:: |
Autor |
Poruka |
andjelaleks Miss Domaći.de 2007
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Nov 2007 Poruke: 328 Mesto: nis
|
|
pa nesto sto voli,da nosi,sat parfem stvar,a najlepsi poklon sam mu jaaaa
|
_________________ """sareni leptir mog sivila,ne idu oni nevini sa krilima ,sta cu i ja medju zivima to sto me nevolis to je tvoje pravo moja sudbina ......" |
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Po meni to bi bila moja nevinost...Jer zaista to ne moze da dobije bilo ko
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Vec sam ovo rekla par puta,ali evo,opet cu.
Napisala sam knjigu posvecenu njemu i svi tekstovi u knjizi posveceni su njemu.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Budja 88 Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jul 2008 Poruke: 1679 Mesto: ...u njegowom zagrljaju,daleko od tudjix pogleda...
|
|
Pa,ne znam,wolim da mu pooklanjam sitnice...
Ewo,npr.,owe godine sam mu sa mora donela malenu gitaru,odušewio se...
|
_________________ Swi moji gresi ljubaw su ubili,
jedino Bog može da me iskupi... |
|
|
|
|
....... Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Avg 2008 Poruke: 4
|
|
Moj momak obožava nutellu...jede je i za doručak i za ručak i za večeru...pa sam mu zato kupila srebrni nož na koji sma ugravirala naše incijale i datum od kad smo zajedno...uz to još teglica nutelle...bio je oduševljen
|
|
|
|
|
|
maychicaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 27 Maj 2008 Poruke: 2 Mesto: Nis
|
|
ja sam decku poklonila kutiju u kojoj je bilo 444 srca na kojima su pisali razlozi zasto ga volim... na ostalih 111 srca pisalo je JER TE VOLIM )
poklonila sam i kutiju sa 2kg medenog srca unutra )
|
_________________ ...Just a little more love... |
|
|
|
|
Tvoj_neko Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 60 Mesto: ispod njegovih usana...
|
|
poshto mi je bivshi stalno prichao kako ima dve najvece ljubavi u zivotu- mene i zvezdu ja sam mu takvo neshto i dala =) (inache je vatreni navijach koji ne propushta ni jednu utakmicu)
kupila sam veliki hamer papir, na sredini iscrtala flomasterima zvezdin grb (ali sam bash dugo i pazljvo radila da bi boje bile izjednachene, a oblik savrshen), slikala sam se u zvezdinom dresu i izlepila te slike i par nashih. to mu je stajalo na zidu =)
kupovala sam mu dukserice, majce i sl...
za novu godinu sam mu jednom kupila zvezdin zidni sat (dan pre nove godine sam ishla u red star shop, sat i po vremena mi je trebalo od skupshtine do knez mihajlove ) i zvezdin kalendar i napisala na papiricu "neka nas vreme nikada ne rastavi"
ironija- te godine smo raskinuli
a sadashnjem dechku stalno pishem pesme (napisala sam mu nekih sedamdesetak) i on je odushevljen time, sve ih chuva =)
filicka je napisao/la sledeće: | Vec sam ovo rekla par puta,ali evo,opet cu.
Napisala sam knjigu posvecenu njemu i svi tekstovi u knjizi posveceni su njemu. |
neshto najlepshe shto osoba moze da dobije
mozda zbog toga shto sam ja napisala zbirku pesama njemu i trenutno zavrshavam "roman" u kom se govori o nama od prvog trenutka kada smo se poljubili. zapisana je svaka moja emocija, svaki osecaj skoro svake sekunde za sve ovo vreme
pesme, textovi- nose najvishe emocija i uspomena i bash zbog toga smatram da imaju ogroman znachaj
[Edit by škorpijica: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
Mrs Bella jagode sa šlagom.
|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*
|
|
|
|
|
DJ_C Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Apr 2006 Poruke: 58
|
|
prosle godine za dan zaljubljenih sam mu narucila veliki trofej i naplocici je pislo " njegovi ime i ispod najbolji decko na svetu" i veliki ram za sliku pun nashih zajednickih slika..... on se odusevio...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|