:: |
Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | Imamo tri osobe od kojih treca nije u vezi. |
A šta ako je 3. osoba u vezi? Je l onda on(a) nije žrtva ?
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
a ako ta 3. osoba ima onu,u ovom sistemu nazvanu 4. osobu, jel to bitno menja stanje???
|
|
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
^^^ svakako da menja... paprikas je tako jos bolji. ... salim se malo.
treca osoba vise zna i vise uziva nego prva... sto prvu baca na trecu poziciju.... a druga sa trecom povremeno menja poziciju i cesto je na prvoj...
paprikas... akko sto sam rekao....
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
gorec16 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Feb 2006 Poruke: 179 Mesto: Poreč
|
|
Pa evo baš trenutno sam ta treća osoba,al ta veza između prve dvije osobe ne znam koliko se uopće može zvati vezom tako da...i sam on mi nije rekao da je u vezi već kao da muti s nekom...tako da...
a sad ovo žrtvom,mislim da nisam,a niti sam iskorištena...
|
_________________ Bolje da me mrze zbog onoga što jesam nego da me vole zbog onoga što nisam!!! |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
^kako bi amerikanci to lepo resili..znaci vi se "dejtirate" ali kao niste "stedi" hehe,pa ima nesto i u tome.
nadam se da ce se sve to lepo zavrisit. (a nekako ce morati)
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
nisam bila treca...kontam da ako bi veza postojala samo radi sexa, ne bi mi smetalo da on ima jos neku (prvu, drugu...petu...nebitno)...medjutim, ako bih se, ne daj boze, u tog nekog zaljubila, a on pritom kraj sebe vec ima zenu...e tad bih se potpuno povukla...onoga koga volim njega ne delim
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
MalenoFL23 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Maj 2009 Poruke: 45
|
|
ne jer po mom misljenju to nije nesto sto bi ja htela da dozivim pa tako necu ni nekom drugom to da uradim a i osobe koje to rade po mom misljenju nemaju visoko misljenje o sebi
|
|
|
|
|
|
voulez-vous ♧Otac Makarije♧
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164
|
|
ma naravno da sam bio treca osoba... i jos kako... ali niti sam bio prevaren, niti sam varao u toj situaciji... pa ti vidi sta sam radio....
Ali znas sta... jede me neki crv sumnje.... naplatice mi sve neko jednog dana kad ja budem zavio oci u nesto.... uhhh... bice "Ladno Dunavo" ili "Morava i Babin Vir dubok 150cm"
|
|
|
|
|
|
okili87 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 09 Sep 2008 Poruke: 41 Mesto: Beograd
|
|
jesam bila treća osoba i to je bilo jako lepo iskustvo...nije mi smetalo što on ima vezu, a njegova devojka to nije nikad saznala, tako da smo svi ostali srećni i zadovoljni...čak mislim da su i dalje zajedno...
|
_________________ baby when the lights go out I see you |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Ljudi, pokusala sam pratiti vas od pocetka ali sam sad totalno sludjena, ne znam sad vise ni ko je druga, ni treca osoba, a cini mi se da se tu negdje pojavila i neka cetvrta... ajme! E reci cu vam sad otvoreno, nikada necete znati da li ste druga ili treca vec kako smo nazvali prevarene ili zrtve, ako se to uspjesno sakrije i odigra. Da li sam bila prevarena, to ne znam, niti cu saznati, mogu tek instiktivno znati ili slutiti, kao i svako od vas. Da li sam varala? Jesam i ne krijem i da znate da sam to jako vjesto znala uciniti. Da li je znao, ne znam.
|
|
|
|
|
|
kuzman65 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Jan 2010 Poruke: 2
|
|
[quote="jerotije"] *mayche* je napisao/la sledeće: | malo si se zbunio, zrtva prevare je ona osoba koja je prevarena. |
mozda sam se zbunio iz prostog razloga sto ne znam kako da nazovem tu trecu osobu :d , pa sam je nazvao "zrtva", sto nekada stvarno i jeste, ali moze da bude i srecnik/ca.
prevarena osoba je zrtva i sve bi moglo na drugaciji nacin da se izvede, bez prevare. razgovorom se moze doci do mnogih resenja
inace
gilipter (nemacka rec) znaci ljubavnik
|
|
|
|
|
|
*ADA* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Avg 2009 Poruke: 232 Mesto: Beograd
|
|
Cesto je bas ta treca ili cetvrata ( ako su oboje u vezi ili braku ) najveca zrtva.
Susrela sam se sa svim situacijama..i da sam treca i da sam zrtva tj. prevarena. Sve je to zivot. Cesto se pogresno misli da se posle devojackog/momackog zivota koji podrazumeva menjanje partnera i opusten zivot, ljudi naglo pretvaraju u "monahe".
Nije to bas tako jednostavno i slika nije tako crno-bela da bi se tako lako osudjivalo.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|