:: |
Autor |
Poruka |
zorta Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Okt 2004 Poruke: 173 Mesto: Beograd
|
|
JaganjacBleja je napisao/la sledeće: | Pozdrav,
Da li neko zna ime pesme :
"... nije zlato sve sto sija, uvek dobro prevaren, nije vecno sve sto prija, ucile me godine, da sam dao sve sto imam bila bi mi poslednja, prvo sto mi oci vide c druge strane jastuka..."
Glas je slican pevacu Divljeg Kestena
Hvala |
Igor Starovic - Zlato
|
_________________ Zivot se ne meri po broju udisaja, vec po momentima koji nas ostave bez daha!
Kad stavim glavu na njegove grudi uvek se nadisem njegove duse. I nikad mi nije dosta toga... |
|
|
|
|
ancica86 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Jan 2006 Poruke: 8
|
|
Samo ljubav imam da ti dam
samo ljubav samo divan san
samo ljubav imam to je sve
za tvoje mlade godine...
Stalno se pesma vrti na Pink Radiju ... Zna li ko , ko peva i kako se zove pesma ?
miki82 je napisao/la sledeće: | @anchi
Nazalost nije. Mada nema tekst u pesmi. To je neka pesma sa trubacima, mozda neko kolo. |
http://www.youtube.com/watch?v=-9j-MFvU6sk
ova ?
[Edit by ~SonicLady~: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
bvuckovic1984 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Jan 2008 Poruke: 23
|
|
Pozdrav narode!
Vec duze vreme ne mogu da nadjem ko peva pesmu sa ovim recima:
"ujeo me medved a rana ko mrva na meni su pijanom cepali drva.udaro me grom i mlin me mlio jos direktor samo nisam nikad bio".
Ako neko ima pesmu ili bar ime izvodjaca bio bih zahvalan!
Pozdrav
bvuckovic1984@hotmail.com
[Edit by Raziel@Nosgoth: Tema premestena iz ~ Naša MP3 riznica ~.]
|
|
|
|
|
|
tanjao Odomaćeni član
|
Datum registracije: 21 Nov 2007 Poruke: 1488
|
|
Kako se zove pesma iz ami g show-a, ona koja ide kad počinje emisija?
Edit by ~SonicLady~: premešteno iz "Pitanja i problemi"
|
|
|
djbosanac Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 7 Mesto: Dordrecht
|
|
Zdravo
Subject: Kako se zove pjesma
Ja trazim sada neku pjesmu sto momak prica o njegovu zenu sto se j*** sa drugim, na beat od Magarena znali neko tu pjesmu (nasa pjesma nije strana)
Edit by ~SonicLady~: premešteno iz mp3 riznice
|
|
|
|
|
|
ivod Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 21 Dec 2006 Poruke: 2
|
|
dobar dan,
neznan kako se zove pisma i ko je piva,
text ide ovako:
,,jos samo raduju, prolet ce na kraju sto nam nekad bolet ce, jer za......"
moze li mi neko pomoc ???
mozete na pocetku ovoga videja pogledat, nazalost ja ne mogu je vise nac
video
|
_________________ javite se javite nemoj da se sramite |
|
|
|
|
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא
|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...
|
|
manastirka je napisao/la sledeće: | au svima ste odgovorili jedino meni ne zar niko ne zna kako se zove pesma?? Ponovicu sipaj toci za te medne oci sipaj da pijem tugu da razbijem.... Ko peva kako se zove gde moze da se skine bilo sta !!! Mnogo gotivim ovu pesmu |
Sasa Simic - "Sipaj, toci".
|
|
|
David89 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Sep 2007 Poruke: 7
|
|
miroslav85 je napisao/la sledeće: | Dali je neko upucen ili zna koja je nasa domaca grupa prepevala pesmu od: Savage Garden - To The Moon and Back... ?Muzika i ritam su totalno identicni!!! Nasa je isla u fazonu nesto ovako:" Sada znam sta je pravi raj, jer si ti kraj mene... ne nezelim nikad kraj mada znam da polako gubim tebe"! Ako neko zna...Neka mi odgovori na Adresu: miroslavvuckovic@Hotmail.com... bicu mu vecno Zahvalan PoZ
Edit by ~SonicLady~: premešteno iz "Tražim" |
i meni treba ova pesma jako... molim vas ako neko zna
|
|
|
|
|
|
dambo3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Feb 2008 Poruke: 1
|
|
zna li neko koja pevacica ili grupa peva remix balaseviceve pesme "pa dobro gde si ti" tako mi se svidja a nemogu je naci ,pozzzzzzz dambo3@gmail.com
|
|
|
|
|
|
igic1 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Apr 2009 Poruke: 21
|
|
zdravo,
trazim naziv pesme koja je priredba od Kaoma - Lambada samo da jo pjeva domaći izvođač
lp
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
igic1 je napisao/la sledeće: | zdravo,
trazim naziv pesme koja je priredba od Kaoma - Lambada samo da jo pjeva domaći izvođač
lp |
Hmmm mozda mislis na ovo Srecko Savovic - Andjele ili remix Srecko Savovic - Andjele (rmx)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא
|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...
|
|
dambo3 je napisao/la sledeće: | zna li neko koja pevacica ili grupa peva remix balaseviceve pesme "pa dobro gde si ti" tako mi se svidja a nemogu je naci ,pozzzzzzz dambo3@gmail.com |
Super s Karamelom.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|