:: |
Autor |
Poruka |
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Krajnici me muce od detinjstva. Stalne prehlade, angine, temperatura... Sada se malo smirilo, ali nikako da odem da ih se resim. Moracu da skupim hrabrosti i odem.
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Uf...evo i sad osjecan kako me zeza livi kranjik...a imala san s tim problema..tipa iziđem mokre kose van i odma puf...sad rjeđe..al me zna uvatiit tu i tamo
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
Jaoooo, ja svaka 3-4 meseca dobijem streptokoke na grlu...ubicu se...nema mi dalje, moram da ih vadim
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan* |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Resenje je operacija.
Stalne prehlade, temperatura, angina nije dobro nikako.. Jednom se resis njih zauvek, sigurno nece biti gore.
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Danas me nešto grebalo u grlo,mislila sam da je dlaka al kad sam pogledala videla sam nešto belo kako viri iz krajnika!
Mama mi rekla da je to čepić ( gnoj ) i da ne treba da se plašim,da će samo ispasti..
Da li se to nekome desilo još i šta je radio? da li je ispirao grlo čajevima,pio lekove??
Pitala sam mamu da li trebam ići kod lekara a ona je rekla da ne treba,da nema potrebe..
|
|
|
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky
|
|
Meni se jos nije to desilo barem nisam vido to "belo" kod mene, jest da nekad grebe ali jbg obicno posle hladnog piva ili neceg slicnog. Ako je tako kao sto kaze tvoja mama onda nije nesto opasno ali ipak cekaj neko strucno misljenje.
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
|
šćepan mali Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Maj 2009 Poruke: 312 Mesto: na obroncima Romanije
|
|
Ja sam imao gnojnu upalu grla i primio 7 pencilina. Mislim da treba obavezno otici kod ljekara.
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
|
|
šćepan mali je napisao/la sledeće: | Ja sam imao gnojnu upalu grla i primio 7 pencilina. Mislim da treba obavezno otici kod ljekara. |
Kako je počela ta gnojna upala?
Mene uopšte ne boli grlo niti krajnici nego samo to belo viri,taj gnoj i jako iritira,imam osećaj kao da imam neku dlaku u grlu..
Mama kaže da je to i ona imala,i da to kad sazre ispadne..
Kad će ispasti?
|
|
|
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky
|
|
A sada te razumem, imao sam i ja isti slucaj, imao sam osecaj ko da imam neku lopticu malu ili nesto u grlu i uvek me to nerviralo, ali za nekoliko dana je to proslo, u svakom slucaju ja bih ti preporucio ako ti nije daleko da odes na taj pregled, nemas sta da izgubis. Bolje idi tamo. Mene je to proslo za dan ili dva cini mi se, ali dok to nije proslo poludeo sam nacisto
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
|
|
Ma moji kažu da ne treba da idem.. oni su to imali isto..Jaooo ne znam šta da radim..
Čekaću još 2-3 dana pa ako ne ispadnu,idem
Sabados- si ti išao kod lekara kad si to imao?
|
|
|
|
|
|
šćepan mali Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Maj 2009 Poruke: 312 Mesto: na obroncima Romanije
|
|
Kako je počela ta gnojna upala?
Mene uopšte ne boli grlo niti krajnici nego samo to belo viri,taj gnoj i jako iritira,imam osećaj kao da imam neku dlaku u grlu..
Mama kaže da je to i ona imala,i da to kad sazre ispadne..
Kad će ispasti?[/quote]
I mene je isto nekako zuljalo,odem kod jednog ljekara pogleda mi grlo i kaze kao nije to nista. Posle nekoliko dana dobijem temperaturu odem opet kod ovog ljekara on mi propise neke tablete. Temperatura me nikako ne prolazi odem kod drugog ljekara on mi odmah propise penciline, jos me i napadne sto se nisam na vrijeme lijecio, koda sam ja kriv, navodno mi je onaj prvi ljekar trbao odmah propisati inekcije.
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
|
|
Evo , samo da javim da mi ispalo to belo iz krajnika aaaaa
jako sam happy
Nisam ni osetila,ručala sam i posle toga više nije ni bilo to u grlu,otišlo sa jelom
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|