Datum registracije: 27 Okt 2006 Poruke: 69 Mesto: Modriča
ja boga mi ne izlazim rano ustvari nikako dok mladu ne namontiram nebi da komšije maltretiram (da mora neko od njih) nego ja to domaćinski odradim i bude i doručka i kafe i umiljkavanja cvrkutanja više nego od buketa
mada nije loša ni tvoja metoda za njen lijep osmjeh ja ću tako isto samo sutra ili možda malo sutra ha ha ha
bokiskroz Upućeni član
Godine: 38
Datum registracije: 19 Dec 2007 Poruke: 296 Mesto: Beograd
Svojoj devojci sam, e sad pazite ovo, za raskid poklonio 101 ruzu u nekoj specijalnoj vazni i neku igrackicu koja je nosila simboliku nase veze. Pre toga sam joj poklanjao razne gluposti, volim to, ali se nisam nikada bas toliko otvorio. U sustini, hteo sam da se oprostim sa stilom i da me pamti po najboljem, ali se ona ipak odlucila da me zadrzi jos malo
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
"Nikad ti nisam kupio poklon cak ni cvet,
nikad se nisam vratio kuci jutrom pre 5,
nikad te pitao nisam sta zelis i sta osecas,
nikad ti nisam rekao mislio sam da znas...
Menjam sve stare navike tvoje kad mi dosade,
nijednu svoju cak ni losu muskarci to ne rade.
U nasem kraju to je normalno i mi smo srecan par,
nikad nikom priznao nisam ovu stvar... "
Bas opisuje mog bivseg decka...
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."*
Betty_Barclay Upućeni član
Godine: 37
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora
Mogu reci da moj momak nije takav .
Dosta je pazljiv prema meni, voli me iznenadit romanticnim stvarima
to je ono sto volim na njemu... oni prije njega nisu mu bili ni blizu..ustvari svi su spadali u taj gore naveden stih
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala
Makro Sudbina Pravi Greske
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
"Nekad ti kupim poklon, al nikad cvet,
vecinom sam kuci pre 5,
uvek te pitam sta zelis i sta osecas,
uvek ti kazem, mislio sam da znas...
ne menjam sve stare navike tvoje kad mi dosade,
poneku svoju losu muskarci to urade.
U nasoj vezi to je normalno i mi smo srecan par,
svakome priznajem ovu stvar... "
Eto nisu svi muskarci isti
Ja kada sam upoznao moju danasnju zenu, odma u startu sam joj rekao da cvece ne kupujem. I jednom ne znam sta mi bi posle ne znam ni ja sam koliko godina za 8 Mart odlucim da joj kupim jedan mali prelepi cvetic. Dosao kuci, pokloni cvet, a ona ti meni 'Sta si ti skrivio?'. J38ig@ I od tada sam se vratio na staro, nema vise cveca
Slabo kupujem stvari. Vise sam za neka iznenadjenja, nesto da uradim zajedno, il' odemo negde, male sitnice prave zivot srecnim, tako da se drzim toga.
A vas (ne mislim bukvalno na tebe ) 'balkance' (tako zovem ove ponosne face), moze vas jednog dana ubiti taj glupi ponos (mada ne znam ponos cega), il' ono 'sta ce reci drustvo il' drugi', manite me se tih izgovora.
Nikada mi nije bilo tesko pred drustvom il' punim kaficem da je glasno nazovem 'bebo' il' da joj kazem da je volim, il' da uradim neku glupost. Boli me uvo sta ce ko da kaze il' misli. Samo mi je krivo sto nisam tako daaaaaaavno razmisljao, moglo mi je biti puno lepse.
Zato, otrgnite se od kandzi ponosa, i gledajte na sebe i voljene, bice vam mnogo lepse i bolje.
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
Makro je napisao/la sledeće:
A vas (ne mislim bukvalno na tebe ) 'balkance' (tako zovem ove ponosne face), moze vas jednog dana ubiti taj glupi ponos (mada ne znam ponos cega), il' ono 'sta ce reci drustvo il' drugi', manite me se tih izgovora.
E, upravo to!
"Sta ce reci drustvo?" - ta mi je najgljuplja provala koju kazu. Jer:
- ako su ti to pravi prijatelji prihvatit ce i tebe i tvoju bolju polovicu takve kakvi jeste
- to "drustvo" ti nece roditi dijete, pripremiti obrok, niti oprati rublje
- to "drustvo" se nije zareklo da ce biti s tobom u dobru i zlu
- to "drustvo" je mene ranije kostalo nekih dobrih veza ali ovaj brak nece rasturit...
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
Ja sam ranije mislila da su muskarci uglavnom takvi.
Moj danasnji decko i buduci muz je skroz drugaciji.
Ne plasi se da me nazove Mazo, Bebo, sreco, ljubavi ispred drustva pa i cak ispred roditelja, ne plasi se da me poljubi pred svima a kamoli da mi kaze da me voli.
Prvi put kada mi je rekao pred kolegama da me voli bilo mi je cudno ali sam shvatila da su "pravi muskarci" takvi.
Devojka/zena im je na prvom mestu, nema stida. Slazem se sa aureliano, drustvo nece roditi dete, nece stati s tobom pred oltarom i zakleti se u tu ljubav, da ce ostati kraj tebe u dobu i u zlu.
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
Ivankamaza je napisao/la sledeće:
Ja sam ranije mislila da su muskarci uglavnom takvi.
Moj danasnji decko i buduci muz je skroz drugaciji.
Ne plasi se da me nazove Mazo, Bebo, sreco, ljubavi ispred drustva pa i cak ispred roditelja, ne plasi se da me poljubi pred svima a kamoli da mi kaze da me voli.
Prvi put kada mi je rekao pred kolegama da me voli bilo mi je cudno ali sam shvatila da su "pravi muskarci" takvi.
Devojka/zena im je na prvom mestu, nema stida. Slazem se sa aureliano, drustvo nece roditi dete, nece stati s tobom pred oltarom i zakleti se u tu ljubav, da ce ostati kraj tebe u dobu i u zlu.
slazem se u potpunosti. i moj mene voli da ljubi i grli i pred mojim i pred njegovim prijateljima. to su pravi muskarci.
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."*
BulatCar ::The Dark Knight::
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~
Drago mi je sto se likovi javljaju u ovoj temi koji shvataju prave vrednosti davanja sebe nekom u potpunosti. Doduse to su ljudi u srecnim brakovima pretpostavljam ali shvatice i omladinci cemu je srce naklonjeno da tome treba sebe i razumom davati. Ocekujem utiske i mladje populacije...Samo da naglasim da sam suprotnost ove teme, pesma mi je zanimljiva pa me je zanimalo misljenje ljudi na forumu.
Evo pesme cisto da je cujete u celosti:
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna1, 2
Strana 2 od 2
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma