi izvinite zbog offtopic-a.
Sorry ! ! !

Miwena
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Okt 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 07, 2008 5:45 pm    Naslov poruke: HAVALAAAAA!!! Na vrh strane Na dno strane

Jao, hvala ti mnooooogooo!!! Srce si, majke mi!!! Laughing

MR BEAN
Upućeni član
Upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 07, 2008 6:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema na cemu da se zahvaljujes i hvala na komplimentu ! ! ! Laughing Laughing
Pozdrav ! ! !

shady999
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Jan 2010

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 19, 2010 6:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ima li neko Hari Poter i relikvije smrti na srpskom(pdf)?

MR BEAN
Upućeni član
Upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 19, 2010 7:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam ja sve delove ali neko kaze da su na Hrvatskom, neko da su na Srpskom, ako ti odgorava saljem Smile

Dok se penjes stepenicama ka vrhu , budi dobar prema onima koje sretnes na svom putu , jel ce ti isti biti tu kada se budes spustao sa vrha .

shady999
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Jan 2010

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 19, 2010 7:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

MR BEAN je napisao/la sledeće:
Imam ja sve delove ali neko kaze da su na Hrvatskom, neko da su na Srpskom, ako ti odgorava saljem Smile

moze,posalji na pp ako mozes
Smile

MR BEAN
Upućeni član
Upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 19, 2010 8:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bice uploadovano i poslato za 15-ak minuta Smile
Velicina 11MB svi delovi Harry Pottera su tu Smile

Dok se penjes stepenicama ka vrhu , budi dobar prema onima koje sretnes na svom putu , jel ce ti isti biti tu kada se budes spustao sa vrha .

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~ -> Sedma: Harry Potter and the Deathly Hallows Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 6 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon