:: |
Autor |
Poruka |
andjelaleks Miss Domaći.de 2007

|
Godine: 37
Datum registracije: 12 Nov 2007 Poruke: 328 Mesto: nis

|
Postavljena: Pon Feb 11, 2008 10:24 pm Naslov poruke: |
|
|
pa nesto sto voli,da nosi,sat parfem stvar,a najlepsi poklon sam mu jaaaa
|
_________________ """sareni leptir mog sivila,ne idu oni nevini sa krilima ,sta cu i ja medju zivima to sto me nevolis to je tvoje pravo moja sudbina ......" |
|
|
|
 |
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
![<b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b> <b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b>](images/ranks/miss_mister.gif)
 |
Godine: 32
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644

|
Postavljena: Pon Mar 03, 2008 7:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Po meni to bi bila moja nevinost...Jer zaista to ne moze da dobije bilo ko
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
Postavljena: Sub Avg 02, 2008 10:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Vec sam ovo rekla par puta,ali evo,opet cu.
Napisala sam knjigu posvecenu njemu i svi tekstovi u knjizi posveceni su njemu.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
Budja 88 Odomaćeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jul 2008 Poruke: 1679 Mesto: ...u njegowom zagrljaju,daleko od tudjix pogleda...

|
Postavljena: Ned Avg 03, 2008 2:21 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa,ne znam,wolim da mu pooklanjam sitnice...
Ewo,npr.,owe godine sam mu sa mora donela malenu gitaru,odušewio se...
|
_________________ Swi moji gresi ljubaw su ubili,
jedino Bog može da me iskupi... |
|
|
|
 |
....... Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Avg 2008 Poruke: 4

|
Postavljena: Čet Avg 14, 2008 10:45 pm Naslov poruke: |
|
|
Moj momak obožava nutellu...jede je i za doručak i za ručak i za večeru...pa sam mu zato kupila srebrni nož na koji sma ugravirala naše incijale i datum od kad smo zajedno...uz to još teglica nutelle...bio je oduševljen
|
|
|
|
|
 |
maychicaa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 27 Maj 2008 Poruke: 2 Mesto: Nis

|
Postavljena: Ned Avg 24, 2008 9:24 pm Naslov poruke: moj poklon |
|
|
ja sam decku poklonila kutiju u kojoj je bilo 444 srca na kojima su pisali razlozi zasto ga volim... na ostalih 111 srca pisalo je JER TE VOLIM )
poklonila sam i kutiju sa 2kg medenog srca unutra )
|
_________________ ...Just a little more love... |
|
|
|
 |
Tvoj_neko Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 60 Mesto: ispod njegovih usana...

|
Postavljena: Sub Avg 30, 2008 3:52 am Naslov poruke: |
|
|
poshto mi je bivshi stalno prichao kako ima dve najvece ljubavi u zivotu- mene i zvezdu ja sam mu takvo neshto i dala =) (inache je vatreni navijach koji ne propushta ni jednu utakmicu)
kupila sam veliki hamer papir, na sredini iscrtala flomasterima zvezdin grb (ali sam bash dugo i pazljvo radila da bi boje bile izjednachene, a oblik savrshen), slikala sam se u zvezdinom dresu i izlepila te slike i par nashih. to mu je stajalo na zidu =)
kupovala sam mu dukserice, majce i sl...
za novu godinu sam mu jednom kupila zvezdin zidni sat (dan pre nove godine sam ishla u red star shop, sat i po vremena mi je trebalo od skupshtine do knez mihajlove ) i zvezdin kalendar i napisala na papiricu "neka nas vreme nikada ne rastavi"
ironija- te godine smo raskinuli
a sadashnjem dechku stalno pishem pesme (napisala sam mu nekih sedamdesetak) i on je odushevljen time, sve ih chuva =)
filicka je napisao/la sledeće: | Vec sam ovo rekla par puta,ali evo,opet cu.
Napisala sam knjigu posvecenu njemu i svi tekstovi u knjizi posveceni su njemu. |
neshto najlepshe shto osoba moze da dobije
mozda zbog toga shto sam ja napisala zbirku pesama njemu i trenutno zavrshavam "roman" u kom se govori o nama od prvog trenutka kada smo se poljubili. zapisana je svaka moja emocija, svaki osecaj skoro svake sekunde za sve ovo vreme
pesme, textovi- nose najvishe emocija i uspomena i bash zbog toga smatram da imaju ogroman znachaj
[Edit by škorpijica: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
 |
Mrs Bella jagode sa šlagom.

|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*

|
Postavljena: Uto Avg 18, 2009 11:40 am Naslov poruke: |
|
|
....... je napisao/la sledeće: | Moj momak obožava nutellu...jede je i za doručak i za ručak i za večeru...pa sam mu zato kupila srebrni nož na koji sma ugravirala naše incijale i datum od kad smo zajedno...uz to još teglica nutelle...bio je oduševljen  |
Ooh pa to je isto dobra ideja
Svidja mi se i ona ideja sa sveskom, hmm kreativne ste cure
Ja sam svom poklonila majicu kada sam bila na finali lige prvaka, bio je odusevljen
Hmm dalje dobre ideje? Paa lijep kajs, lijep sat, smijesne/fine bokserice (uvijek sam voljela one s (ludim) natpisima), pohvalnicu, igracku ili ga odvesti na hamam
|
|
|
|
 |
DJ_C Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Apr 2006 Poruke: 58

|
Postavljena: Sub Avg 29, 2009 4:38 am Naslov poruke: |
|
|
prosle godine za dan zaljubljenih sam mu narucila veliki trofej i naplocici je pislo " njegovi ime i ispod najbolji decko na svetu" i veliki ram za sliku pun nashih zajednickih slika..... on se odusevio...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|