www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

djevojke - sta bi radije
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
bLackLady
►∞ bLack eviL witch ∞◄
<b>►∞ bLack eviL witch ∞◄</b>

Godine: 45

Datum registracije: 18 Avg 2004
Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 30, 2006 1:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prvo da kažem da biram neiskusnog muškarca...
Ako si strpljiva, imaš volje, ne nedostaje ti strast, onda to njegovo neiskustvo ne mora doći do izražaja... mislim da se ono vidi samo kod neaktivnih devojaka koje sve očekuju od suprotnog pola Rolling Eyes
Uzmi stvar u svoje ruke i ''problem'' je rešen...

ireniita
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 03 Nov 2006

sao_tome.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 06, 2007 8:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja bih muskarca, pa nek se i on nesto nauci

crna_opasna_maca
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 02 Sep 2006
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 06, 2007 9:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neiskusnog decka.. Wink

bal pod maskama
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 09 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 07, 2007 3:23 pm    Naslov poruke: Re: polu iskusan Na vrh strane Na dno strane

dzonisa je napisao/la sledeće:
Mislim da bi te muskarac,ma koliko iskusan bio,vise zadovoljio nego bilo koja devojka.Ipak kita je kita,a ribe je nemaju

to care....bas htedoh da kazem........uvek bih pre izabrala musko...kakav god da je....iskusan....neiskusan......pa Boze.....naucice....... 8)

merymca
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 48

Datum registracije: 28 Jun 2005
Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 07, 2007 5:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hmmmm....neiskusnog jer to se nedobija svaki dan u ruke,a iskusne djevojke mislim da u današnje vreme ima toga dosta,....i a zanimljivije je s neiskusnim Wink ......

BaBy**
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 12 Jun 2007

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 21, 2007 6:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

andrejica je napisao/la sledeće:
neiskusan momak... zato sto onda on radi samo ono sto mu ja kazem,onako kako ja zelim,koliko ja hocu.... ja ga kreiram onakvog kako meni odgovara... Twisted Evil

wooow
koji post Twisted Evil
slazem se,ipak neiskusan momak 8)

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 21, 2007 6:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mhm....moram priznati da ima necega privlacnog u oba primera

" I know the way to fuck them all...."

zex_bl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 16 Maj 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 22, 2007 5:55 pm    Naslov poruke: Re: djevojke - sta bi radije Na vrh strane Na dno strane

Good_Girl je napisao/la sledeće:
da li biste da mozete radije izabrale sex s iskusnom djevojkom ili s neiskusnim mladicem? zanima me vase misljenje. ja bi radije odabrala iskusnu djevojku jer mislim da bi mi ona pruzila vise uzitaka nego neki neiskusni momak kome bi to bilo prvi put i kojeg bi u svemu morala poducavat.

I ja bih izabrao iskusnu djevojku Laughing Laughing Laughing

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 01, 2009 10:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Muško naravno..Ko kaže da je taj neiskusan,možda se samo pravi tako Mr. Green Laughing

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 02, 2009 12:00 pm    Naslov poruke: Re: djevojke - sta bi radije Na vrh strane Na dno strane

da li biste da mozete radije izabrale sex s iskusnom djevojkom ili s neiskusnim mladicem? zanima me vase misljenje. ja bi radije odabrala iskusnu djevojku jer mislim da bi mi ona pruzila vise uzitaka nego neki neiskusni momak kome bi to bilo prvi put i kojeg bi u svemu morala poducavat.

Hmmm kao sto je neko vec napisao iskusnih devojaka je na svakom koraku...ali i neiskusnih mladica je takodje na svakom koraku Laughing Ja bih radije izabrala sex sa neiskusnim mladicem (za mene nije samo zadovoljstvo u tome da ti neko pruzi "vise uzitaka" vec da i ti nekom pruzis to isto) Embarassed Laughing Laughing Laughing

Emilli
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 45

Datum registracije: 06 Maj 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 06, 2009 6:57 am    Naslov poruke: Re: djevojke - sta bi radije Na vrh strane Na dno strane

Sad si me baš zatekla sa pitanjem,ali kad sada bolje razmislim da izabrala bi sex sa iskusnom devojkom.

cica_sanelica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 02 Maj 2009
Mesto: u Njegovom srcu

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 02, 2009 5:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

iskusna djevojka..da se ne patim Confused

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> djevojke - sta bi radije Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 6 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon