www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Bolesni krajnici
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
tamara_blabla
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 38

Datum registracije: 15 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 16, 2007 8:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Krajnici me muce od detinjstva. Stalne prehlade, angine, temperatura... Sada se malo smirilo, ali nikako da odem da ih se resim. Moracu da skupim hrabrosti i odem.

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 22, 2007 5:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uf...evo i sad osjecan kako me zeza livi kranjik...a imala san s tim problema..tipa iziđem mokre kose van i odma puf...sad rjeđe..al me zna uvatiit tu i tamo

Aleksica
Banovan!

*Vestica sa bicem*
<b>*Vestica sa bicem*</b>

Datum registracije: 11 Jan 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 13, 2007 1:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jaoooo, ja svaka 3-4 meseca dobijem streptokoke na grlu...ubicu se...nema mi dalje, moram da ih vadim Sad

*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan*

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 12, 2009 6:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Resenje je operacija.
Stalne prehlade, temperatura, angina nije dobro nikako.. Jednom se resis njih zauvek, sigurno nece biti gore.

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 12, 2009 12:39 am    Naslov poruke: Krajnici Na vrh strane Na dno strane

Danas me nešto grebalo u grlo,mislila sam da je dlaka al kad sam pogledala videla sam nešto belo kako viri iz krajnika!
Mama mi rekla da je to čepić ( gnoj ) i da ne treba da se plašim,da će samo ispasti..

Da li se to nekome desilo još i šta je radio? da li je ispirao grlo čajevima,pio lekove??

Pitala sam mamu da li trebam ići kod lekara a ona je rekla da ne treba,da nema potrebe..

Sabados
Mafijaš
<b>Mafijaš</b>

Datum registracije: 25 Jun 2009
Mesto: Sky

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 12, 2009 10:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni se jos nije to desilo barem nisam vido to "belo" kod mene, jest da nekad grebe ali jbg obicno posle hladnog piva ili neceg slicnog. Ako je tako kao sto kaze tvoja mama onda nije nesto opasno ali ipak cekaj neko strucno misljenje. Wink

šćepan mali
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 28 Maj 2009
Mesto: na obroncima Romanije

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 12, 2009 10:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam imao gnojnu upalu grla i primio 7 pencilina. Mislim da treba obavezno otici kod ljekara.

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 12, 2009 1:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

šćepan mali je napisao/la sledeće:
Ja sam imao gnojnu upalu grla i primio 7 pencilina. Mislim da treba obavezno otici kod ljekara.

Kako je počela ta gnojna upala?
Mene uopšte ne boli grlo niti krajnici nego samo to belo viri,taj gnoj i jako iritira,imam osećaj kao da imam neku dlaku u grlu.. Rolling Eyes
Mama kaže da je to i ona imala,i da to kad sazre ispadne..

Kad će ispasti?

Sabados
Mafijaš
<b>Mafijaš</b>

Datum registracije: 25 Jun 2009
Mesto: Sky

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 12, 2009 1:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A sada te razumem, imao sam i ja isti slucaj, imao sam osecaj ko da imam neku lopticu malu ili nesto u grlu i uvek me to nerviralo, ali za nekoliko dana je to proslo, u svakom slucaju ja bih ti preporucio ako ti nije daleko da odes na taj pregled, nemas sta da izgubis. Bolje idi tamo. Mene je to proslo za dan ili dva cini mi se, ali dok to nije proslo poludeo sam nacisto Mr. Green

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 12, 2009 2:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma moji kažu da ne treba da idem.. oni su to imali isto..Jaooo ne znam šta da radim..

Čekaću još 2-3 dana pa ako ne ispadnu,idem Crying or Very sad

Sabados- si ti išao kod lekara kad si to imao?

šćepan mali
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 28 Maj 2009
Mesto: na obroncima Romanije

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 12, 2009 7:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako je počela ta gnojna upala?
Mene uopšte ne boli grlo niti krajnici nego samo to belo viri,taj gnoj i jako iritira,imam osećaj kao da imam neku dlaku u grlu.. Rolling Eyes
Mama kaže da je to i ona imala,i da to kad sazre ispadne..

Kad će ispasti?[/quote]
I mene je isto nekako zuljalo,odem kod jednog ljekara pogleda mi grlo i kaze kao nije to nista. Posle nekoliko dana dobijem temperaturu odem opet kod ovog ljekara on mi propise neke tablete. Temperatura me nikako ne prolazi odem kod drugog ljekara on mi odmah propise penciline, jos me i napadne sto se nisam na vrijeme lijecio, koda sam ja kriv, navodno mi je onaj prvi ljekar trbao odmah propisati inekcije.

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 14, 2009 4:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo , samo da javim da mi ispalo to belo iz krajnika aaaaa Mr. Green

jako sam happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Nisam ni osetila,ručala sam i posle toga više nije ni bilo to u grlu,otišlo sa jelom Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Bolesni krajnici Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon