www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

"Tražim naziv DOMAĆE pesme ili izvođača..."
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 137, 138, 139 ... 210, 211, 212  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~
::  
Autor Poruka
zorta
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Okt 2004
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 29, 2009 11:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

JaganjacBleja je napisao/la sledeće:
Pozdrav,

Da li neko zna ime pesme :

"... nije zlato sve sto sija, uvek dobro prevaren, nije vecno sve sto prija, ucile me godine, da sam dao sve sto imam bila bi mi poslednja, prvo sto mi oci vide c druge strane jastuka..."

Glas je slican pevacu Divljeg Kestena

Hvala

Igor Starovic - Zlato

Kad stavim glavu na njegove grudi uvek se nadisem njegove duse. I nikad mi nije dosta toga...

ancica86
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 26 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 01, 2009 8:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo ljubav imam da ti dam
samo ljubav samo divan san
samo ljubav imam to je sve
za tvoje mlade godine...

Stalno se pesma vrti na Pink Radiju ... Zna li ko , ko peva i kako se zove pesma ?

miki82 je napisao/la sledeće:
@anchi

Nazalost nije. Mada nema tekst u pesmi. To je neka pesma sa trubacima, mozda neko kolo.

http://www.youtube.com/watch?v=-9j-MFvU6sk

ova ?

Smile

[Edit by ~SonicLady~: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]

bvuckovic1984
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Jan 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 02, 2009 10:12 am    Naslov poruke: Pomoc!!! ujeo me medved a rana ko mrva :) Na vrh strane Na dno strane

Pozdrav narode!
Vec duze vreme ne mogu da nadjem ko peva pesmu sa ovim recima:

"ujeo me medved a rana ko mrva na meni su pijanom cepali drva.udaro me grom i mlin me mlio jos direktor samo nisam nikad bio".

Ako neko ima pesmu ili bar ime izvodjaca bio bih zahvalan!
Pozdrav

bvuckovic1984@hotmail.com

[Edit by Raziel@Nosgoth: Tema premestena iz ~ Naša MP3 riznica ~.]

tanjao
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 21 Nov 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 02, 2009 11:23 pm    Naslov poruke: pesma... Na vrh strane Na dno strane

Kako se zove pesma iz ami g show-a, ona koja ide kad počinje emisija?

Edit by ~SonicLady~: premešteno iz "Pitanja i problemi"

djbosanac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 17 Mar 2005
Mesto: Dordrecht

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 02, 2009 11:39 pm    Naslov poruke: Kako se zove pjesma Na vrh strane Na dno strane

Zdravo

Subject: Kako se zove pjesma

Ja trazim sada neku pjesmu sto momak prica o njegovu zenu sto se j*** sa drugim, na beat od Magarena znali neko tu pjesmu (nasa pjesma nije strana)

Edit by ~SonicLady~: premešteno iz mp3 riznice

ivod
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 21 Dec 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 04, 2009 3:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dobar dan,

neznan kako se zove pisma i ko je piva,

text ide ovako:

,,jos samo raduju, prolet ce na kraju sto nam nekad bolet ce, jer za......"

moze li mi neko pomoc ???

mozete na pocetku ovoga videja pogledat, nazalost ja ne mogu je vise nac Crying or Very sad

video

Raziel@Nosgoth
א Ali Alakinא
<i><b>א Ali Alakinא</i></b>

Datum registracije: 21 Avg 2007
Mesto: The Pillars of Nosgoth...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 05, 2009 2:06 am    Naslov poruke: :] Na vrh strane Na dno strane

manastirka je napisao/la sledeće:
au svima ste odgovorili jedino meni ne zar niko ne zna kako se zove pesma?? Ponovicu sipaj toci za te medne oci sipaj da pijem tugu da razbijem.... Ko peva kako se zove gde moze da se skine bilo sta !!! Mnogo gotivim ovu pesmu Smile

Sasa Simic - "Sipaj, toci". Cool

David89
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Sep 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 05, 2009 3:34 pm    Naslov poruke: Re: Trazim... Na vrh strane Na dno strane

miroslav85 je napisao/la sledeće:
Dali je neko upucen ili zna koja je nasa domaca grupa prepevala pesmu od: Savage Garden - To The Moon and Back... ?Muzika i ritam su totalno identicni!!! Nasa je isla u fazonu nesto ovako:" Sada znam sta je pravi raj, jer si ti kraj mene... ne nezelim nikad kraj mada znam da polako gubim tebe"! Ako neko zna...Neka mi odgovori na Adresu: miroslavvuckovic@Hotmail.com... bicu mu vecno Zahvalan PoZ Wink

Edit by ~SonicLady~: premešteno iz "Tražim"

i meni treba ova pesma jako... molim vas ako neko zna Smile

dambo3
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 22 Feb 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 05, 2009 6:55 pm    Naslov poruke: dambo3 trazi Na vrh strane Na dno strane

zna li neko koja pevacica ili grupa peva remix balaseviceve pesme "pa dobro gde si ti" tako mi se svidja a nemogu je naci ,pozzzzzzz dambo3@gmail.com

igic1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Apr 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 06, 2009 4:30 pm    Naslov poruke: igic trazi Na vrh strane Na dno strane

zdravo,

trazim naziv pesme koja je priredba od Kaoma - Lambada samo da jo pjeva domaći izvođač

lp

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 06, 2009 5:42 pm    Naslov poruke: Re: igic trazi Na vrh strane Na dno strane

igic1 je napisao/la sledeće:
zdravo,

trazim naziv pesme koja je priredba od Kaoma - Lambada samo da jo pjeva domaći izvođač

lp

Hmmm mozda mislis na ovo Arrow Srecko Savovic - Andjele ili remix Arrow Srecko Savovic - Andjele (rmx)

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Raziel@Nosgoth
א Ali Alakinא
<i><b>א Ali Alakinא</i></b>

Datum registracije: 21 Avg 2007
Mesto: The Pillars of Nosgoth...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 06, 2009 5:54 pm    Naslov poruke: Re: dambo3 trazi Na vrh strane Na dno strane

dambo3 je napisao/la sledeće:
zna li neko koja pevacica ili grupa peva remix balaseviceve pesme "pa dobro gde si ti" tako mi se svidja a nemogu je naci ,pozzzzzzz dambo3@gmail.com

Super s Karamelom. Cool

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> "Tražim naziv DOMAĆE pesme ili izvođača..." Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 137, 138, 139 ... 210, 211, 212  sledeća
Strana 138 od 212

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon