:: |
Autor |
Poruka |
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄
|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
|
|
Prvo da kažem da biram neiskusnog muškarca...
Ako si strpljiva, imaš volje, ne nedostaje ti strast, onda to njegovo neiskustvo ne mora doći do izražaja... mislim da se ono vidi samo kod neaktivnih devojaka koje sve očekuju od suprotnog pola
Uzmi stvar u svoje ruke i ''problem'' je rešen...
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
|
|
|
|
|
ireniita Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 03 Nov 2006 Poruke: 93
|
|
ja bih muskarca, pa nek se i on nesto nauci
|
|
|
|
|
|
crna_opasna_maca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Sep 2006 Poruke: 136 Mesto: Novi Sad
|
|
Neiskusnog decka..
|
_________________ ..jer usne su mi trnje i ranice te znaj, a oci su mi crne ni pakao ni raj.. |
|
|
|
|
bal pod maskama Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Okt 2006 Poruke: 77
|
|
dzonisa je napisao/la sledeće: | Mislim da bi te muskarac,ma koliko iskusan bio,vise zadovoljio nego bilo koja devojka.Ipak kita je kita,a ribe je nemaju |
to care....bas htedoh da kazem........uvek bih pre izabrala musko...kakav god da je....iskusan....neiskusan......pa Boze.....naucice....... 8)
|
_________________ CLEAR YOUR MIND |
|
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
hmmmm....neiskusnog jer to se nedobija svaki dan u ruke,a iskusne djevojke mislim da u današnje vreme ima toga dosta,....i a zanimljivije je s neiskusnim ......
|
|
|
|
|
|
BaBy** Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 359
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | neiskusan momak... zato sto onda on radi samo ono sto mu ja kazem,onako kako ja zelim,koliko ja hocu.... ja ga kreiram onakvog kako meni odgovara... |
wooow
koji post
slazem se,ipak neiskusan momak 8)
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
mhm....moram priznati da ima necega privlacnog u oba primera
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
zex_bl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 16 Maj 2007 Poruke: 115
|
|
Good_Girl je napisao/la sledeće: | da li biste da mozete radije izabrale sex s iskusnom djevojkom ili s neiskusnim mladicem? zanima me vase misljenje. ja bi radije odabrala iskusnu djevojku jer mislim da bi mi ona pruzila vise uzitaka nego neki neiskusni momak kome bi to bilo prvi put i kojeg bi u svemu morala poducavat. |
I ja bih izabrao iskusnu djevojku
|
_________________ veni - vidi - vici
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Muško naravno..Ko kaže da je taj neiskusan,možda se samo pravi tako
|
|
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Good_Girl je napisao/la sledeće: | da li biste da mozete radije izabrale sex s iskusnom djevojkom ili s neiskusnim mladicem? zanima me vase misljenje. ja bi radije odabrala iskusnu djevojku jer mislim da bi mi ona pruzila vise uzitaka nego neki neiskusni momak kome bi to bilo prvi put i kojeg bi u svemu morala poducavat. |
Hmmm kao sto je neko vec napisao iskusnih devojaka je na svakom koraku...ali i neiskusnih mladica je takodje na svakom koraku Ja bih radije izabrala sex sa neiskusnim mladicem (za mene nije samo zadovoljstvo u tome da ti neko pruzi "vise uzitaka" vec da i ti nekom pruzis to isto)
|
|
|
Emilli Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322
|
|
Sad si me baš zatekla sa pitanjem,ali kad sada bolje razmislim da izabrala bi sex sa iskusnom devojkom.
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
|
cica_sanelica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Maj 2009 Poruke: 42 Mesto: u Njegovom srcu
|
|
iskusna djevojka..da se ne patim
|
_________________ ~Markova mala~ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|