:: |
Autor |
Poruka |
MR BEAN Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 253 Mesto: Zajecar

|
|
Svima kojima treba harry potter u pdf formatu neka se jave na anikola@nadlanu.com
imam sve delove na srpskom, VEROVALI ILI NE
Pozdrav od Nikole ! ! !
|
|
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Ponocni docek poslednjeg Potera na srpskom
BEOGRAD (SEEcult.org) - Poslednji deo serijala Dzoane Roling o Hariju Poteru, preveden na srpski jezik, konacno ce se pojaviti u prodaji u ponoc izmedju 22. i 23. decembra, a ljubitelji popularnog decaka carobnjaka pozvani su da se okupe u knjizari Akademija u Knez Mihajlovoj u Beogradu i ispred nje, gde ce biti odrzana ceremonija doceka te dugoocekivane knjige.
Srpsko izdanje knjige “Hari Poter i relikvije smrti” pojavljuje se u prodaji gotovo pola godine posle originalne engleske verzije, u prevodu Vesne i Draska Roganovica, a u izdanju kuce Evro-Giunti.
Izlazak te knjige, koja se u medjuvremenu pojavila i na hrvatskom, kasnio je zbog neregulisanih odnosa ranijeg izdavaca “Narodne knjige” sa originalnom izdavackom kucom.
Po uzoru na svetske metropole, specijalna posiljka prvih primeraka srpskog izdanja bice isporucena tacno u ponoc u pratnji obezbedjenja, a vreme do ponoci buduci vlasnici novog romana moci ce da provedu sa Bodom Ninkovicem i Jovicom Tismom, ciji zabavni program pocinje u 23 sata.
Bice organizovan i kviz “Koliko poznajes Hari Potera” a najbolji ucesnici dobice majice, bedzeve i postere sa likom omiljenog junaka.
Prvih 20 primeraka najnovijeg romana bice podeljeno besplatno, kao poklon izdavacke kuce Evro-Giunti, a od 23. decembra knjiga ce se naci u redovnoj prodaji sirom Srbije.
Izvor: Seecult
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Moguc i osmi nastavak Harija Potera
LONDON (SEEcult.org) - Britanska spisateljica Dzoana Rouling (JK Rowling), koja se obogatila serijalom romana o Hariju Poteru i filmovima snimljenim na osnovu tih bestselera, nije iskljucila mogucnost da se pojavi i osmi nastavak romana o popularnom decaku carobnjaku.
Iako je rekla da je malo verovatno da ce se prihvatiti pisanja osmog nastavka u narednih deset godina, Roulingova je izjavila “Tajmu” da u “trenucima slabosti” pomislja da bi ipak bilo dobro da napise i osmi nastavak.
Prethodno je izjavila da ce serijal imati sedam delova, a poslednji je objavljen sredinom ove godine.
Ukoliko napise osmi nastavak, Roulingova je rekla da ne veruje da ce Hari Poter biti glavni lik u njemu.
“Ako - i pri tom je to veliko ako - napisem ikada osmu knjigu, sumnjam da ce Hari biti centralni karakter. Osecam da je vec ispricao svoju pricu”, rekla je Roulingova, koja je bila medju nominovanima za listu “Licnost godine” 2007. magazina “Tajm”, a pobednik je ruski predsednik Vladimir Putin.
“To su velika pitanja ’ako. Videcemo za deset godina”, dodala je ona.
Poslednji nastavak serijala romana o Poteru, koji je nedavno konacno dobio i izdanje na srpskom jeziku, postao je najbrze prodata knjiga od kada je objavljen u julu, na osnovu podataka iz SAD i Velike Britanije.
Njena rukom pisana kopija nove knjige “The Tales of Beedle the Bard” nedavno je prodata za gotovo dva miliona funti.
Sajt Roulingove je http://www.jkrowling.com
Izvor: Seecult
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
milann89 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 19 Mar 2007 Poruke: 106 Mesto: Zajechar over the Rainbow!

|
|
Bio sam na doceku... Jedan sam od admina koji se toliko borio za srpsko izdanje...
|
|
|
|
|
 |
Miwena Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Okt 2007 Poruke: 2

|
|
Hey, Nikola, mozes li ti nekako da nakacis linkove za Hari Potera? Joooj, mnoooogo mi trebaju knjige, a ne smem da koristim mail, jer ga delim sa sestrom... Molim te, mozes li nekako da mi pomognes? Hvala unapred!!!
|
|
|
|
|
 |
MR BEAN Upućeni član

|

|
|
Koliko znam ovde je linkovanje zabranjeno,ali pokusacu nekako da ti dam link na Privatnu poruku.
e ljudi izvinite zbog offtopic-a.
Sorry ! ! !
|
|
|
|
|
 |
Miwena Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Okt 2007 Poruke: 2

|
|
Jao, hvala ti mnooooogooo!!! Srce si, majke mi!!!
|
|
|
|
|
 |
MR BEAN Upućeni član

|

|
|
Nema na cemu da se zahvaljujes i hvala na komplimentu ! ! !
Pozdrav ! ! !
|
|
|
|
|
 |
shady999 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Jan 2010 Poruke: 3

|
|
Ima li neko Hari Poter i relikvije smrti na srpskom(pdf)?
|
|
|
|
|
 |
MR BEAN Upućeni član

|

|
|
Imam ja sve delove ali neko kaze da su na Hrvatskom, neko da su na Srpskom, ako ti odgorava saljem
|
_________________ Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju one koji su ih zaboravili.
Dok se penjes stepenicama ka vrhu , budi dobar prema onima koje sretnes na svom putu , jel ce ti isti biti tu kada se budes spustao sa vrha . |
|
|
|
 |
shady999 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Jan 2010 Poruke: 3

|
|
MR BEAN je napisao/la sledeće: | Imam ja sve delove ali neko kaze da su na Hrvatskom, neko da su na Srpskom, ako ti odgorava saljem  |
moze,posalji na pp ako mozes
|
|
|
|
|
 |
MR BEAN Upućeni član

|

|
|
Bice uploadovano i poslato za 15-ak minuta
Velicina 11MB svi delovi Harry Pottera su tu
|
_________________ Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju one koji su ih zaboravili.
Dok se penjes stepenicama ka vrhu , budi dobar prema onima koje sretnes na svom putu , jel ce ti isti biti tu kada se budes spustao sa vrha . |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|