www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Treca osoba
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 14, 2008 8:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Imamo tri osobe od kojih treca nije u vezi.

A šta ako je 3. osoba u vezi? Je l onda on(a) nije žrtva Razz ?

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 14, 2008 10:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a ako ta 3. osoba ima onu,u ovom sistemu nazvanu 4. osobu, jel to bitno menja stanje??? Confused Confused Confused

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 17, 2008 11:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^^^ svakako da menja... paprikas je tako jos bolji. ... salim se malo.

nema zrtve? o kakvoj zrtvi mi govorimo ovde? je l neko dao zivot, je l ne moze da zivi bez nekog?
Postoji osoba 1. neznalica 2. sveznalica 3. poluznalica

treca osoba vise zna i vise uziva nego prva... sto prvu baca na trecu poziciju.... a druga sa trecom povremeno menja poziciju i cesto je na prvoj...

paprikas... akko sto sam rekao....

gorec16
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 23 Feb 2006
Mesto: Poreč

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 13, 2008 11:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa evo baš trenutno sam ta treća osoba,al ta veza između prve dvije osobe ne znam koliko se uopće može zvati vezom tako da...i sam on mi nije rekao da je u vezi već kao da muti s nekom...tako da...
a sad ovo žrtvom,mislim da nisam,a niti sam iskorištena...

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 14, 2008 2:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^kako bi amerikanci to lepo resili..znaci vi se "dejtirate" ali kao niste "stedi" hehe,pa ima nesto i u tome.
nadam se da ce se sve to lepo zavrisit. (a nekako ce morati) Rolling Eyes

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 14, 2008 3:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam bila treca...kontam da ako bi veza postojala samo radi sexa, ne bi mi smetalo da on ima jos neku (prvu, drugu...petu...nebitno)...medjutim, ako bih se, ne daj boze, u tog nekog zaljubila, a on pritom kraj sebe vec ima zenu...e tad bih se potpuno povukla...onoga koga volim njega ne delim

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

MalenoFL23
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Maj 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 11, 2009 6:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne jer po mom misljenju to nije nesto sto bi ja htela da dozivim pa tako necu ni nekom drugom to da uradim a i osobe koje to rade po mom misljenju nemaju visoko misljenje o sebi

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

Godine: 40

Datum registracije: 09 Sep 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 25, 2009 2:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma naravno da sam bio treca osoba... i jos kako... ali niti sam bio prevaren, niti sam varao u toj situaciji... pa ti vidi sta sam radio.... Laughing

Ali znas sta... jede me neki crv sumnje.... naplatice mi sve neko jednog dana kad ja budem zavio oci u nesto.... uhhh... bice "Ladno Dunavo" ili "Morava i Babin Vir dubok 150cm" Laughing

okili87
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 09 Sep 2008
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 06, 2009 2:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jesam bila treća osoba i to je bilo jako lepo iskustvo...nije mi smetalo što on ima vezu, a njegova devojka to nije nikad saznala, tako da smo svi ostali srećni i zadovoljni...čak mislim da su i dalje zajedno... Smile

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 29, 2009 11:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudi, pokusala sam pratiti vas od pocetka ali sam sad totalno sludjena, ne znam sad vise ni ko je druga, ni treca osoba, a cini mi se da se tu negdje pojavila i neka cetvrta... ajme! E reci cu vam sad otvoreno, nikada necete znati da li ste druga ili treca vec kako smo nazvali prevarene ili zrtve, ako se to uspjesno sakrije i odigra. Da li sam bila prevarena, to ne znam, niti cu saznati, mogu tek instiktivno znati ili slutiti, kao i svako od vas. Da li sam varala? Jesam i ne krijem i da znate da sam to jako vjesto znala uciniti. Da li je znao, ne znam.

kuzman65
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Jan 2010

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 06, 2010 7:31 pm    Naslov poruke: treca osoba Na vrh strane Na dno strane

[quote="jerotije"]
*mayche* je napisao/la sledeće:
malo si se zbunio, zrtva prevare je ona osoba koja je prevarena.

mozda sam se zbunio iz prostog razloga sto ne znam kako da nazovem tu trecu osobu :d , pa sam je nazvao "zrtva", sto nekada stvarno i jeste, ali moze da bude i srecnik/ca.

prevarena osoba je zrtva i sve bi moglo na drugaciji nacin da se izvede, bez prevare. razgovorom se moze doci do mnogih resenja
inace
gilipter (nemacka rec) znaci ljubavnik

*ADA*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Avg 2009
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 23, 2010 10:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cesto je bas ta treca ili cetvrata ( ako su oboje u vezi ili braku ) najveca zrtva.

Susrela sam se sa svim situacijama..i da sam treca i da sam zrtva tj. prevarena. Sve je to zivot. Cesto se pogresno misli da se posle devojackog/momackog zivota koji podrazumeva menjanje partnera i opusten zivot, ljudi naglo pretvaraju u "monahe".

Nije to bas tako jednostavno i slika nije tako crno-bela da bi se tako lako osudjivalo.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Treca osoba Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon