www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Muskarci to ne rade
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
KASPER MD
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 51

Datum registracije: 27 Okt 2006
Mesto: Modriča

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 14, 2008 7:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja boga mi ne izlazim rano ustvari nikako dok mladu ne namontiram nebi da komšije maltretiram (da mora neko od njih) nego ja to domaćinski odradim i bude i doručka i kafe i umiljkavanja cvrkutanja više nego od buketa
mada nije loša ni tvoja metoda za njen lijep osmjeh ja ću tako isto samo sutra ili možda malo sutra ha ha ha

bokiskroz
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 19 Dec 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 14, 2008 10:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svojoj devojci sam, e sad pazite ovo, za raskid poklonio 101 ruzu u nekoj specijalnoj vazni i neku igrackicu koja je nosila simboliku nase veze. Pre toga sam joj poklanjao razne gluposti, volim to, ali se nisam nikada bas toliko otvorio. U sustini, hteo sam da se oprostim sa stilom i da me pamti po najboljem, ali se ona ipak odlucila da me zadrzi jos malo Very Happy

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 03, 2009 12:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Nikad ti nisam kupio poklon cak ni cvet,
nikad se nisam vratio kuci jutrom pre 5,
nikad te pitao nisam sta zelis i sta osecas,
nikad ti nisam rekao mislio sam da znas...
Menjam sve stare navike tvoje kad mi dosade,
nijednu svoju cak ni losu muskarci to ne rade.
U nasem kraju to je normalno i mi smo srecan par,
nikad nikom priznao nisam ovu stvar... "

Bas opisuje mog bivseg decka... Rolling Eyes

Betty_Barclay
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 29 Nov 2008
Mesto: Dijaspora

austria.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 03, 2009 1:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mogu reci da moj momak nije takav Smile.

Dosta je pazljiv prema meni, voli me iznenadit romanticnim stvarima Smile
to je ono sto volim na njemu... oni prije njega nisu mu bili ni blizu..ustvari svi su spadali u taj gore naveden stih Rolling Eyes

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 08, 2009 6:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Nekad ti kupim poklon, al nikad cvet,
vecinom sam kuci pre 5,
uvek te pitam sta zelis i sta osecas,
uvek ti kazem, mislio sam da znas...
ne menjam sve stare navike tvoje kad mi dosade,
poneku svoju losu muskarci to urade.
U nasoj vezi to je normalno i mi smo srecan par,
svakome priznajem ovu stvar... " Very Happy

Eto nisu svi muskarci isti Laughing Wink

Ja kada sam upoznao moju danasnju zenu, odma u startu sam joj rekao da cvece ne kupujem. I jednom ne znam sta mi bi posle ne znam ni ja sam koliko godina za 8 Mart odlucim da joj kupim jedan mali prelepi cvetic. Dosao kuci, pokloni cvet, a ona ti meni 'Sta si ti skrivio?'. J38ig@ Exclamation Very Happy I od tada sam se vratio na staro, nema vise cveca Wink

Slabo kupujem stvari. Vise sam za neka iznenadjenja, nesto da uradim zajedno, il' odemo negde, male sitnice prave zivot srecnim, tako da se drzim toga.

A vas (ne mislim bukvalno na tebe Wink ) 'balkance' (tako zovem ove ponosne face), moze vas jednog dana ubiti taj glupi ponos (mada ne znam ponos cega), il' ono 'sta ce reci drustvo il' drugi', manite me se tih izgovora.

Nikada mi nije bilo tesko pred drustvom il' punim kaficem da je glasno nazovem 'bebo' il' da joj kazem da je volim, il' da uradim neku glupost. Boli me uvo sta ce ko da kaze il' misli. Samo mi je krivo sto nisam tako daaaaaaavno razmisljao, moglo mi je biti puno lepse. Wink

Zato, otrgnite se od kandzi ponosa, i gledajte na sebe i voljene, bice vam mnogo lepse i bolje.

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 08, 2009 4:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Makro je napisao/la sledeće:

A vas (ne mislim bukvalno na tebe Wink ) 'balkance' (tako zovem ove ponosne face), moze vas jednog dana ubiti taj glupi ponos (mada ne znam ponos cega), il' ono 'sta ce reci drustvo il' drugi', manite me se tih izgovora.

E, upravo to!

"Sta ce reci drustvo?" - ta mi je najgljuplja provala koju kazu. Jer:
- ako su ti to pravi prijatelji prihvatit ce i tebe i tvoju bolju polovicu takve kakvi jeste
- to "drustvo" ti nece roditi dijete, pripremiti obrok, niti oprati rublje
- to "drustvo" se nije zareklo da ce biti s tobom u dobru i zlu
- to "drustvo" je mene ranije kostalo nekih dobrih veza ali ovaj brak nece rasturit...

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 08, 2009 4:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam ranije mislila da su muskarci uglavnom takvi.
Moj danasnji decko i buduci muz je skroz drugaciji.
Ne plasi se da me nazove Mazo, Bebo, sreco, ljubavi ispred drustva pa i cak ispred roditelja, ne plasi se da me poljubi pred svima a kamoli da mi kaze da me voli.
Prvi put kada mi je rekao pred kolegama da me voli bilo mi je cudno ali sam shvatila da su "pravi muskarci" takvi.
Devojka/zena im je na prvom mestu, nema stida. Slazem se sa aureliano, drustvo nece roditi dete, nece stati s tobom pred oltarom i zakleti se u tu ljubav, da ce ostati kraj tebe u dobu i u zlu.

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 08, 2009 5:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ivankamaza je napisao/la sledeće:
Ja sam ranije mislila da su muskarci uglavnom takvi.
Moj danasnji decko i buduci muz je skroz drugaciji.
Ne plasi se da me nazove Mazo, Bebo, sreco, ljubavi ispred drustva pa i cak ispred roditelja, ne plasi se da me poljubi pred svima a kamoli da mi kaze da me voli.
Prvi put kada mi je rekao pred kolegama da me voli bilo mi je cudno ali sam shvatila da su "pravi muskarci" takvi.
Devojka/zena im je na prvom mestu, nema stida. Slazem se sa aureliano, drustvo nece roditi dete, nece stati s tobom pred oltarom i zakleti se u tu ljubav, da ce ostati kraj tebe u dobu i u zlu.

slazem se u potpunosti. i moj mene voli da ljubi i grli i pred mojim i pred njegovim prijateljima. to su pravi muskarci.

BulatCar
::The Dark Knight::
<b>::The Dark Knight::</b>

Godine: 36

Datum registracije: 25 Jun 2007
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 30, 2009 9:14 pm    Naslov poruke: Nikola Grbic Grba - Muskarci to ne rade Na vrh strane Na dno strane

Drago mi je sto se likovi javljaju u ovoj temi koji shvataju prave vrednosti davanja sebe nekom u potpunosti. Doduse to su ljudi u srecnim brakovima pretpostavljam ali shvatice i omladinci cemu je srce naklonjeno da tome treba sebe i razumom davati. Ocekujem utiske i mladje populacije...Samo da naglasim da sam suprotnost ove teme, pesma mi je zanimljiva pa me je zanimalo misljenje ljudi na forumu.
Evo pesme cisto da je cujete u celosti:
Nikola Grbic Grba - Muskarci to ne rade

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Muskarci to ne rade Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon