www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Moja sekana ~SonicLady~ odoleva borama, iako stari :p
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 04, 2009 12:26 am    Naslov poruke: Moja sekana ~SonicLady~ odoleva borama, iako stari :p Na vrh strane Na dno strane

Oooooooooooo sekanaaaaaaaaaaaa Mr. Green vidis dobra ti ta pomada sto smo pazarile... kojom to bese prilikom Confused Mr. Green da, da chika A me posetio i vise se nicega ne secam Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing mada, imam negde u onom malom zrnu graska po koji datum, a cim se oglasava alarm u glavi, znaci da je datum bitan Razz Very Happy Sta sam imala da kazem, vec sam rekla, sta sam htela, skoro pa da nemam pojma, aha, ne secam se Mr. Green Sve u svemu, zelim ti SRECAN RODJENDAN, sve najbolje, najlepse, naj naj naj sto se pozeleti moze i da proslavimo jos sto pa opet, cisto da obnovimo gradivo Mr. Green

Evo nekih sitnica, malo za tebe, malo za mene Mr. Green

Bez ovoga vise ni proslava kisnih dana ne moze proci Mr. Green

Nisu papuce, al meni se vise svidelo Razz Mr. Green

E takoc, sve ostalo, stize na neku drugu adresu u narednih nekoliko dvocifrenih sati Mr. Green Mr. Green Mr. Green Odlete puna kofa poljubaca Very Happy

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 04, 2009 12:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Poshtovana i draga koleginice ~SonicLady~
neka ti se sve podari.
Najsdrachnije ja.

A za to vreme baci se ponekad na odmor... recimo ovamo Arrow
Code:
http://de.fjta.com/FJTIS/eWebEditor/UploadFile/200691135725822.gif

I naravno

Code:
http://static.iq.lycos.de/data/de/a26/1c/a261cbd426cef0784d8675c89b950415_1.jpg

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 04, 2009 12:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Drago stvorenje moje Very Happy
Od srca ti zelim SRECAN RODJENDAN!!! da ti se ostvare sve zelje, zeljice i sve sto zamislis Very Happy
Ovaj rodjus cemo slaviti kasnije Mr. Green kad sletim tamo malo kod vas ali zato onaj sledeci ce bude na vreme Very Happy

Suvisne su sve reci ali ajd Mr. Green Wink

i once again

Saljem ti bezbroj poljubaca Very Happy

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 04, 2009 3:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srećan rođendan, draga koleginice!!! Smile

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 05, 2009 8:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Još jednom Arrow Wink

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 05, 2009 1:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uz malo zakašnjenje Embarassed

sve najbolje, srećan rođendan

Sabados
Mafijaš
<b>Mafijaš</b>

Datum registracije: 25 Jun 2009
Mesto: Sky

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 05, 2009 4:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan rodjendan sve najbolje Wink

cherry-girl
¤¤Vatra i Led¤¤
<b>¤¤Vatra i Led¤¤</b>

Datum registracije: 21 Maj 2009

germany.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 05, 2009 5:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sretan rodjendan

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 08, 2009 9:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam Wink

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 11, 2009 1:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uz maaaalecko zakašnjenje htela bih da se zahvalim svima na divnim čestitkama, svaka znači na svoj način Very Happy

@škorpijica - sekana nema veze što nisu papuče, a nabavićemo mi i ovo, i to što pre Mr. Green hvala ti, i svečano obećavam da ću ti sledeće godine ispostaviti više torte nego ove Mr. Green

@Baraba - hvala ti puno kolega, joj al bih se bućnula u to jezerce Mr. Green

@anchi22 - hvala puno i na ovoj i na "onoj" čestitci, i jedna i druga su predivne Very Happy ajde navrati što pre kod nas, ima da nabavimo one specijalne jake cigare i pre nego što dođeš Mr. Green

@coco_bill - hvala kolega Very Happy

@Annabel_Lee - thank you very much Very Happy

@jecika_84 - hvala puno draga koleginice, nadam se da uživate sad Very Happy

@Sabados, cherry-girl, Queen - hvala vam od srca Very Happy

I evo, da ponovimo gradivo od pre nekoliko dana Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Moja sekana ~SonicLady~ odoleva borama, iako stari :p Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon