:: |
Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Oooooooooooo sekanaaaaaaaaaaaa vidis dobra ti ta pomada sto smo pazarile... kojom to bese prilikom da, da chika A me posetio i vise se nicega ne secam mada, imam negde u onom malom zrnu graska po koji datum, a cim se oglasava alarm u glavi, znaci da je datum bitan Sta sam imala da kazem, vec sam rekla, sta sam htela, skoro pa da nemam pojma, aha, ne secam se Sve u svemu, zelim ti SRECAN RODJENDAN, sve najbolje, najlepse, naj naj naj sto se pozeleti moze i da proslavimo jos sto pa opet, cisto da obnovimo gradivo
Evo nekih sitnica, malo za tebe, malo za mene
Bez ovoga vise ni proslava kisnih dana ne moze proci
Nisu papuce, al meni se vise svidelo
E takoc, sve ostalo, stize na neku drugu adresu u narednih nekoliko dvocifrenih sati Odlete puna kofa poljubaca
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Poshtovana i draga koleginice ~SonicLady~
neka ti se sve podari.
Najsdrachnije ja.
A za to vreme baci se ponekad na odmor... recimo ovamo
Code: | http://de.fjta.com/FJTIS/eWebEditor/UploadFile/200691135725822.gif |
I naravno
Code: | http://static.iq.lycos.de/data/de/a26/1c/a261cbd426cef0784d8675c89b950415_1.jpg |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Drago stvorenje moje
Od srca ti zelim SRECAN RODJENDAN!!! da ti se ostvare sve zelje, zeljice i sve sto zamislis
Ovaj rodjus cemo slaviti kasnije kad sletim tamo malo kod vas ali zato onaj sledeci ce bude na vreme
Suvisne su sve reci ali ajd
i once again
Saljem ti bezbroj poljubaca
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Srećan rođendan, draga koleginice!!!
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Još jednom
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky
|
|
Srecan rodjendan sve najbolje
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
|
cherry-girl ¤¤Vatra i Led¤¤
|
Datum registracije: 21 Maj 2009 Poruke: 3250
|
|
sretan rodjendan
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Čestitam
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Uz maaaalecko zakašnjenje htela bih da se zahvalim svima na divnim čestitkama, svaka znači na svoj način
@škorpijica - sekana nema veze što nisu papuče, a nabavićemo mi i ovo, i to što pre hvala ti, i svečano obećavam da ću ti sledeće godine ispostaviti više torte nego ove
@Baraba - hvala ti puno kolega, joj al bih se bućnula u to jezerce
@anchi22 - hvala puno i na ovoj i na "onoj" čestitci, i jedna i druga su predivne ajde navrati što pre kod nas, ima da nabavimo one specijalne jake cigare i pre nego što dođeš
@coco_bill - hvala kolega
@Annabel_Lee - thank you very much
@jecika_84 - hvala puno draga koleginice, nadam se da uživate sad
@Sabados, cherry-girl, Queen - hvala vam od srca
I evo, da ponovimo gradivo od pre nekoliko dana
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|